:: |
Što mislite o lektiri u skoli? |
volio/la bih je izbacit |
|
0% |
[ 0 ] |
ostavio/la bih je |
|
100% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
Mladen 7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 94 Mesto: Koprivnica
|
|
ma lektira je dosadna, i ničemu ne služi, treba je ukinuti
|
_________________ We ride together, we die together, Bad Boys for life |
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Mladen 7 je napisao/la sledeće: | ma lektira je dosadna, i ničemu ne služi, treba je ukinuti |
A sta bi ti,da izadjes iz skole,a da ne procitas ni jednu knjigu.Lektira nisu neke bez veze knjige.To su knjige koje ceo svet cita,knjige koje vredi procitati.A tek da ne pricam da neko zvrsi skolu,a da nije citao Andrica.Bruka!JA sam za lektire!
Lektire! Lektire! Lektire! :multi: :onfire: [-o< :thumbleft: :463:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
nemam pojma o kojim lektirama pricate
|
|
|
|
|
|
aglej Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 61
|
|
ako sam ista u skoli mrzela onda je to bila lektira jer je bila dosadna do bola
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
mivanam je napisao/la sledeće: | nemam pojma o kojim lektirama pricate |
Nemaš pojma? Imaš slobodno da pročitaš celu temu..O lektirama koje se čitaju od osnovne škole pa do fakulteta, svaka godina nosi određenu lektiru odnosno knjigu,štivo koje svi učenici moraju pročitati i izaći iz škole sa tim znanjem..
|
|
|
|
|
|
mate0906 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 5
|
|
Evo svima link ka lektirama na netu.
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
aglej je napisao/la sledeće: | ako sam ista u skoli mrzela onda je to bila lektira jer je bila dosadna do bola |
neke jesu dosadne, ali trebaju se čitat radi opće kulture! Ja bi zakonom zabranila sve vodiče i internet stranice za lektire. Knjige su da se čitaju!
Kako jednom đaku može biti teško čitat lektiru? nema nikakvih obaveza osim škole! Ja sam alergična na to! Svaku sam lektiru pročitala, ikao neke s teškom mukom, ali sam pročitala! I zato se nisam bojala na satovima lektire da me profa ne pita neki detalj iz knjige, a ja ne znam. najbolja mi je bila Koko u Parizu u osnovnoj, u srednjoj Kome zvono zvoni i Zločin i kazna, a najgore Combrey i Seljačka buna. te sam jedva jedvice progutala
|
|
|
|
|
|
vebija Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
ne citam lektiru
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nikad ne bih izbacila lektiru...Smatram da je veoma vazna...
Razumem ljude koji je ne citaju,ali ove koji kazu da je lektira dosadna,NE razumem...
Kako mozete da kazete da je dosadna,ako je niste procitali...
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Ja citam lektire!!!Shavtice te vremenom da knjige trebacitati...(mislite da lupetam gluposti ali kada vidite da ne znate da komunicirate kako treba i da pisete pravilno...)eto vas ponovo da potvrdite da sam u pravu!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
uzivam da citam ... lektire su definitivno potrebne u skolama ali ih rijetko ko cita jer naravno imaju sajtovi sa kojih se moze preuzeti lijepo napisana lektira ,pa ne moras ni citati... jedan takav sajt je www.knjigice.com moje drustvo kaze da je super i da ima mnooogooo lektira
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
zaoka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 21
|
|
treba lektiru ostaviti u skolama,jer stvarno ljudi moraju steci kulturu citanja i procitati nesto zanimljivo,cak se mozda negde i prepoznati,ali ne uzivljavati se toliko jer su neke knjige namerno pisane zbog publiciteta i navlacenja raje da kupi knjigu jer ima aktuelno-komercijalni sadrzaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|