:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
volim itekako i svaki dan iskoristim da budme u prirodi mrzim zatvorene prostore
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
uzasno je to sto se dogadja u ovom svetu. ko zna sta ce se sve izdesavati AKO SE OVANASTAVI. priroda je bas ugrozena svim i svacim
|
|
|
|
|
|
pravnica iz tuzle Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 12
|
|
Nema ljepseg osjecaja od ucenja u prirodi uz zvuk potoka, cvrkut ptica i pjesmu cvrčaka. Mada nisam imala puno prilika da učim u takvom okruženju, uspjela sam završiti fakultet.
Al priroda je priroda
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
Ne razumijem zasto ljudi ne cuvaju ovo malo lijepog zelenila..dok gradovi jos malo ne postanu hladna mjesta asvalta
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ne znam postoji li osoba koja ne voli prirodu....
|
|
|
|
|
|
skondic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 20
|
|
Dok sam bio mali bacao sam smeće po ulici, sad kada sam odrastao svatio sam da odpadu je mesto u korpi!
|
|
|
|
|
|
27da03 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69
|
|
od malih nogu naucila sam zivjeti u prirodi, pa tako da mi je danas puno draze biti u prirodi, nego u zagusljivim prostorijama, i u velikim gradovima.
sto se tice zagadjivanja, danas gdje god da se ode zagadjeno je, a ljudi ne mogu ocistiti, oni ciste al im opet neko vrati tri pouta vise nego sto ociste...., doci ce do problema sa zdravljem
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja volim dosta da setam po prirodi,bas mi prija mada ne idem tako cesto po sumama ali moram reci da mi se ne svida kad na neko divno mesto je nered,prljavo i tako...
|
|
|
|
|
|
ZVRNDULE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Sep 2006 Poruke: 39
|
|
Jako volim prirodu i veliki sam protivnik njenog zagadjivanja,secenja suma i ostalih stvari koje je unistavaju...
Prirodu treba cuvati...
|
_________________ ZVRLE |
|
|
|
|
vlajkov s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70
|
|
u prirodi nalazim mir koji mi je potreban,i koji mi je neophodan da bih mogla da uzivam......u zivotu.....priroda mi je prijatelj
|
|
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Ja je volim i nervira me kad u parku vidim kucece BiiiiP ili neki papir
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
victory Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152
|
|
Obožavam cveće, naročito ono jarkih boja i lepog mirisa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|