:: |
Autor |
Poruka |
Notepad23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 11
|
|
Ja sam navijac srednjih koje su oko 60-70kg tezine. Trazim nesto poput sebe.
A inace mislim da je debljina prouzrokovana ljudskom lijenoscu. 5% je bolest a 95% je lijenost. Cure/momci koji samo sjede pred televizorom i obavezno ne propustaju nista sto ima veze sa hranom.
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
ne volim debele cure..nikad nisam izlazio sa nekom 'krupnijom' curom..
nikad ih nisam zadirkivao niti prozivao ali ne volim da mi bude cura..
a imam par dobrih drugarica koje su krupne..
|
|
|
Atila88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 5 Mesto: Pancevo
|
|
Krupnije devojke mozda nisu tako lepe ali imaju unutrasnju lepotu,sto ih nekako prolepsava i onda su lepe.Ja iskreno volim debele jer su extra.
|
|
|
|
|
|
mrvica92 Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 661 Mesto: Beograd
|
|
A ja bas ne volim zgoljave, nekako me strah da ih ne izlomim. Volim kada ima da se radi
|
_________________ "I htede ciganka
da mi pogleda dlan,
a ja nedadoh.
Prasnjavim putem
odoh iz sela
i ostavi dragu da me ceka.
Cvet sto zamirisa
u mojoj basti
otkidose!" |
|
|
|
|
Atila88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 5 Mesto: Pancevo
|
|
Zgoljave jesu mozda lepse kad ih gledas u guzu ali kad vidis bucku sa ogromnim dudama,to je najbolje.One su bar velike i pune mesa
|
|
|
|
|
|
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65
|
|
Ja cu samo reci da su svi lepi na svoj nacin,ali danasnji nacin gledanja na lepotu,je samo jak dugogodisnji medijski uticaj,zar ne??? Od kada su se sa naslovnih strana pocela smesiti lica sa plocicama,dugonoge devojke,a pisano je da su savrseni,i godinama tako,dok globalno nije prihvaceno,za 100 god ce ideal mozda biti skroz nesto drugo....
|
_________________ Ne opterecuj se nebitnim stvarima, jedan je zivot! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Nikada nisam mario krupnije devojke .. cak sto vise vecina devojaka s kojima sam do sada isao su bile krupnije .. jednostavno ja to ovako gledam " Vuk dlaku menja, al cud nikada " ..
Iz primera koji je moj prijatelj Johnny dao mozete da vidite da ako covek resi nesto, veoma lako se to moze srediti i da se posle osoba ne moze ni prepoznati. Znam isto tako dosta ljudi koji su se promenili do te mere da kad sam ih posle nekoliko godina video sam ostao u soku. Znaci ..osobu nikada ne treba gledati po vanjskom izgledu nego po unutrasnjem .. onom iz srca i duse.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Nikada nisam mario krupnije devojke .. cak sto vise vecina devojaka s kojima sam do sada isao su bile krupnije .. |
Zemljak, de ovo malo prepravi, ili nešto, nije ti ova rečenica jasna...
ja sam svoje napisao ovdje... samo eto, ovo mi zapalo...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
Pa dobro, ali pišeš da nikad nisi MARIO krupnije djevojke... Sad, da li ja ne razumjem riječ "mario" ili...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
ja to koristim prema onom mariti tj. brinuti .. znači nisam nikad brinuo u vezi toga .. nadam se da sam sad jasniji ?
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
e onda sam imao pravi "prijevod" riječi, ali bi bilo odmah bar meni jasnije da si npr napisao: Nikad nisam mario da li djevojka krupna.... al dobro. Nea veze...
Ma veselije su, ebeš ga... Što kaže Will Smith: "Gettin' jiggy with it!"
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|