:: |
Autor |
Poruka |
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
to definitivno svima smeta :ljutko:
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
ja licno ako bi mi to napravio ..napravila bi kraj vezi a prvo prije toga prebila bi ga ..al znam da moj nije takav tako da sam mirna..al slobodno takvim treba jedan samar na lice
|
|
|
|
|
|
WuLiDiJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 45 Mesto: beograd
|
|
covek samo na glas razmislja... pa devojke to sto taj na glas razmislja svi ostali prikrivaju, neko manje neko vise.... pa ne mozes mu oci izvaditi... I moj dragi komentarise ccure po ulici i jos me gurka da i ja vidim...
Ne vidim zasto se vi tako potresate, ako kometarise sa drugovima moze i samnom. cilj je da u meni vidi i druga i ljubav svog zivota.... Tako bar nema foliranja...
|
_________________ osmeh je jedini jezik koji razumem, ljubav je jedini vazduh koji udisem..... |
|
|
|
|
pamelaAVS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 35
|
|
|
|
|
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
Definitivno ruzna gesta da pred curom/deckom slinis za drugom osobom i ocoti nedostatak postovanja!
|
|
|
|
|
|
jovanicar *mala_garava*
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina
|
|
mislim da je to sasvim normalno iako mi smeta...nekad
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Imam problem sa tim i mislim da ću ga uvek i imati, ali vraćam i ja istom merom.....
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Ne osecam se ugrozenom zato sto njima 90 posto mozga razmislja o seksu.O devojkama koje su prelepe koje fenomenalno izgledaju ali ne o onome sto je stvarno bitno! razlika izmedju nas i njih ,po meni,je da oni varaju polnim organom a mi osecanjima.Ja tako mislim ,mada naravno ima izuzetaka ali nanekim primerima iz moje okoline donela sam takav zakljucak.U sustini njima i nije toliko vazan fizicki izgled koliko je njima bitno sta ce reci svet i njihovi drugari kakva je riba pored njih !Na foru svice mu zavideti on ce biti pun sebe!Izludjuje me to!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Moj savet je da,ako on komentarise devojke iz casopisa,sa TV-a...sto ne bi i ona govorila o momcima...zasmetace mu to,pa nek mu onda kaze da i njoj smeta kod on slini za devojkama...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
lunica25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 11
|
|
ma ja...vrlo lose...top od muskarca i ja nisam lepotica...i bi meni to vrlo smetalo ,... ti komentari o seks fantazijah sa djevojkama sa magazina....
ja bih se isto pogovorila sa njim ... i ce to nebih koristilo ... bi ja isto pocela sa momkima oko mene
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Moj decko to isto radi, kad vidi neku na tv odmah dodje ono: mmmmm! Nije da mi nesmeta a nije mi tako ni strasno vise bi se bunila da je to neka do koje moze da dodje!
I on je to od mene nesvjesno doziveo. Pricala smo nas dvoje i na tv poce Aco Pejovic da pjeva, ja sam pogledala u tv i prekinula razgovor sa njim, kako reko nesvjesno, on me je povukao za pramen kose i okreno moju glavu prema meni, pitao me je zasto gledam u njega.
Od tada moj dragi vise nevice mmmmmmm!
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
ma koji pa to ne radi, da se okrece i te fore
pre je bilo kad se okrene uvek reagujem sa stipanjem , ruznim pogledom itd...
ali sad sam primetila da radi to namerno, da bih ja bila ljubomorna, kad se okrece samo kuliram 8)
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|