:: |
Autor |
Poruka |
*Alaska_lady* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 25
|
|
Desilo mi se........i jednostavno nisam znala shta da radim.......jer shta god uradila nekoga cu povrediti.........tako da sam okrenula ledja obojici.......posle par meseci mi se sve razbistrilo u glavi.......odluchila sam se za onoga koji mi je unishtio dugu vezu.......ali sam sigurna da sam u tom trnutku birala sve bi ispalo na loshe........
|
_________________ Samo opushteno......... |
|
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Nije mi se desilo jer ja kad se zatelebam u nekog niko drugi me ne interesuje.
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Nazalost to mi se upravo desava...i jos sam u nedoumici sta da radim....sa deckom sam 1,5 god...i nastali su neki problem ali smo i dalje zajedno..a ovog drugogo nemogu da izbacim iz glave.Sta ce dalje biti-ne znam,valjda cu to uskoro resiti!
|
|
|
|
So fucking sexy:) Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 30 Mesto: kucica na drvetu
|
|
Pa, jbg. da.
I on i ja smo bili zauzeti.
I tako je sve do sada.
Ignorisemo se...
Nekako
vive je napisao/la sledeće: | Nazalost to mi se upravo desava...i jos sam u nedoumici sta da radim....sa deckom sam 1,5 god...i nastali su neki problem ali smo i dalje zajedno..a ovog drugogo nemogu da izbacim iz glave.Sta ce dalje biti-ne znam,valjda cu to uskoro resiti! |
Ma, samo cool. Nije to lako. Pokusaj da sredis osecanja, pa polako, natenane odluci.
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Live and let'em die. |
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
desava mi se konstantno, evo i sad mi se desava... samo sto ja i udjem u vezu s tim drugim, jer se zaboga zaljubim, i onda sebi neverovatno zakomplikujem zivot, jer i dalje volim momka sa kojim sam godinu dana...najgora sam na svetu mada me zaljubljenost brzo prodje, p a se nadam... ne znam uopste sta cu
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
milojko22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 29
|
|
Nije mi se desilo. Alil sigurno ne bih ostavila dečka kog volim zbog nekog ko mi se samo sviđa. Ako bih ga ostavila zbog nekog i da ne budem sa njim... Bio bi to ogroman gubitak.
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
izvinjavam se "njenoj sobi" sto upadam, ali mislim da je hemija veoma cudna stvar
protiv toga se ne moze boriti niko , .....
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Uh jeste naravno da mi se desilo i zbog toga sam imala mnogo problema. Desava mi se i sad ali ipak ostajem pri sadasnjem decku
|
|
|
|
|
|
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175
|
|
"Uzmem" obojicu....ali kako se sa jednim dupetom ne moze na dve stolice,zakomplikuje se sve posle.I ja uvek sebi kazem nikad vise,ali...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da vam se dopadne neki decko, otkinete za njim a imate ozbiljnu vezu vec nekoliko godina i ne zelite da raskinete jer ga volite ali vam se ovaj drugi neopisivo i nenormalno svidja? |
nije mi se desilo jer kad sam u vezi, posvecena sam svom decku i zaista ne gledam nikog...
e vec kad nisam, onda svasta moze da bude
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
hetaira Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jul 2008 Poruke: 676 Mesto: Kotor
|
|
Joj upravo mi se desava! Sa deckom sam vec 4 godine,planiramo i brak ,cak i smisljamo imena za djecu,kad odjednom se desi jedna pijana noc sa njegovim drugom nekoliko slucajnih dodira i rijeci u mraku(ne! nije nista bilo ,nismo nista uradili!) tek sjutra dan shvatim koliko je ovaj drugi privlacan zabavan sarmantan radi neke lude stvari koje moj momak nije nikad radio i tako dan po dan shvatim da sve vise mislim na njega sve ga cesce spominjem, dok je proslo pola godine je sam se zaljubila kao idiot! a jos uvijek sam sa svojim momkom,a i dalje mislim na njegovog druga ! Uf!
|
_________________ ..THE WORLD IS MINE... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Joj upravo mi se desava! Sa deckom sam vec 4 godine,planiramo i brak ,cak i smisljamo imena za djecu,kad odjednom se desi jedna pijana noc sa njegovim drugom nekoliko slucajnih dodira i rijeci u mraku(ne! nije nista bilo ,nismo nista uradili!) tek sjutra dan shvatim koliko je ovaj drugi privlacan zabavan sarmantan radi neke lude stvari koje moj momak nije nikad radio i tako dan po dan shvatim da sve vise mislim na njega sve ga cesce spominjem, dok je proslo pola godine je sam se zaljubila kao idiot! a jos uvijek sam sa svojim momkom,a i dalje mislim na njegovog druga ! Uf! |
Nedopustivo. Ne razumem zašto smatraš da bi ti sa tim drugim bilo bolje nego sa momkom sa kojim si trenutno? Zbog toga što je zabavan, šarmantan, ima nešto što tvoj momak nema...? Ne zavaravaj se draga. Bitno je ono što si pronašla u svom momku i ono što osećaš prema njemu.
Ne znam, ne dozvoljavam sebi da pogledam, a kamoli ljubav sa nekim drugim je za mene misaona imenica, nešto što je nemoguće? Drugi muškarci su za mene bespolna bića, osobe sa kojima nikada ne bih mogla biti, jer kod mene u srcu ima mesta samo za jednu osobu, samo jednom se voli i tu ljubav zaslužuje samo moj muž. Već sam negde rekla da se teško zaljubljujem, a i druga stvar iza koje apsolutno stojim je da ne bih pogledala ni jednog. Jedini na svetu za mene je moj muž, kojeg iskreno i svim srcem volim i pripadam samo njemu i dušom i telom. Ne postoji Drugi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|