:: |
Autor |
Poruka |
dekicar92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Avg 2008 Poruke: 28 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da je to samo zato što loše procenimo situaciju... Kada dodjemo, recimo, u poštu i vidimo dva reda mi ćemo pokušati da procenimo koji je red najbrži. Ali mi tu procenu pravimo na osnovu trenutne situacije, npr. ima neka baba u jednom redu koja ima problema da nadje novčanik i ona strašno usporava red. Mi, misleći kako je taj red spor i ne primećujući staru blago nesposobnu gospodju, izaberemo drugi red koji nam se u datom trenutku čini kao znatno brži. Stanemo u taj red i vremenom stanu ljudi iza nas i nama nema kud... I onda se opet pojavi neka starija gospodja ovog puta u našem redu i to ispred nas, i tako onaj prvi red postane brži.
Zaključak je da mi ne treba da pravimo procenu na osnovu trenutne situacije nego da tokom vremena vidimo kako koji red napreduje i koliko ima starijih gospodja ( ). Ali (da, uvek ima "ali"), kada bi pokušali da pravimo procenu tokom vremena, tj. da "izračunamo" prosečnu brzinu svakog reda, ubrzo bi shvatili kako to oduzima previše vremena i kako dragocena mesta u redu brzo nestaju, što nas tera da procenu (makar i pogrešnu) napravimo jako brzo. Ističem ono "Ja mislim" na početku...
|
|
|
|
|
|
Lily@na Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Avg 2008 Poruke: 12 Mesto: Petrovgrad
|
|
Red u kojem stojimo je uvek najsporiji bas zbog toga sto stojimo u njemu. Kada bi se malo mrdnuli, mozda bi i stigli do cilja...A za to su potrebne jaka volja,zelja i vera. Da imamo volju da zelimo to u sta verujemo. U stranu da odbacimo nestrpljenje, jer je ono uzrok sporog kretanja. Bog nas uci strpljenju. Strpljen-Spasen!
|
_________________ Kad nikog nemam, onda sam najjaci jer, imam samo tebe, Gospode! |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Pa, kao što već neko reče, loša procena.
|
|
|
|
|
|
kalamarko Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2008 Poruke: 5 Mesto: Novi Sad
|
|
zato što je motor kod vozila uglavnom napred pa kad ja dođem na čelo reda ne čini mi se da je najsporiji,he.he
|
_________________ osmeh |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
eh Marfi je čudo
a valjda smo pomalo i baksuzi
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Sudbina, kletva, ili nešto treće
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zato sto sam maler
a otkud znam...mislim da nam se to samo cini
da pitas onog pored tebe, poceo bi da psuje od kulina bana, i onda bi ti preseo i red i kukanje i sve zivo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Ma cini nas se bre.
Zato sto smo mi unutra, i zato sto nam se stalno zuri, pa nam se cini da mi stojimo, a svet se oko nas pomera. To je to..i nista drugo
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Sad mi palo na pamet nešto
Možda nam se čini da je najsporiji ako žurimo negdje jako ili kasnimo već na neko mjesto pa nam se čini da sve ide takoooo sporo
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
zato sto sam ja u njemu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Zato što sam uvijek na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Strahotta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 11 Jan 2009 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
- Zasto je red u kojem stojite uvijek najsporiji ? -
Zato sto mu svako od vas bas to dozvoli !!!
Red u kom se ja nalazim se jako brzo smanjuje, ili podesim situaciju tako da bar ja u njemu jako brzo napredujem.
Ne mora to da bude nista bezobrazno niti neumesno (nekad i mala sala, ili neka lepa rec preokrene situaciju) jednostavno, ako nesto zelis da uradis (makar to bilo i napredovanje u redu u kom stojis) naci ces nacin da to i ostvaris, a ako neces, naci ces izgovor - tipa, vidi onu babuskeru kako smara sa milion pitanja, ili sve ostale gluposti na koje mozes da naidjes smarajuci se u redu, i kukajuci nad svojom tuznom sudbinom skrstenih ruku
|
_________________ Bre |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|