:: |
Autor |
Poruka |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Naravno da uzimam. Pa ne mogu svaki put da idem kod doktora kad imam upalu sinusa. Znam sta mi je i znam koju kombinaciju treba da popijem i posle toga bar godinu dana nemam problema, a samim tim nemam glavobolje pa ne uzimam ni tablete za bolove.
I Ranisan mi je super 8)
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
kad me boli i kad znam šta mi je pa da ne gnjavin doktora
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
cica20 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265

|
|
Pijem skorsve na svoju ruku ali znam dosta o lekovima
[Edit by Slejdž: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
 |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Ma, toliko sam puta bila bolesna da znam sta da uzmem(uvek mi isto prepisu). Ali kada je nesto ozbiljnije, odem po injekcije.
|
|
 |
barbilway Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Apr 2007 Poruke: 1

|
|
Na svoju ruku uzimam samo antibiotik kada me boli grlo, jer mi u domu zdravlja uvek isto prepišu!
|
|
|
|
|
 |
kerfija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37

|
|
|
|
 |
blue037 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182

|
|
Chak i kada sam trenirao i bio pod jakim upalama nisam pio andole.Lekove jedino pijem kada sam bas bolestan mada ni tada ne volim.
|
|
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Ima jedna lekarka s kojom smo mi ovako bas dobri i stalno se vidjamo, pa kad nesto zatreba ne daj Boze, pitamo je.
|
|
|
|
|
 |
Dijanaaa100 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 129

|
|
ne
|
_________________ srce je moje violina...sto je diras...kad neznas da sviras..
nemoj da kvaris najljepse zvuke..mjesto pjesme...zacuces jauke!!!!
this is for YOU!!! |
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Ne,jedino mozda ako imam upalu sinusa,pa znam sto tacno da popijem,da ne idem kod doce zbog toga.
Jedna moja drugarica,sto god da je zaboli,sine jedan do dva brufena,i to jacu dozu
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
analegetike samo uzimam bez recepta,antibiotike,kontracepcijske i psihijatrijske lijekove nemojte uzimati na svoju ruku
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
neka, kad sam bila mlada i luda
sad samo strogo po receptu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|