:: |
Autor |
Poruka |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
ja sam jednom mjesecario... kad sam bio s jednom za*ebanom curom u vezi... nije mi dala da cugam...a ja sam tad bio pijandura...
stalno sam nesto pio...ujutru uz kafu dva tri pelinkovca...onda malo setam...
do druge kafane...i tu naravno popijem opet kafu...i dva tri pelinkovca...
u tom je vec podne i vreme je da se nesto i pojede...
i dok cekam klopu zveknem jedan dupli stok ili neki konjacic...
i naravno onnda posle rucka pocnem da pijem pivo....
i cugam ga sve do vecere.... onda veceram...i ne mogu vise nista da pijem..sem tekile...a tekila solo ne ide...pa moram i koju bavariju da zdrmam...
i tako je to trajalo jedno dvije godine... i nekako ne znam ni ja kako..
nekom greskom poceo sam se zabavljati s jednom lujkom...
i valjda sam se zaljubio...cim je nisam nakon deset dana poslao u pm...
i tako rekla je ona meni da je vreme da se k ja malo okanem od alkohola...
ili ce me ostaviti...posto samo pravim sr*** kad se napijem i ona nema vise zivaca
da se zivcira zbog budale... a ja zaljubljen...u nju..jer skroz je bila lijepa..
uf kakve je nogice imala...i zelene okice...jest da je bila plavusa ali joj je plava kosa izvrsno stajala...i jbg zaljubio se ja u nju...i sta cu...moram prestati da pijem..
jer ja sve uradim za osobu u koju sam zacopan...
i nisam popio kap alkohola jedno tri cetri dana..i vec sam poceo gubit zivce...
i galamiti bezveze...i svadjat se sa ljudima gdje god dodjem...
i kad spavam samo sanjam ,,,pivo, konjak, vino i crno i bijelo...wiskic, tekilu...
A jbg nekako se potrefilo da smo obadvoje bili be ama bas ikakvih obaveza...
pa smo stalno zajedno bili...i onda ja sakrijem iz frizidera...dve male boce danielsa..
i tako u letu kad ona ne obraca paznju na mene...ja cugnem malo...
i kad ona zaspi ja onda mjesecarim...i ufatila me jednom i pitala sta radis to...
ja joj reko da ne znam sta mi je da izgleda mjesecarim...
onda je onarekla da se njoj cini da ja nisam mjesecar nego pijandura...
jer nije jos cula za nekog mjesecara koji je popio na eks pola male flase wiskija...
i onda sam ja pop*izdio...i reko joj da se nosi u pm...i ona i mjesacar i wiski i sve nek od*ebu od mene...i istjerao sam je napolje...23 januara.. 2007 godine...
u gacicama i majici bez rukava... ona ce meni govoriti dok mjesecarim da sam pijandura... gadura jedna zuta...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|