www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko volite prirodu???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim itekako i svaki dan iskoristim da budme u prirodi mrzim zatvorene prostore

mivanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzasno je to sto se dogadja u ovom svetu. ko zna sta ce se sve izdesavati AKO SE OVANASTAVI. priroda je bas ugrozena svim i svacim

pravnica iz tuzle
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema ljepseg osjecaja od ucenja u prirodi uz zvuk potoka, cvrkut ptica i pjesmu cvrčaka. Mada nisam imala puno prilika da učim u takvom okruženju, uspjela sam završiti fakultet.
Al priroda je priroda

Majda_T
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne razumijem zasto ljudi ne cuvaju ovo malo lijepog zelenila..dok gradovi jos malo ne postanu hladna mjesta asvalta

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam postoji li osoba koja ne voli prirodu....

skondic
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok sam bio mali bacao sam smeće po ulici, sad kada sam odrastao svatio sam da odpadu je mesto u korpi!

27da03
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od malih nogu naucila sam zivjeti u prirodi, pa tako da mi je danas puno draze biti u prirodi, nego u zagusljivim prostorijama, i u velikim gradovima.
sto se tice zagadjivanja, danas gdje god da se ode zagadjeno je, a ljudi ne mogu ocistiti, oni ciste al im opet neko vrati tri pouta vise nego sto ociste...., doci ce do problema sa zdravljem

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja volim dosta da setam po prirodi,bas mi prija mada ne idem tako cesto po sumama ali moram reci da mi se ne svida kad na neko divno mesto je nered,prljavo i tako...

ZVRNDULE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako volim prirodu i veliki sam protivnik njenog zagadjivanja,secenja suma i ostalih stvari koje je unistavaju...
Prirodu treba cuvati...

vlajkov s
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u prirodi nalazim mir koji mi je potreban,i koji mi je neophodan da bih mogla da uzivam......u zivotu.....priroda mi je prijatelj

kopmania
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 33

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 7:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja je volim i nervira me kad u parku vidim kucece BiiiiP ili neki papir

victory
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 25 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 4:50 am    Naslov poruke: cveće Na vrh strane Na dno strane

Obožavam cveće, naročito ono jarkih boja i lepog mirisa.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> Koliko volite prirodu??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon