www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic presao i prvi sprat :)
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cc kako su samo smele.....
burek sa sirom castis...i dobijas ljubcek od mene

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema frke... nisam naviko da kupujem poljupce ali izgleda da mi nista drugo ne preostaje! Sad Crying or Very sad a bas volim i sonjicu i jelenu_ns... sad su mi slomile moje ranjeno lavlje srce!! Embarassed ... neka neka... pamtim Jugovic i vraca u dupli meri! New Evil

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Je li ocemo opkladu kad cu 2000. post? Smile Very Happy

z-sveti-jovo-88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: forced emigration

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako si dospio do rookie-modi,

i sta to tapraco znaci???

pozdrav za jugovica

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

z-sveti-jovo-88 je napisao/la sledeće:
kako si dospio do rookie-modi,

i sta to tapraco znaci???

pozdrav za jugovica

Kako sam uspeo?? Nebi da ja to komentarisem, bolje pitaj nekoga sto mi je dao taj status... nezgodno mi je da pricam o tome!

A to zapravo znaci da sam sad isto moderator... imam forume za koje sam zaduzen i o kojima moram da vodim racuna, da bude red i mir i da ponekad ubacim nesto novo da nebi bilo dosadno! Very Happy

Pa da imas nesto da tipkas, pogledaj u Sport i kazi mi tvoje misljenje uvezi tenisa!

Pozdrav i tebi jovo.

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sale brate svaka ti cas zasluzio si 8)

ali da znas jos sutra imam neke obaveze pa cu od prekosutra da furam ovde po ceo dan i veoma brzo napredujem sto ces i videti za 10 te stizem (salim se ali bar cu pokusati) Very Happy

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E brate takve clanove ovde volimo!!

Bas mi je drago da si ovde i mnogo si simpatican lik!

Nego brate, kad si onda malo duze ovde da se ubacis i na malo druge teme sem igrice, moze li? Videces da ce druzenje jos bolje biti a onda mozes slobodno i da me stignes, pa necu da imam protiv! Wink

Samo tako dalje Miki! Very Happy

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa cestitam opet Saletu....zato sto je rookie modi i hiljadarku sto je preso ali ja mislim da ce vec prekosutra biti 2000.

Wink Mr. Green

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ne i sutra Mr. Green

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo srce...svaka cast samo nastavi tako..KISS od mene Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stamenid je napisao/la sledeće:
pa cestitam opet Saletu....zato sto je rookie modi i hiljadarku sto je preso ali ja mislim da ce vec prekosutra biti 2000.

Wink Mr. Green

HVALA!!

moguce je brate... sve je moguce... potrudicu se! Smile ma da sam danas malo zauztao ali bice opet vise postova.

Poslednja prepravka: Jugović datum Uto Mar 01, 2005 3:30 am; ukupno izmenjena 1 put

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jelena_ns je napisao/la sledeće:
ako ne i sutra Mr. Green

To cisto sumnjam lutkice... sutra imam jos malo posla oko mojih foruma, pa da sigurno necu moci da skupljam dovoljno postova ma da bi ti rado tu zelju ispunio! Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic presao i prvi sprat :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon