:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
magija ili hemija ima neko u potpisu
mozda je dovoljan i tren
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
meni je trebalo 3 mjeseca da budem sigurna u to i da mu kažem
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ljubav je cudna, nekada je ne osetis tokom cele veze a nekada je osetis posle nedelju dana i kada to osetis, onda reci i nemoj da skrtaris na recima, jer... LJubav je biljka koju mi sami uzglajamo, ako joj dajemo dovoljno vode, uspece, ako zaboravimo... Onda ce se smezurati i pretstati da postoji...
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nema pravila. Kada srce oseti da voli, e tada.
|
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Poslije prve svadje sa voljenom osobom.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
individualno..kao uostalom i sve na svetu..ali recimo.. kad se dovoljno upoznaju
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
trenutno, uzajamna saglasnot je naravno problem tu, ali uchimo se isto celog zivota mozda to da savladamo...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kada slozimo sve kockice o nekoj osobi onda stvaramo i odredjenu emociju, a koliko god mi pricali to se ne moze desiti u toku jednog dana... Potrebno je vreme, prica, razne situacije i dogadjaji da biste imali kompletnu sliku o nekome. Kao sto su vec neki naveli, kada ste svesni svih vrlina i mana te osobe, a ne zanemarujete nijednu vec sa njima osobu prihvatate, uzivate u svemu tome i nemate potrebu da osobu menjate, onda znate da volite osobu takvu kakva je, svidjalo se to drugima ili ne
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
tigrica74 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 25 Nov 2008 Poruke: 28
|
|
Poslije faze zaljubljenosti koja kod mene traje oko tri mjeseca ili predje u dosadu, nervozu i naviku ili osjećam da ludim ako nije pored mene. Bila sam zaljubljena mnogo puta a voljela samo jednom i to sam osjetila odmah po leptiricima u stomaku i po sjaju u svojim ocima. Mislim da kad osoba osjeti da joj neko nedostaje 24 sata na dan, da kad unaprijed zna sta druga osoba zeli reci, da kad po boji glasa osjeti da nesto nije u redu, kad osjeti da zajedno u isti mah udisu vazduh i koračaju u korak i milion drugih sitnih stvari onda uistinu voli.
Sitnice čine savršenstvo a savršenstvo nije sitnica.
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Pojma nemam nakon koliko vreman znam da samo jednom primjetim da vise bez te osobe nemogu biti
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
ako covek voli,oseti to i pre nego sto prvi put vidi osobu koju ce kasnije voleti,to se oseti.
ako imate duha.
govorim iz iskustva,moguce je,iako zvuci nenormalno i smesno.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Unstoppable Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Sep 2007 Poruke: 20 Mesto: Odzaci
|
|
meni treba dosta da zavolim i da posle probolim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|