:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Pa naravno da bih izašla u susret ljudima koji se volOO...ustupila im gajbu na korišćenje, skuvala kaficu, pospremila za njima...ma sve za ljubav, samo neka kažu svoje želje...
|
|
 |
**nedostizna** Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 11 Mesto: Nemacka - Srbija

|
|
Nju bih mozda istukla A njega ne bih nikada vishe pogledala!!!
|
|
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
Na zalost dozivela sam tako nesto,i nista zavrsila sa oboma za sva vremena...
godine su prosle i nikada im necu zaboraviti
i ako nisu ostali zajedno,...
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis

|
|
pa nebi me videli ni on ni ona vise.to znaci da ti je ona nikakva drugarica,a da te nimalo ne postuje...
mislim to bi bio kraj!
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
samo u slucaju da mi nije toliko stalo do njega, prepustila bih joj ga
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
kitty_88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44

|
|
dogodilo mi se to....
dečko mi je priznao da me prevario i ispričao mi je kako se to dogodilo. kao, mora mi reći jer me ne može više gledati u oči i lagati... sutradan sam pozvala prijateljicu na kavu, bila sam smirena i skroz normalna prema njoj, te joj rekla da znam šta je napravila i da joj se želim zahvaliti zato što sam shvatila kakvi su zapravo... klasika, ona se rasplakala... uglavnom, da skratim, ostala sam ok s njima, tj. kad bi ih vidjela pozdravila bi ih, čak i popričala s njima... bit svega, sačuvala sam ponos jer nisam pravila scene nego skroz skulirano to primila, a i uspjela sam skajlat dečka... uglavnom, moja reakcija ga je iznenadila jer je očekivao da ću brisnut u plač ili nešto tako, i uvjeren je da ga nikad nisam voljela i da sam ga levatila cijelo vrijeme... tako mu i treba!!
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Polila ih benzinom, bacila šibicu i smeškala se dok gore
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
pokusala bi da uradim ovo sto i kitty, ali znam da mi to ne bi uspelo...ispisala bi ih jednostavno iz svog zivota
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
pa zavisi...
ako pricamo o sadasnjem decku i sadasnjoj naj.drugarici..mislim da se to nikad ne bi desilo,jer jedva mogu da se gledaju...mislim lazno se smeskaju,a jasno je svima da mrze jedno drugo...ali,ako bi se desilo,
njega bih otkacila,a sa njom bih ozbiljno porazgovarala!..mozda(ali veliko mozda) bi ostala moja drugarica ali ne najbolja i vise joj nikad ne bih verovala....ali sve zavisi,zavisi od toga koliko si do sada trpela,kakav je decko do sada bio....sve se to sabere i oduzme..ali nista ne mogu da napisem i da iskreno pratim taj plan dok mi se ovo ne desi...jer kad nesto radim,to radim vruce glave
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Pobila oboje i gotova stvar!
Salu na stranu...ubedjena sam da bih napravila haos, a onda kad razmislim.....verovatno pobegla i nikad se ne bih vratila...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
goorica15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191

|
|
verovatno bih okrenula ledlja obadvome i nabijala im sto veci osecaj krivice hmm slatka osveta
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
Ja ću malo preoblikovati pitanje jer sam se našla u situaciji da mi je jedna od najdražih sestrični u vezi s bivšom ljubavi. I što ću sada napraviti? Nisam osvetoljubiva, ali niti toliko zaboravna da bih samo prešla preko toga i pravila se da ništa nije bilo. Dečko je od sada nevidljiv za mene, a seke se odričem zauvijek! I stvar je riješena. A kad ona shvati s kakvim je kretenom bit će kasno za traženje oprosta. Teško je kad ti se nešto takvo dogodi. Osoba kojoj vjeruješ i koju voliš, pričaš joj o tom dečku i vašem odnosu, doslovno ga otme odmah nakon što si ga ostavila! Užasno boli kad osjetiš ljudsku zloću na svojoj koži.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|