:: |
Autor |
Poruka |
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
stalno dobijam poklone i uvek je po mom ukusu
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Moj decko me svaki put sve vise iznenadjuje!
Zadnji put sam za 3 godine veze dobila barbiku!
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
plisane igracke i cvijece... ma nisu pokloni toliko bitni koliko je bitno da je tu pored mene
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
pa lepe pokloncice,uglavnom plisane igracke jer ih obozavam!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Pa dobila sam lancic sa rozim srcem,jer je to moja omiljena boja.Osim toga,i prsten,pa razna srca,mede svih velicina i boja...
|
|
|
|
|
|
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
Povodom: rodjednana, mesecdana, ili tako nesto...
Pokloni do sad su bili: Parfemi, lance, privezak za kola, plisani meda, privezak srce polovinu meni polovina njemu....
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Vampirela je napisao/la sledeće: | ma ovaj moj se sjeti poklona samo kada su praznici heheh ali nema veze, on je meni najbolji poklon. cim on meni dodje sa poklonom, ja pomislim da me je prevario pa se sada iskupljuje hehehehe |
hahahaha tacno znam na sta mislis.
|
|
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
pa od decka sam samo u poslednjih dve godine dobijala cvece i razne plisane igrackice pocesvi od malih pa sve vecih i vecih
|
|
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
pa od decka sam su poslednjih dve godine dobijala cvece i razne plisane igrackice pocesvi od malih pa sve vecih i vecih.Meni pokloni nisu potrebni dovoljno mi je da me on voli i da me razume
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Uglavnom su to plisane mede za kojima ludim takodje mi je poklonio 2 srebrne ogrlice, mindjuse, prsten... a ubedljivo najlepsi poklon mi je bio prelep buket crvenih ruza za rodjendan...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
a moj samo zna zlato kupovat,a meni to najmanje zanimljivo.
zadnji put sam dobila parfem e to je bilo ok! za par dana mi je rodjus,bas me zanima hoce li opet biti zlato u pitanju
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
vrlo često ruže, parfemi, naočare, "zvezdice" (to mi je najdraži poklon).......
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|