www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uzimate li lekove na svoju ruku?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 17, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da uzimam. Pa ne mogu svaki put da idem kod doktora kad imam upalu sinusa. Znam sta mi je i znam koju kombinaciju treba da popijem i posle toga bar godinu dana nemam problema, a samim tim nemam glavobolje pa ne uzimam ni tablete za bolove.
I Ranisan mi je super 8)

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad me boli i kad znam šta mi je pa da ne gnjavin doktora

cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 15, 2007 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pijem skorsve na svoju ruku ali znam dosta o lekovima

[Edit by Slejdž: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, toliko sam puta bila bolesna da znam sta da uzmem(uvek mi isto prepisu). Ali kada je nesto ozbiljnije, odem po injekcije.

barbilway
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 20, 2007 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na svoju ruku uzimam samo antibiotik kada me boli grlo, jer mi u domu zdravlja uvek isto prepišu!

kerfija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da i toa antibiotik.

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 7:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Chak i kada sam trenirao i bio pod jakim upalama nisam pio andole.Lekove jedino pijem kada sam bas bolestan mada ni tada ne volim.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima jedna lekarka s kojom smo mi ovako bas dobri i stalno se vidjamo, pa kad nesto zatreba ne daj Boze, pitamo je.

Dijanaaa100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Okt 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne Rolling Eyes

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,jedino mozda ako imam upalu sinusa,pa znam sto tacno da popijem,da ne idem kod doce zbog toga.
Jedna moja drugarica,sto god da je zaboli,sine jedan do dva brufena,i to jacu dozu Shocked Shocked

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

analegetike samo uzimam bez recepta,antibiotike,kontracepcijske i psihijatrijske lijekove nemojte uzimati na svoju ruku

**hell&granger neka vam je sa srećom**

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka, kad sam bila mlada i luda Embarassed

sad samo strogo po receptu

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Uzimate li lekove na svoju ruku? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon