www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Amadeus Bend
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 24, 2008 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

amadeus bend, ne moze se reci za njih da su im sve pesme iste, imaju ljudi dobre balade a i sviraju brze stvari, bio sam na njihovom nastupu, momci sviraju svaka im cast, pola pesme prekinu i sviraju metaliku, mejdene, van halena, sviraju takvu muziku u kojoj su naucili da se uklope. isto kao sto je aca lukas svirao u rok grupi viktorija... svako dolazi do uspeha kako zna... shvatam da neko ne voli takvu muziku ali ko je slusao pesme: losi ljudi, mozda, ako mene pitate, nju ne zaboravljam, prospi sada lazi, crna vatrena, seti se... mora da ih zavoli... ja sam preterano subjektivan ali ne moze se reci da su im pesme iste... isto kao sto pesme vlade georgijeva nisu iste... zadnji album nije dobar na prvo slusanje ako se preslusa vise puta pesme pronadju... amadeus bend je okay

Grešnica
¤ grešna u ljubavi ¤
<b>¤ grešna u ljubavi ¤</b>

Datum registracije: 20 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ups, što napravih...

Slušam ih negdje 3-4 godine i najbolja mi je zabavna grupa... I mislim da je ovaj dečko iznad sve napisao tako da nema smisla ponavljati isto... Wink

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Amadeus bend ima izvrsnih stvari samo sviraju dosta tuđih stvari

Colonyash
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oni su mi odlicni, smao im nekako sve pjesme na isti stil. Ne znam... Ali opet znaju napraviti hitove na svakom albumui. Svaka cast, smao pohvale, Wink
Pozz

goorica15
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

extra su bas bas jedna od nasih novijih najboljih grupa

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada ih nisam nešto posebno slušala, ali imaju ok pesmice... Smile

opacicka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 13, 2008 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imaju super pesme a i na nastupima uvek bude ludo Smile
a za dzaju bih se odmah udala *muskarac iz snova* Very Happy Very Happy

drug_do_groba
*Jaci Nego Ikad*
<b>*Jaci Nego Ikad*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2008
Mesto: *Tamo daleko*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni najbolja grupa...Imaju sve dobre pjesme...Dzaja ima dobar glas sto je najvaznije...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 25, 2008 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni nista specijalno, uopste se ne razlikuju od ok benda i po njima slicnim

" I know the way to fuck them all...."

malas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 25 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 25, 2008 12:34 pm    Naslov poruke: eeee....mmmm:) Na vrh strane Na dno strane

znachi...looda sam za njima...pjesme su im wrh swe... Smile Smile Smile al owu obozhawam:
Smile Amadeus - Mislis li ponekad

KaradjordjeII
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 14 Maj 2008
Mesto: za kompom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 14, 2008 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam i ja na njihovom nastupu,stvarno svaka cast!!!

1Anakonda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 25 Mar 2008
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 16, 2008 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kraljevi su puni energije!!! Zakon SU!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Amadeus Bend Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon