:: |
Autor |
Poruka |
Dzoni87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Avg 2006 Poruke: 9
|
|
Wolksvagen i u opela ne verujem 100%!Vecinom su skartevi svo.Jedimo mi ulivaju poverenje Bmw, Mercedes i da kazemo audi, a sto se tice ostalog..no no no...
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Dzoni87 je napisao/la sledeće: | Wolksvagen i u opela ne verujem 100%!Vecinom su skartevi svo.Jedimo mi ulivaju poverenje Bmw, Mercedes i da kazemo audi, a sto se tice ostalog..no no no... |
Slazemo se za BMW-a i Mercedesa medjutim matori je imao Pasata karavana `82 koji je glat preshao 300 000 pritom cale ga je zadnjih 100 000 koristio za tovarenje. Mogu ti reci da su izuzetno izdrzljivi i pouzdani. Za Opela nemam lichno iskustva medjutim znam ljude koji voze samo opela i prezadovoljni su.
|
|
|
|
|
|
Arsa car Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 12
|
|
Najvise verujem BMW-u i Mitsubishi-u. Lancer je extra auto. Kia mi se sve vise svidja u zadnje vreme. Imaju dobre i pouzdane modele uz nisku cenu. Nisam ih vozio, ali sam cuo neka iskustva koja su uglavnom bila pozitivna. Ne verujem Italijanima (ne racunam fabrike superautomobila), Amerikancima i Englezima.
|
|
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Moj izbor su:
Audi (najudobniji, najkvalitetniji, najlepsi...jednostavno najbolji automobili)
VW
Opel
BMW
Mercedes...
A ne volim zastvina kola.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
duca19 je napisao/la sledeće: | Moj izbor su:
Audi (najudobniji, najkvalitetniji, najlepsi...jednostavno najbolji automobili)
VW
Opel
BMW
Mercedes...
A ne volim zastvina kola. |
slazem se 100000% hehe
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|