:: |
Autor |
Poruka |
Grim™ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 133 Mesto: Zagreb, trenutno

|
|
ne mora značit da će vidjet standardne smajlije...vidjeće one koje ovaj posalje, ali ih nece moci sacuvati pod istim kodom...
osim toga ljudi, izaso je WLM 9.0...a vi jos o sedmici pricate
|
|
|
|
|
 |
Z-H-C Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Sep 2006 Poruke: 3

|
|
Iskljucivanje Windows Messengera
Najlaksi nacin da iskljucite (disable) windows messenger jeste da na preimenujete folder C:\Program Files\Messenger ili ga pomerite na drugu lokaciju.
Jos jedan od nacina da uradite disable windows messengera jeste da idete na Start/Run - kucate gpedit.msc , pronadjete putanju Admistrative Templates/Windows Components/Windows Messenger i u desnom delu prozora izmenite podesavanja na enable.
Brisanje Windows Messengera na Windowsu XP
Jedan od nacina da obrisete Windows Messenger jeste:
Start/Run i kucajte RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Jos jedan od mogucih nacina za brisanje messengera jeste:
Otovrite Control Panel, zatim Add or Remove Programs, pa onda odaberite Add/Remove Windows Components i jednostavno iskljucite check box ispred Windows Messengera.
Iskljucite Auto-Start Windows Messengera
Start/Run/Regedit i pronadjite i obrisite registry kljuc HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MSMSGS
Ukljanjanje Messengera iz Outlook Express-a
Start/Run/Regedit i pronadjite kljuc HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Outlook Express
Kreirajte jednu novu vrednost DWORD ili izmenite postojecu, tako sto cete "Hide (Disable) messenger" postaviti na vrednost 2.
Da bi se primenile ove izmene potrebno je resetovati racunar ili se ponovo ulogovati na system.
Nadam Se Da Je Nekome od Koristi !!
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Zna li neko gde se kod mene na disku nalaze smajliji? Hoću da instaliram novu verziju, ali neću da ih izgubim.
Jednom sam ih iskopao, ali sad ne mogu da ih nađem.
|
|
 |
moonn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 13 Feb 2008 Poruke: 12

|
|
ovih dana ne mogu da se nakacim na msn
stalno mi izbacuje poruku
error code 81000314 i da pokusam da se ulogujem kasnije
.....al to kasnije.......nikako da dodje
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Izgleda da sam zakačio onog crva (ili spyware, šta je već to) što svima na listi prijatelja šalje neku reklamu. Virus definitivno nije.
Postoji li neka varijanta da ga se otarasim, a da ne radim reinstalaciju Windowsa?
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
^^
Promeni password za MSN - trebalo bi da pomogne.
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Meni kad se kompjuter upali uvek mi trazi da se logujem na msn, iako svaki dan kliknem na Remember me, Remember my password, i ono da me automatski loguje. Ali svaki put kad ugasim i upalim kompjuter, trazi mi informacije opet. Zar ne bi trebalo da zapamti?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Tools -> Options
Proveri da li su ti svi ovi checkbox-ovi check-irani?
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Jeste, sve je cekirano...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
*Princ* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2009 Poruke: 33 Mesto: PRELEPO U

|
|
imam problem sa msn-om ne mogu da dodam ni jednu igricu u msn-u
|
_________________ ~BIG KISS FOR YOU BABY~ |
|
|
|
 |
*Princ* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2009 Poruke: 33 Mesto: PRELEPO U

|
|
instalirao windows live essentials na obicnom xp i sad ne mogu promeniti jezik msn-u a kad probam da instaliram drugi on cuva podesavanja prethodnog zna li neko sta da radcim?
|
_________________ ~BIG KISS FOR YOU BABY~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|