www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste nekada ubili zivotinju?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam i ne bi nikad to je grijeh za mene

bijela_udovica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada u zivotu

Aco91
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 7:29 pm    Naslov poruke: Zivotinje Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam ubio zivotinju

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,musice...musice su uzasno dosadne,i obicno ih pustam,da izlete kroz prozor,ali kad se ujutru probudim sva crvena,zbog komaraca i musica..tad ubijam!I mislim da sam kao mala volela da ubijam mrave,sad mi ih je zao..ali nisam samo ja kriva,zasto su mi jeli cokolade?Skakavaca se plasim,i zato ih ja nisam ni ubijala,ali sam u Srbiji,u selu gde sam zivela neko vreme,imala macka,koji je jeo skakavce,tako da sam njega cesto uvodila u sobu,da bih ja mogla na miru da spavam,bez strahova! Mr. Green

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

mirotvorac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 16 Maj 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema mi nista draze nego komarca zaljepiti na zid, a dokaz mog umeca ostaje na zidu do sledecg krecenja Laughing

sweety2809
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 06 Sep 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mravi, muhe i pauci, to su životinje koje slučajno znam pogaziti!! standard!

Net
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Apr 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ja ubio, ali moji psi su udavili dosad oko 10 macaka

brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude

rabby
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slučajno ali stvarno slučajno...suze mi se kotrljaju niz obraze dok ovo istipkavam, ali jučer sam pojeo pauka, dok sam spavao mališan je uletio u moja usta i nije se iščupao iz 235*10^-3 m^3 sline viskoznosti eta=0,001 Pas gustoće 1000 kgm^-3 i sad me cijeli dan muči pitanje vrijeme trajanja njegovog bola... te njegov srednji specifični otpor kroz slinu betasr. molim vas, pomozite, riješite zagonetku inače ću morat na konzultacije iz mehaničkog kod prof. Đele Hadžiselimovića(redovni prof. na fakultetu sveucilista u beogradu kolegij uzaludno strujanje fluida kroz cijev u vakuumu)?

kovrdzava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 23 Apr 2006
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 10:31 am    Naslov poruke: zivotinje Na vrh strane Na dno strane

zivotinje obozavam, jedino koje ne volim to su bube.Nikada ne bih mogla da ubijem zivotinju i na razumem one koji ubijaju srne.

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: mozda Na vrh strane Na dno strane

Kada sam bila mala ubijala sam insekte, ali samo njih i to za koje sam smatrala da me ugrozavaju. Sada ubijam samo komarce, i to samo ako slete na mene.

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako se racunaju pauci,bube,komarci......-onda sam ja masovni ubica Smile

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, nisam nikad, ne bi to mogla
ne mogu gledat ni klanje pilića...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li ste nekada ubili zivotinju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon