:: |
Mogu li muškarci shvatiti žene? |
Ja (žena) kažem da mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
Ja (žena) kažem da ne mogu |
|
42% |
[ 21 ] |
Ja (muško) kažem da mogu |
|
26% |
[ 13 ] |
Ja (muško) kažem da ne mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
Mogu naravno ali samo ako to zaista zele
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
mislim da mogu ali da to ne zele!
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
zenama ne treba razumevanje nego ljubav (oscar wilde)
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Moje misljenje je da mogu shvatiti pogotovo kada im je stalo do cure, kada im nije stalo ne zele se uopce zamarati s tim da nas razumiju, ali kazem ako im je bitmo da nekoga razumiju onda ce i razumijeti.
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Iskreno stavila sam da ne mogu iako nisam sigurna za sve muskarce...imaju neki da razumiju
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
zbog tog nerazumevanja izmedju polova sve je veci procenat gej populacije. salim se samo (mada mozda je i to razlog ).
razumevanje je jedna od kljucnih stvari za uspeh veze izmedju muskarca i zene.
ja kao muskarac, uvek se trudim da sto vise razumem zene u svom okruzenju. taman kada nesto shvatim, dodje druga stvar koju ne razumem i tako u nedogled.
nikada necu reci da kompletno razumem zene. uvek ce da mi se potkrade neka stvar koja mi nije jasna.
tako je isto i sa zenama.
nasi mozgovi rade na razlicitim frekvencijama.
kada se spoje amplitude.... e to je rava stvar
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Mislim da se mogu razumjeti ali pod uslovom da je veća razlika u godinama... Kada su isto godište muškarac i žena ne mogu se razumjeti jer muškarci sazrevaju sporije nego žene ali kada je razlika veča od 3 godine to već može funkcionisat. Znam po sebi i svom dečku... Razlika između nas je 13 godina i savršeno se slažemo i razumjemo...
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Zavisi od situacije. Mogu nas shvatiti kada to stvarno zele, mada nekada im to samo prodje kroz glavu pa se i ne potrude da nas shvate.
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
mogu da probaju a i mi mozemo njih da pokusamo da shvatimo... To su bre razliciti mozgovi, naucno dokazano, hormoni nas rade na razlicite nacine. a i dobro je sto je tako, bilo bi dosadno da je drugacije, sta ima da me shvata, ni ja samu sebe nekad ne shvatam... dovoljno je da je tu kad mi je potreban, da me voli, postuje, podrzava, a nikad me nece shvatiti u potpunosti, niti cu ja njega( kad recimo izgubi zvezda, a on padne u ozbiljnu depresiju , aj shvati ti to?!) i to je ok.
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
"Žene nisu stvorene da bi ih muškarci razumeli, već voleli..." Mogu, ali, zasigurno ne u potpunosti, kao što ni mi njih nećemo, nikada, potpuno shvatiti...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
jeca-mica je napisao/la sledeće: | koliko oni ne shvataju nas, toliko ni mi ne shvatamo njim...
tako da smo na istom... |
potpisujem...zalosno,ali tacno.
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Vrlo je bitno da žena sebe razume i poznaje.
A potom da dopusti da muškarac dopre do nje.
Razumevanje i tolerancija su ključni
Nego, mogu li žene shvatiti muškarce ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|