:: |
Autor |
Poruka |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Sta reci! Pobeda zvezde ovoga puta zasluzeno, ono sto sam mislio i verovao da ce biti, nije se desilo, zato cestitam zvezdasima na pobedi. sto se tice Partizana, sam je sebe pobedio, losom igrom, greskom kod prvog gola, crvenim kartonom idijotskog Rnica itd...
Sve u svemu fudbal je bio za nijansu bolji od predhodnog susreta, ali i dalje je to lose, kad bi dosao neki evropski klub, napunio bi zvezdu i partizan do vrha!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
U pravu si Mimi_kapone daleko je nas fudbal od Evropskop Fudbalu
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Ovi vasi komentari su sjajni, gde samo pronalazite ideju!
Drago mi je sto se bar u jednoj stvari slazemo, a to je nas fudbal, nestala je lepota igre, akcije, lepi potezi, da ti zastane dah kad neko sutne na gol pa makar i promasio, nista od toga vise nema. Danas na utakmici mozes videti 22 ludaka koji trce svi zajedno na jednu loptu, pa takav se fudbal igra ispred moje zgrade na poljancetu, pa cak i bolji... A o bezobraznim, prljavim potezima, provokacijama, udaranjima necu ni da govorim. To je tek sramota, to su mi neki veliki igraci, i jedni i drugi, reprezentativci, fuj!
A sve je pocelo od one izjave Smiljanica, decko se istripovao, da je na terenu jak koliko na recima, dao bi bar jos jedan gol,a ovako, uzaludno je trositi slova za njega i sve njih zajedno, zato pozdrav svim ljubiteljima fudbala u nadi da ce jednom biti bolje!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|