:: |
Autor |
Poruka |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Plisane igracke vise volim od cveca a cvece obozavam pa sta vise da vam kazem! Kao sto je Skorpijica rekla imaju svoje mesto! A, omiljene su mi plisani magarci imam ih brdo pa cak sam i pre tri nedlje kupila torbu plisanog medu, kao dete sam!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Ne volim ih, sve sam ih popakovala u kutiju i odnela kod oca u garazu..
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Volim plišane igračke..Pre sam ih imala mnogo više,sada su mi ostala samo 3 mala medvedića..Iako ih jako volim smatram sa su kič i da mi kvare sobu
|
|
|
|
|
 |
duca19 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac

|
|
Obozavam ih,imam brdo plisanih igrackica svih velicina i oblika!!!
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
imam ih par, meni dragih
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
smaraju me uzasno,kao dete najgore...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
^a zasto je tako strasno biti dete?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
a nije strasno nego imam dosta osoba u svom okruzenju koje imaju po dvadeset i kusur godina i stalno ponavljaju kako hoce da ostanu deca i kupuju Chupa Chups,mede,"zake i bone" i idu na igraliste.
E od tada sam pocela da mrzim plisane igracke.
Volim i ja sto sam dete,ali dete koje svakim danom sve vise i vise sazreva
A oni se samo glupiraju s tim,kao nja nja nja...
Nadam se da si razumela sta sam htela da kazem.
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Naravno da jesam, samo ne shvatam toliku zelju za ubrzanim "odrastanjem i sazrevanjem"
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
Moju?
Pa nemam ja zelju da odrastem,ali jesam skoro skroz,tako kazu...
|
|
|
|
 |

|

|
|
Mogu da pricaju sta hoce, bitno je ono kako se ti osecas
Ja licno ne cuvam sve u sobi, ali odredjene da, imaju neku simboliku, vezuju me za neke periode zivota i drage osobe, a kada bih potpuno uklonila te igracke stvorila bih sebi osecaj da sam uklonila jedan deo svog zivota, a ostati pomalo dete u dusi nije nista lose
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
E bas tako,i meni je zao da bacim neke.
Ma...da ti kazem,osecam se mnogo zrelije nego pre,recimo,2 godine.
Pa da...svi smo mi i sa ne znam koliko godina vise ili manje uvek u dusi nekako deca...ne vas onako bukvalno sa puno procenata,ali uvek u nama cuci nesto detinje i nevino.
Jel' da ?
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|