:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
pravara je u svakom pogledu fuj. daleko od toga da decko pomisli da ima decka, ju ju ju pa to mi se vec ne bi svidelo.
off/ biram drugu i trecu devojku
a pomisao na dva decka u isto vreme=>
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
meni momak kaze kad bi ga prevarila sa nekom curom,ne bi prekinuo.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^ To znaci da te mnogo voli.
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
hehehe.... da me prevari devojka sa devojkom... cool... ionako mi je zelja u trojku tj sa dve cure....
|
|
|
|
|
|
Boing kiza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Sep 2007 Poruke: 3 Mesto: Bogatic
|
|
Bato, lakse bi mi bilo da me prevari sa devojkom, nego sa deckom, ali tako mi je svejedno, samo neka mi ona kaze da me prevarila, nebitno sa kim, a da mi kaze da me prevarila sa devojkom, pitao bih je mogu li i ja da im se pridruzim!!!
|
_________________ Zivim u senci seke tvoje senke... |
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
to znaci da je postala lezbo i onda jbg.
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
sashamtl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 37
|
|
ice_baby_ice je napisao/la sledeće: | to znaci da je postala lezbo i onda jbg. |
Nije lezbo nego BI i vjerujem da bi vecina danasnjih djevojaka tesko odoljela carima Beyoncé (navodno probala sa Shakirom)i Angelina Jolie (bila u visegodisnjoj vezi sa Jenny Shimizu)
Fol je u tome da su djevojke ljepsi pol, osjecajne, pazljive, znaju kako da zadovolje jedna drugu itd...i meni je sasvim normalno da jedna zgodna djevojka bude privucena drugom zgodnom djevojkom.
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | ^ To znaci da te mnogo voli. |
jel ti mene zezas ili?
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Naravno da te zeza
|
|
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
sashamtl je napisao/la sledeće: | ice_baby_ice je napisao/la sledeće: | to znaci da je postala lezbo i onda jbg. |
Nije lezbo nego BI i vjerujem da bi vecina danasnjih djevojaka tesko odoljela carima Beyoncé (navodno probala sa Shakirom)i Angelina Jolie (bila u visegodisnjoj vezi sa Jenny Shimizu)
Fol je u tome da su djevojke ljepsi pol, osjecajne, pazljive, znaju kako da zadovolje jedna drugu itd...i meni je sasvim normalno da jedna zgodna djevojka bude privucena drugom zgodnom djevojkom. |
mozda si i u pravu, onda bih odma trazio nista drugo do samo TrOjKu
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
ZooRooX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26
|
|
Svaki vid prevare je prevara i nista drugo!Moze se sad na to gledati sa razlicitih uglova ali jedno ostaje,prevara! Recimo na taj nacin se zna da nece moci da zatrudni ali hajde ljudi smo,prvara je prevara!
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
reko bi joj da ako se zeli iskupit za svoju prevaru moramo ici u troje::smijeh::smijeh:::
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|