:: |
Autor |
Poruka |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Koliko ja to vidim.. Ima razlike u tome kakve decki izaberu avatare i kakve cure...
U pravu ste da cure vecinom izaberu (ajd nemora se bas rec pervezan, jer nisu u sviju) sexy avatar. Zenske su uvjek privlacile paznju na taj nacin. Pa je tako i ovdje. U real life se oblaci, sminka, obuvaju se sexy cizmice/cipelice sa visokom petom i to ne radi tog sto su udobne (na protiv ) vec da bi izgledale sto ljepshe i sexy.
Decki opet izaberu obicno avatare da bi izgledali sto vishe cool, "zaebani", i sto vishe muski (da bi pokazali da oni onu ljepsu polovinu mogu zastiti).. Tako se obicno oblace i u real life da bi pokazali da mogu bit glavna faca svog krda tako da bi privukli neku zenskicu.
Evo pogledamo li na neke od avatara obicno mozemo to ovak protumacit: Ohanzee bas izgleda muski i opasan sa ovim svojim pistoljima, Baraba opet ima krunu na glavi sto znaci da je kralj i muskarcina nad muskima . Konjanik opet na konju i cak ima i koplje koje govori: Ne zezaj se samnom, nemoj da te bocnem! Cak i Jerotijev avatarcic ima cool frajera koji ne pokazuje bash cijelo lice da bi izgledao misteriozan i veoma mochan
Zenske izaberu sexy (pervezne ) avatarciche jer to privlachi vashe mushke pervezne mashte..
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
ima dosta senzualnih avatara, avatara koji prezentuju zensku lepotu, sto mi je maksimalno u redu...
ali vise onih koji, koji... nemam pojma sta prezentuju... neobuzdanu zelju za seksom ...
ni sam ne znam kako bih to definisao... vidis nabrekle sise, uljem namazane butkice, gola guza (ili nije gola, mozda se u njoj nalazi tanga) i lice koje samo sto nije reklo "gde si ti covece do sad?" ... i sve te mami na "greh"...
je l je to zbog toga sto se clanice poistovecuju sa tim devojkama na avatarima ili zele da tako izgledaju ili cak nesto sesnaesto... nemam pojma
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
maza- je napisao/la sledeće: |
Zenske izaberu sexy (pervezne ) avatarciche jer to privlachi vashe mushke pervezne mashte.. |
Zato sam i ja donekle izabrao ovaj moj avatar. Sve je u dobrom humoru i druzenju. Medjutim da sam zensko, neznam shta bi radio da mi neki sad perverznjak tu pochne da prilazi i dishe za svakom porukom. Verujem da se i to deshava...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Zenske izaberu sexy (pervezne Rolling Eyes) avatarciche jer to privlachi vashe mushke pervezne mashte.. Laughing |
aha... to se radi kako bi nam se masta zagolicala?
kakva je za vast korist od toga?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | kakva je za vast korist od toga? |
Hm.. Pa sta ja znam.. Ja osobno nemam neke koristi.
Mislim da svakoj curi godi ako im netko daje paznju. Nekima nije vazno kakva je to paznja samo vole da ju dobiju. Neke pokushavaju privuc tu paznju perv. avatarima, neke opet postavljaju tudje slike (), neke opet postavljaju svoje slike po 500 miliona puta, neke to opet rade lazima kao na pr: di lazu svoje godine/grad i sta ti ja sve vishe znam..
Svi mi ljudi imamo tu neku potrebu da nas netko primjeti i vidi. To se deshava i u real life. Zar ti je toliko cudo sto se to deshava i na forumu?
|
|
|
|
|
|
Citat: | Svi mi ljudi imamo tu neku potrebu da nas netko primjeti i vidi. To se deshava i u real life. Zar ti je toliko cudo sto se to deshava i na forumu? |
jednim delom mi i jeste cudno ovde na forumu... u stvarnom zivotu svakakve koristi osoba moze da ima kada privuce paznju, sto mi je uobicajeno i ne iznenadjuje me... forum mi je nekako "nekomercijalan", i ne vidim vece koristi od toga sto ce neko, mozda na temi o avatarima, napisati da taj neko ima cool avatar...
eto... senzualnim avatarima moze da se privuce paznja... nekim saljivim...
opet mi nije jasno zasto "perverzan" kako nacin privlacenja paznje, a ima boljih nacina.
avatar ne prezentuje lepotu clanice.
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | eto... senzualnim avatarima moze da se privuce paznja... nekim saljivim...
opet mi nije jasno zasto "perverzan" kako nacin privlacenja paznje, a ima boljih nacina.
avatar ne prezentuje lepotu clanice. |
Slazem se sa tobom. Avatar ne prezentuje ljepotu clanice i nemoj me krivo shvatiti, ja nisam za pervezne avatare.. Vec pokushavam i tebi objasnit u isto vrijeme i samoj sebi zasto ih ima.
Sam si rekao: senzualnim avatarima moze da se privuce paznja... nekim saljivim... Al zato moze i perveznim.
Nisu ovdje svi od istih razloga. To znash i sam. Netko je tu radi zabave, netko da bi diskutirao i procitao sta pametno, netko je tu da bi zezao/provocirao/zezao druge, netko opet radi muzike a neki da bi ugasili svoje pervezne maste jer ih mozda ne gase u real life.
Tko ce mu ga znat. TKo bude sasvim razumio ljudski mozak i ljudsko razmisljanje nek mi se javi pa mi objasni..
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Koliko god da buljim, ne vidim falusnog simbola, jedino ako je to mač, zastava, e onda bogami, bolje ne imati avatare. Ako čemo tražiti simbole, i "kriviti" to, stvarno nema smisla. |
Mač, da Nema potrebe da ikoga krivimo, ja sam samo sagledala Muške avatare iz ugla sexualnosti, kao što ste vi posmatrali Ženske Doduše, vi nema potrebe da tragate za skrivenim, psihološkim, Frojdovskim porukama
Citat: | Mozda radi u sex shopu, pa je to ko dobar dan. |
Provalio si me
Elem, osobe na forumu, kao što znamo, mogu kompletno lažno da se predstave, pa i putem avatara. Ja lično biram kako avatar, tako i rank i potpis koji me donekle odslikavaju. E, sad, pitanje je u koju grupu spadaju članice foruma golišavih avatara
Možda na taj prikazuju skrivenu stranu sebe; možda imaju nameru da zavode; možda se slikovito prikazuju kao ribe, jer to u real life nisu (niti će ikada biti) ...hajd nek se javi neka takva da nam kaže i prekrati muke
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
...hajd nek se javi neka takva da nam kaže i prekrati muke |
jašta če se javiti.
ko što ja mazulja rekla, avatar može biti i laž, znaći, avatar mi je sexy, perverzan čak, a u realnosti sam Kvazimodo... Ko što neki lažu godinama i mjestom življenja, tako se sakrivamo i za avatarom, odnosno time šta taj avatar predstavlja. Žele biti zavodnice ovdje, ima jih mnogo, čak su i mene proglasili zavodnikom i avatar je samo dodatna oprema u svemu. Uz pomoć sisa i guze na avataru, raja te primjeti i evo šanse da postaneš popularan i poželjan raji.
p.s. ruku na srce, mislim da je ova tema više za psihologiju
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
...al sam vas bacio na razmisljanje:-)
maza- je napisao/la sledeće: |
Decki opet izaberu obicno avatare da bi izgledali sto vishe cool, "zaebani", i sto vishe muski (da bi pokazali da oni onu ljepsu polovinu mogu zastiti).. Tako se obicno oblace i u real life da bi pokazali da mogu bit glavna faca svog krda tako da bi privukli neku zenskicu.
Evo pogledamo li na neke od avatara obicno mozemo to ovak protumacit: Ohanzee bas izgleda muski i opasan sa ovim svojim pistoljima, Baraba opet ima krunu na glavi sto znaci da je kralj i muskarcina nad muskima . Konjanik opet na konju i cak ima i koplje koje govori: Ne zezaj se samnom, nemoj da te bocnem! Cak i Jerotijev avatarcic ima cool frajera koji ne pokazuje bash cijelo lice da bi izgledao misteriozan i veoma mochan
|
znaci moj avatar znaci da mogu da te zastitim od eventualnih napadaca?Ma daj....
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
možda se slikovito prikazuju kao ribe, jer to u real life nisu (niti će ikada biti) ...hajd nek se javi neka takva da nam kaže i prekrati muke |
U, što ću sad radit ako me netko bude htio upoznat od vas i vidi kako stvarno izgledam ?
Mene tako fakat zabole tko ima kakav avatar.
Voljela bih da i razne postove mogu da iskuliram kao što kuliram i avatare.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ne, maza je sasvim u pravu (osim za moj avatar ).
Svi ti avatari imaju veze i sa oblacenjem, sminkanjem, i govore o coveku mnogo vise nego sto mislite. Pogotovu o onima koji ga cesto menjaju. Kao sto se sa lica moze mnogo toga saznati o coveku, tako moze i sa te slicice, jer to je nase lice ovde.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|