:: |
Autor |
Poruka |
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ja volim udane - da svjeze udane ili vec sa duzim stazom nije uopste toliko vazno
Bitno je da hoce
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
zex_bl je napisao/la sledeće: | Ja volim udane - da svjeze udane ili vec sa duzim stazom nije uopste toliko vazno
Bitno je da hoce |
vidi se da volis... a zasto?
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
mirko29 Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd
|
|
tudje je uvek bilo sladje hteli mi to da priznamo il ne
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
baš sam to htela da kažem, da je tuđe uvek slađe, a zašto...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Nikad ne bih pogledala drugog... A ja jesam mlada i vec jednom nogom u braku ali imam problem sto me mnogi startuju, dobacuju mi komentare, ja uvek odgovorim kad je neko bas dosadan da sam udata, ali mislite da to njima predstavlja problem? ne...nastavljaju da smaraju
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | zex_bl je napisao/la sledeće: | Ja volim udane - da svjeze udane ili vec sa duzim stazom nije uopste toliko vazno
Bitno je da hoce |
vidi se da volis... a zasto? |
"Imam je", a nije moja - avanturista u dusi
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nisam cula da su nesto posebno ludi za njima. Ali npr znam da vole da vide "sredjenu,negovanu tetu". Eto, mislim da bas moj decko primecuje takve tete. Voli kad je zensko negovano i kada vodi racuna o sebi. Mada ne vidim u tome neku opsesiju. Prsten na ruci-znaci da je sad to nesto bitno...ne bas..
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
to je sasvim tacno..........ne znam zasto ali mlade mame su uvek nekako privlacne.....ima tu necega.........
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|