:: |
Autor |
Poruka |
ada22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 132
|
|
lepo su rekli neki postoji ves masina koristimo je i ja i on samo ponekad odemo do reke da operemo ves
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
hehe, moj sve radi sam , pa tako zna i s veš mašinom ;o)
da pita ne bi bio bed, ali 100% da to nikad neće ni pitat
|
|
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Da se to desi??? Ne vjerujem da ce se desiti, neka stavi sam u masinu ako zeli.
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
nista mi ne pada na pamet, jer niko od mene to ne bi zatrazio. ne bi mu bilo pametno da ikada i zatrazi tako nesto. masine za ves postoje hvala bogu.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nista strasno,to mi je sasvim normalno!
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ne kuzim,pa necu ih ja oprati vec ves masina?zasto bi to ikom bio i najmanji problem?
a ako treba rucno ja mogu i to,mislim da nakon svega sto djelimo i sto se lizemo, nikakav problem nije oprat gacice!
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
pa moj decko zivi sam tako da sve sam zna da uradi,pa cak i masinu za ves da ukljuci,ali kad bi mi zatrazio naravno da bi mu oprala tj ukljucila masinu
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ha! da ne bih...pa ja ni svoje ne perem...za te stvari postoji ves masina...i uostalom...ko to ima samo jedan par gaca pa da ih mora prati svaki dan da bi imao sta da obuce? lepo kad se nakupi strpas sve u masinu i kraj price |
potpisujem svaka cast sto mislis ka' ja 8)
|
|
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Uopste ne shvatam poentu ovog pitanja! Da li je moguce da bi sa tako necim morala da razbijam mozak? Pa pobogu, da li je vazno ko sta radi u stanu? Da li je moguce da neko uopste se zamara takvim stvarima. Danas sigurno svi imamo masinu za pranje vesa... I tu stavljam sve... Pa sigurno i njegove gace i to bez molbe i pitanja... A ko je na kraju ukljuci to je potpuno svejedno... Boze ne mogu da verujem da uopste odgovaram na ovakva pitanja...
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Kada bi me to zamolio ili pitao, ne bitno je... Naravno da bih to ucinila za njega... Skroz je nebitno ko obavlja kucne poslove...
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | Uopste ne shvatam poentu ovog pitanja! Da li je moguce da bi sa tako necim morala da razbijam mozak? Pa pobogu, da li je vazno ko sta radi u stanu? Da li je moguce da neko uopste se zamara takvim stvarima. Danas sigurno svi imamo masinu za pranje vesa... I tu stavljam sve... Pa sigurno i njegove gace i to bez molbe i pitanja... A ko je na kraju ukljuci to je potpuno svejedno... Boze ne mogu da verujem da uopste odgovaram na ovakva pitanja... |
Hehehe to i ja pomislih..
Ovo potpisujem...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|