www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

posle koliko covek oseti da voli!?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

magija ili hemija ima neko u potpisu

mozda je dovoljan i tren Embarassed

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je trebalo 3 mjeseca da budem sigurna u to i da mu kažem

**hell&granger neka vam je sa srećom**

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 6:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav je cudna, nekada je ne osetis tokom cele veze a nekada je osetis posle nedelju dana i kada to osetis, onda reci i nemoj da skrtaris na recima, jer... LJubav je biljka koju mi sami uzglajamo, ako joj dajemo dovoljno vode, uspece, ako zaboravimo... Onda ce se smezurati i pretstati da postoji...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema pravila. Kada srce oseti da voli, e tada.

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslije prve svadje sa voljenom osobom.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

individualno..kao uostalom i sve na svetu..ali recimo.. kad se dovoljno upoznaju Laughing

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trenutno, uzajamna saglasnot je naravno problem tu, ali uchimo se isto celog zivota mozda to da savladamo...

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada slozimo sve kockice o nekoj osobi onda stvaramo i odredjenu emociju, a koliko god mi pricali to se ne moze desiti u toku jednog dana... Potrebno je vreme, prica, razne situacije i dogadjaji da biste imali kompletnu sliku o nekome. Kao sto su vec neki naveli, kada ste svesni svih vrlina i mana te osobe, a ne zanemarujete nijednu vec sa njima osobu prihvatate, uzivate u svemu tome i nemate potrebu da osobu menjate, onda znate da volite osobu takvu kakva je, svidjalo se to drugima ili ne Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

tigrica74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 25 Nov 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 29, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslije faze zaljubljenosti koja kod mene traje oko tri mjeseca ili predje u dosadu, nervozu i naviku ili osjećam da ludim ako nije pored mene. Bila sam zaljubljena mnogo puta a voljela samo jednom i to sam osjetila odmah po leptiricima u stomaku i po sjaju u svojim ocima. Mislim da kad osoba osjeti da joj neko nedostaje 24 sata na dan, da kad unaprijed zna sta druga osoba zeli reci, da kad po boji glasa osjeti da nesto nije u redu, kad osjeti da zajedno u isti mah udisu vazduh i koračaju u korak i milion drugih sitnih stvari onda uistinu voli.
Sitnice čine savršenstvo a savršenstvo nije sitnica.

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 30, 2008 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pojma nemam nakon koliko vreman Rolling Eyes znam da samo jednom primjetim da vise bez te osobe nemogu biti

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 20, 2008 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako covek voli,oseti to i pre nego sto prvi put vidi osobu koju ce kasnije voleti,to se oseti.
ako imate duha.
govorim iz iskustva,moguce je,iako zvuci nenormalno i smesno.

Unstoppable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Sep 2007
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 08, 2009 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni treba dosta da zavolim i da posle probolim Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> posle koliko covek oseti da voli!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon