:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Stiže The Nighttrain
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
mirko29 je napisao/la sledeće: | Ako mozes preciziraj malo koje stare pesme ili albume Branke Sovrlic....prvi drugi treci album...smisli pa da podignemo na sajt  |
pa prvo treba mi popis pjesama po albumima i godinama jer imam neke pjesme a ne znam kojim albumima pripadaju.drugo trebam malo vise od pola diskografije da sve skompletiram kad se sve sabere jer sa svakog albuma imam ponesto s tim da album 2002. i 2005. ne trebam.ako imas vise toga starije bi li mi mogo poslat zipano il tako nesto il bar da mi prvo das popis pjesama pa da vidim sta mi ustvari fali a sta ne?
SonicLady hvala ti puno za Nighttrain
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
vidim da od branke nis, pa ajmo onda dalje...trebam ako netko ima omote Branke Sovrlic i Lepe Brene(hitno).molim vas ako netko ima
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
ljudi... je l ima netko film SORTED (u prijevodu Odabrani, 2002.g., o nekom frajeru kaj istrazuje smrt svog brata partijanera, pa ide po partijima, probava droge itd....) il mozda netko zna gdje ga mogu nac
treba mi i soundtrack tog filma
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
poison, moj doprinos tvojoj potrazi bice ipak muzika iz filma, mada sam i nju malo teze pronasao, al' je tu!
Nadam se da ces pronaci i ostalo. Pozdrav!
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
e Raziel fala ti puno!ja sam bila nasla par pjesmica al nikak nisam mogla sve. a film... ko da ne postoji ! nigdje ga! fala jos jednom i ako netko ima film...znate sta trebate =)
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Ima li netko album Marte Savic iz 1990 ~ Proklet Bio?
1. Proklet bio dragi moj
2. Ko ce meni da zapeva
3. Volela sam crne oci
4. Nikad necu verovati
5. Tiho tiho
6. Jednu si zenu ranio
7. Devojacke suze
8. Zorane zbogom
To su pjesme pa ako netko ima bilo sta od toga molim da mi posalje posto mi samo to fali da slozim diskografiju a nema nigdje za skinut ni za lijeka
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
fala ...nadjoh i sama vec.ako nekom treba nek javi pa cu poslat
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
trebam, ako netko ima Janin live album 2005 i omote za njen live album A sto ne bi moglo.
i ako netko ima stare omote Natase Djordjevic 1991, 1992, 1994, 1996 i 1997
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Tražim:
Sandra Sagena ~ Da Li Znaš
Ima li netko?
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Saljem ti je u kompilaciji starih hitova, a ti nam javi da li to i odgovara, OK?
Pozdrav!
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Hvala puno Raziel.Konačno imam pjesmu
|
|
 |
|