www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta mislite, da li je nosenje tangi stetno?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 27, 2008 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oduvijek znam da su štetne.Izazivaju svakakve bolesti, al za ešerihiju su dušu dale.Nosim ih godinama, al ne samo njih.Pošto tampone za vrijeme mjesečnice ne koristim noću normalno da moram onda obuć normalne gaćice.Ja ih u ladici fakat imam svakakvih modela.Osim toga nekad mi jednostavno paše obuć normalne gaćice.Tange mi nikad nisu bile neudobne, naprotiv više me smetaju obične gaće, a neke od njih imaju tendenciju da se i one uvuku u guzu Mr. Green tad poludim i najrađe bi ih strgala, stoga bolje odma obuć tange pa ti se bar fino uvuku za razliku od ovih običnih Very Happy .Prije sam furala smao tange, al onda sam skuzila da je zimi malo hladno pa za hladnijih dana oblačim normalne gaćice.Ljeti su upravo tange najčešće sve što imam na sebi tako da...Ne bježim od toga da su vrlo štetne, počela sam ih nosit rjeđe nego prije, al izbacit posve ih ne želim.Pazim da biram što prirodnije materijale.Nikad ne kupujem one od onih jako skliskih materijala jer kroz njih koža ne može disat.Osim toga i one babske gaće mogu bit štetne ako su napravljene od lošeg materijala.Npr ja osobno sam imala bokserice i potkošulju od tzv. mikrofibre i primjetila sma da je to iako fino i mekano, štetnije od bilo čega drugog.Kad bi nosila tu potkošulju češće, po leđima bi dobila gljivice.Kad sam prestala nosit takve materijale prestale su i gljivice.Na kraju sam izbacila takve tkanine iz garderobe i više nemam problema.

beyondmyself
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Sep 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nosim iz medicinskih razloga Wink
a volim....i m.m. voli Razz

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da su stetne ako ih neko preterano nosi...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neke studije pokazuju da tange mogu da budu stetne ali samo u zavisnosti od tkanine od koje su.

Ja ih nosim i do sada nisam imala ama bas nikakvih problema Wink

Zasne
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 47

Datum registracije: 05 Maj 2008
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...i j a nemam problema s tim.. Very Happy
Mada ipak nije preporučljivo spavati u tangama navodno iz medicinskih ispitivanja da je bolje spavati bez tangi nego u tangama Smile Embarassed
Mislim oko tangi je velika polemika inače postala neznam zašto bi tange bile više štenije od trajne tetovaže Rolling Eyes

i samo istina koliko si zudnja.

-=SkoRpiOn=-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Okt 2008
Mesto: ~ D ~

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 30, 2008 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da jeste, i utvrdjeno je cak vec da nije bas zdravo.

Insektkiler
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 25 Sep 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 31, 2008 1:16 am    Naslov poruke: ha Na vrh strane Na dno strane

Mislim da sam cuo negde da jeste ali sto nemam pojma!

sanjica_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Nov 2008
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 14, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam da jesuu al ja sam jednostavno navikla na njih tako
da ih nosim stalno

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 02, 2008 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da su stetne to nam je jos nastavnik u osnovnoj govorio, al ja sam ih ipak nosila, jedno vrijeme samo tangice. Odjednom su mi pocele smetati, sad ih skoro pa nikako nenosim, radije nosim boxerice ili hotpants.

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 07, 2013 1:27 am    Naslov poruke: Šest modnih detalja koji ugrožavaju zdravlje Na vrh strane Na dno strane

Šest modnih detalja koji ugrožavaju zdravlje

Postoje modni detalji koji negativno utiču na zdravlje, a da toga mnoge žene nisu svesne. Međutim, kako biste sačuvali svoje zdravlje, trebalo bi da pazite na ono što ćete kupiti i čuvati u svom garderoberu. Spasite se negativnih krpica koje vrebaju iz vašeg ormara i izbegavajte:

Tange

Teške torbe

Japanke

Nakit

Štikle

Tange

Mnogi se slažu s tim da “bapski” donji veš nije seksi. Međutim, dobro razmislite pre nego sledeći put kupite tange. Stručnjaci tvrde da noseći tange rizikujete da bakterije iz analnog otvora pređu u vaginalni, što može da uzrokuje gljivice i infekcije. Žene koje su sklone infekcijama trebalo bi da izbegavaju tange, a takođe se ne preporučuje ni nošenje donjeg veša od svile i neprirodnih materijala. Najbolji je, kažu stručnjaci, pamuk.

Nisu sve sintetičke tkanine štetne, Ali neke su jednostavno lošije za kožu od drugih. Poliester, najlon i spandeks mogu da izazovu iritaciju kože, odnosno dermatitis. Mnoge sintetičke tkanine nisu prozračne i mogu ozbiljno i naštete koži. Pre kupovine odeće obavezno pogledajte deklaraciju i sastav.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Sta mislite, da li je nosenje tangi stetno? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon