:: |
Autor |
Poruka |
rwieser@htnet-dsl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 46

|
|
pa normalno da ces je stavit ja san trecu radio u subotu samo nadi nesto sta bi tija jer ked dodes u tattoo studio nac ces ih sto lipih i onda neces znat sta ces bitno je da znas u glavi sta bi
|
|
|
|
|
 |
zloxxx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 24

|
|
u svakom slucaju ako nisi siguran istetoviras se na zadnjici,i ko treba da zna za nju znace.
|
|
|
|
|
 |
Def Leppard Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away

|
|
Tatoo ideja mi se sasvim dopada....zasad sam jos mlad tako da ne mogu,ali kada budem jedno 6-7 god stariji svakako.Licno mi se svidja i kad devojka ima tatoo.
Pod ovim mislim jednu,ili dve tetovaze,srednje velicine,ni slucajno preko celog tela!!!
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
 |
yeki Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd

|
|
Skoro sam uradila tetovazu, posle dugogodisnje zelje.
Prvo sam nasla sta zelim da uradim.
Zatim gde (na kraju sam se odlucila na levu plecku, jer je to mesto koje se lako moze pokriti na poslu itd., a opet je vidljivo).
I za kraju sam otisla u proveren (i nazalost najskuplji) tattoo studio, ali nije mi problem ni dodati par desetina eura vise da ja znam da nikakvu bolest (infekciju) necu navuci...
I da, obozavam moju tetovazicu
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
ako hoces da radis sto da ne! ako ti vremenom dosadi, ili iz nekog drugog razloga zelis da je skines mozes laserom! eto i ja imam jednu i planiram jos da radim! posle jedne obicno ide i druga!
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
*tzar* je napisao/la sledeće: | ako hoces da radis sto da ne! ako ti vremenom dosadi, ili iz nekog drugog razloga zelis da je skines mozes laserom! eto i ja imam jednu i planiram jos da radim! posle jedne obicno ide i druga! |
Kazi mi, zar ne ostaje oziljak posle skidanja laserom?
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
I ja sam za, nemam nista protiv...
|
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
toje ekstra imam tetovazu na ruci japanska slova sacu da radim jos nesto cim se vratim u Amsterdam tomije bas jako samo treba znati sta raditi ane samo se sarati ko uskrsnjo jaje nego sa znacenjem
|
|
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | *tzar* je napisao/la sledeće: | ako hoces da radis sto da ne! ako ti vremenom dosadi, ili iz nekog drugog razloga zelis da je skines mozes laserom! eto i ja imam jednu i planiram jos da radim! posle jedne obicno ide i druga! |
Kazi mi, zar ne ostaje oziljak posle skidanja laserom? |
ostane, ali se i on skine laserom
|
|
|
|
|
 |
lazaruzic Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar

|
|
ma najbolje je uraditi kanom ja stalno radim prodje ti volja a posle 15-20 dana se skine 8)
|
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
to mi je extra stvar ali treba tetovirati nešto što ima značenje
meni to poso ne dozvoljava
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |
turki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75

|
|
Sada su u modi ali kasnije brate sta ce biti sa tobom to je pitanje.
to je vise in sada ali kasnije ce proci
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|