www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lektira
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  

Što mislite o lektiri u skoli?
volio/la bih je izbacit
0%
 0%  [ 0 ]
ostavio/la bih je
100%
 100%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 4

Autor Poruka
Mladen 7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Koprivnica

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma lektira je dosadna, i ničemu ne služi, treba je ukinuti

kika_sd
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2006
Mesto: ni tamo ni ovamo

djibouti.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mladen 7 je napisao/la sledeće:
ma lektira je dosadna, i ničemu ne služi, treba je ukinuti

A sta bi ti,da izadjes iz skole,a da ne procitas ni jednu knjigu.Lektira nisu neke bez veze knjige.To su knjige koje ceo svet cita,knjige koje vredi procitati.A tek da ne pricam da neko zvrsi skolu,a da nije citao Andrica.Bruka!JA sam za lektire!
Lektire! Lektire! Lektire! :multi: :onfire: [-o< :thumbleft: :463:

mivanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 12, 2006 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam pojma o kojim lektirama pricate

aglej
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako sam ista u skoli mrzela onda je to bila lektira jer je bila dosadna do bola

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mivanam je napisao/la sledeće:
nemam pojma o kojim lektirama pricate

Nemaš pojma? Imaš slobodno da pročitaš celu temu..O lektirama koje se čitaju od osnovne škole pa do fakulteta, svaka godina nosi određenu lektiru odnosno knjigu,štivo koje svi učenici moraju pročitati i izaći iz škole sa tim znanjem.. Rolling Eyes

mate0906
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 28 Sep 2006

gabon.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 28, 2006 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo svima link ka lektirama na netu. Smile
Code:
www.lektire.org

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 28, 2006 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aglej je napisao/la sledeće:
ako sam ista u skoli mrzela onda je to bila lektira jer je bila dosadna do bola

neke jesu dosadne, ali trebaju se čitat radi opće kulture! Ja bi zakonom zabranila sve vodiče i internet stranice za lektire. Knjige su da se čitaju!
Kako jednom đaku može biti teško čitat lektiru? nema nikakvih obaveza osim škole! Ja sam alergična na to! Svaku sam lektiru pročitala, ikao neke s teškom mukom, ali sam pročitala! I zato se nisam bojala na satovima lektire da me profa ne pita neki detalj iz knjige, a ja ne znam. najbolja mi je bila Koko u Parizu u osnovnoj, u srednjoj Kome zvono zvoni i Zločin i kazna, a najgore Combrey i Seljačka buna. te sam jedva jedvice progutala

vebija
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 07 Okt 2005
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 29, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne citam lektiru

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne bih izbacila lektiru...Smatram da je veoma vazna...
Razumem ljude koji je ne citaju,ali ove koji kazu da je lektira dosadna,NE razumem...
Kako mozete da kazete da je dosadna,ako je niste procitali... Rolling Eyes

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja citam lektire!!!Shavtice te vremenom da knjige trebacitati...(mislite da lupetam gluposti ali kada vidite da ne znate da komunicirate kako treba i da pisete pravilno...)eto vas ponovo da potvrdite da sam u pravu!!!

Ok_cura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 27 Avg 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzivam da citam ... lektire su definitivno potrebne u skolama ali ih rijetko ko cita jer naravno imaju sajtovi sa kojih se moze preuzeti lijepo napisana lektira ,pa ne moras ni citati... jedan takav sajt je www.knjigice.com moje drustvo kaze da je super i da ima mnooogooo lektira

zaoka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba lektiru ostaviti u skolama,jer stvarno ljudi moraju steci kulturu citanja i procitati nesto zanimljivo,cak se mozda negde i prepoznati,ali ne uzivljavati se toliko jer su neke knjige namerno pisane zbog publiciteta i navlacenja raje da kupi knjigu jer ima aktuelno-komercijalni sadrzaj!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Lektira Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon