:: |
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ako sam kriva, priznat ću pogrešku i tražiti oprost. To mi nikad nije predstavljalo problem.
Ako nisam kriva... Mirno ću reći da nemam što objašnjavati niti dokazivati, a na onome tko me optužio je da odluči da l' će mi vjerovati ili ne. Ako mi ne vjeruje, neka mu je sretan put. Uostalom, svatko tko me malo bolje zna, neće ni tražiti objašnjenje, dovoljan će mu biti odgovor "da" ili "ne".
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Slazem se sa Jacom...ljudi koji mi ne veruju mi nimalo ne trebaju u zivotu. Objasnicu se, ako sam kriva, priznajem, ako nisam....ako mi ne verujes...cao
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Malo se cudim kako (gotov) svako ovdje na forumu kaze da bi priznao svoje grijeske..
Da li ovaj forum ima tu srecu da se ovdje nalazi toliko iskrenih ljudi..ili oni u pravom zivotu ipak drugacije stvari rijesavaju?
Meni je tesko vjerovati voljenoj osobi.. Nikada ga nisam optuzila da me je varao, ili na neki nacin pogrijesio.. Ali nemogu sigurna biti da sam mu jedina.
Ja to njemu ne govorim, jer znam da to nasu vezu nece poboljsati. Tesko mi je.
No- i ja bih priznala ako sam grijesila- a ako nisam, onda mi ta osoba ni ne treba da vjeruje..
|
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Pa, obicno pokusam tom nekom da objasnim na lep nacin da ja nemam veze sa tim, ako se ispostavi da mi i dalje neveruje iskuliram ga... Valjda ce se opametiti do sledece godine...
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|