:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Oduvijek znam da su štetne.Izazivaju svakakve bolesti, al za ešerihiju su dušu dale.Nosim ih godinama, al ne samo njih.Pošto tampone za vrijeme mjesečnice ne koristim noću normalno da moram onda obuć normalne gaćice.Ja ih u ladici fakat imam svakakvih modela.Osim toga nekad mi jednostavno paše obuć normalne gaćice.Tange mi nikad nisu bile neudobne, naprotiv više me smetaju obične gaće, a neke od njih imaju tendenciju da se i one uvuku u guzu tad poludim i najrađe bi ih strgala, stoga bolje odma obuć tange pa ti se bar fino uvuku za razliku od ovih običnih .Prije sam furala smao tange, al onda sam skuzila da je zimi malo hladno pa za hladnijih dana oblačim normalne gaćice.Ljeti su upravo tange najčešće sve što imam na sebi tako da...Ne bježim od toga da su vrlo štetne, počela sam ih nosit rjeđe nego prije, al izbacit posve ih ne želim.Pazim da biram što prirodnije materijale.Nikad ne kupujem one od onih jako skliskih materijala jer kroz njih koža ne može disat.Osim toga i one babske gaće mogu bit štetne ako su napravljene od lošeg materijala.Npr ja osobno sam imala bokserice i potkošulju od tzv. mikrofibre i primjetila sma da je to iako fino i mekano, štetnije od bilo čega drugog.Kad bi nosila tu potkošulju češće, po leđima bi dobila gljivice.Kad sam prestala nosit takve materijale prestale su i gljivice.Na kraju sam izbacila takve tkanine iz garderobe i više nemam problema.
|
|
|
beyondmyself Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 46
|
|
ne nosim iz medicinskih razloga
a volim....i m.m. voli
|
_________________ Blago onom ko rano poludi,zivot mu prodje u radosti i veselju |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Naravno da su stetne ako ih neko preterano nosi...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Neke studije pokazuju da tange mogu da budu stetne ali samo u zavisnosti od tkanine od koje su.
Ja ih nosim i do sada nisam imala ama bas nikakvih problema
|
|
|
|
|
Zasne Odomaćeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 05 Maj 2008 Poruke: 1126 Mesto: Bijeljina
|
|
...i j a nemam problema s tim..
Mada ipak nije preporučljivo spavati u tangama navodno iz medicinskih ispitivanja da je bolje spavati bez tangi nego u tangama
Mislim oko tangi je velika polemika inače postala neznam zašto bi tange bile više štenije od trajne tetovaže
|
_________________ Ti si moj trenutak i moj san
i sjajna moja rec u sumu
i samo si lepota koliko si tajna
i samo istina koliko si zudnja. |
|
|
|
|
-=SkoRpiOn=- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2008 Poruke: 75 Mesto: ~ D ~
|
|
Ja mislim da jeste, i utvrdjeno je cak vec da nije bas zdravo.
|
_________________ Ako hoces da promenis svet, pocni od sebe! ~ Confucius ~ |
|
|
|
|
Insektkiler Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Sep 2008 Poruke: 25 Mesto: Lazarevac
|
|
Mislim da sam cuo negde da jeste ali sto nemam pojma!
|
|
|
|
|
|
sanjica_tz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2008 Poruke: 24 Mesto: Tuzla
|
|
znam da jesuu al ja sam jednostavno navikla na njih tako
da ih nosim stalno
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Da su stetne to nam je jos nastavnik u osnovnoj govorio, al ja sam ih ipak nosila, jedno vrijeme samo tangice. Odjednom su mi pocele smetati, sad ih skoro pa nikako nenosim, radije nosim boxerice ili hotpants.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Šest modnih detalja koji ugrožavaju zdravlje
Postoje modni detalji koji negativno utiču na zdravlje, a da toga mnoge žene nisu svesne. Međutim, kako biste sačuvali svoje zdravlje, trebalo bi da pazite na ono što ćete kupiti i čuvati u svom garderoberu. Spasite se negativnih krpica koje vrebaju iz vašeg ormara i izbegavajte:
Tange
Teške torbe
Japanke
Nakit
Štikle
Tange
Mnogi se slažu s tim da “bapski” donji veš nije seksi. Međutim, dobro razmislite pre nego sledeći put kupite tange. Stručnjaci tvrde da noseći tange rizikujete da bakterije iz analnog otvora pređu u vaginalni, što može da uzrokuje gljivice i infekcije. Žene koje su sklone infekcijama trebalo bi da izbegavaju tange, a takođe se ne preporučuje ni nošenje donjeg veša od svile i neprirodnih materijala. Najbolji je, kažu stručnjaci, pamuk.
Nisu sve sintetičke tkanine štetne, Ali neke su jednostavno lošije za kožu od drugih. Poliester, najlon i spandeks mogu da izazovu iritaciju kože, odnosno dermatitis. Mnoge sintetičke tkanine nisu prozračne i mogu ozbiljno i naštete koži. Pre kupovine odeće obavezno pogledajte deklaraciju i sastav.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|