www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tatoo
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
rwieser@htnet-dsl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 27 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 27, 2007 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa normalno da ces je stavit ja san trecu radio u subotu samo nadi nesto sta bi tija jer ked dodes u tattoo studio nac ces ih sto lipih i onda neces znat sta ces bitno je da znas u glavi sta bi

zloxxx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u svakom slucaju ako nisi siguran istetoviras se na zadnjici,i ko treba da zna za nju znace.

Def Leppard
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2007
Mesto: Over the hills and far away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tatoo ideja mi se sasvim dopada....zasad sam jos mlad tako da ne mogu,ali kada budem jedno 6-7 god stariji svakako.Licno mi se svidja i kad devojka ima tatoo.

Pod ovim mislim jednu,ili dve tetovaze,srednje velicine,ni slucajno preko celog tela!!! Wink

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skoro sam uradila tetovazu, posle dugogodisnje zelje.
Prvo sam nasla sta zelim da uradim.
Zatim gde (na kraju sam se odlucila na levu plecku, jer je to mesto koje se lako moze pokriti na poslu itd., a opet je vidljivo).
I za kraju sam otisla u proveren (i nazalost najskuplji) tattoo studio, ali nije mi problem ni dodati par desetina eura vise da ja znam da nikakvu bolest (infekciju) necu navuci...

I da, obozavam moju tetovazicu Smile

And break the rule

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako hoces da radis sto da ne! ako ti vremenom dosadi, ili iz nekog drugog razloga zelis da je skines mozes laserom! eto i ja imam jednu i planiram jos da radim! posle jedne obicno ide i druga!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 7:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*tzar* je napisao/la sledeće:
ako hoces da radis sto da ne! ako ti vremenom dosadi, ili iz nekog drugog razloga zelis da je skines mozes laserom! eto i ja imam jednu i planiram jos da radim! posle jedne obicno ide i druga!

Kazi mi, zar ne ostaje oziljak posle skidanja laserom?

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 17, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam za, nemam nista protiv...

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toje ekstra imam tetovazu na ruci japanska slova sacu da radim jos nesto cim se vratim u Amsterdam tomije bas jako samo treba znati sta raditi ane samo se sarati ko uskrsnjo jaje nego sa znacenjem

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
*tzar* je napisao/la sledeće:

Kazi mi, zar ne ostaje oziljak posle skidanja laserom?

ostane, ali se i on skine laserom

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma najbolje je uraditi kanom ja stalno radim prodje ti volja a posle 15-20 dana se skine 8)

The world is mine

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi je extra stvar ali treba tetovirati nešto što ima značenje
meni to poso ne dozvoljava Mad

turki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 17 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 21, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: tetovaza Na vrh strane Na dno strane

Sada su u modi ali kasnije brate sta ce biti sa tobom to je pitanje.

to je vise in sada ali kasnije ce proci

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Tatoo Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon