:: |
Autor |
Poruka |
mariceto Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 13
|
|
|
|
|
bluebell Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201
|
|
little black dress.....avon
|
|
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
to volim!kad muskarac mirise
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
D&G -The one- i Lancome -Hypnose- najbolji!
Velikoj većini žena lep miris je prilično bitan - odatle potiče i ženska ljubav prema parfemu. Međutim, ako ste mislile da ste time što ste, najzad, našle mirisnu notu koja vam najbolje odgovara završile posao - nije baš tako! Uvek može bolje, uvek postoje sitni trikovi kako da se taj lepi miris upotrebi pa da mirišete još zanosnije (ili kako već volite da mirišete). Evo malih trikova u vezi s lepim mirisom koje je zgodno znati.
Kao što sigurno znate, parfem je pravljen tako da reaguje na koži, a ne na odeći. Uprkos tome, većina žena parfem naprska preko odeće. Nemojte! Pored toga što tako možete ostaviti fleke na odeći, vaš lepi parfem tako će imati manje efekta. Nanesite ga dok ste još uvek nage.
Miris se može i "graditi" sloj po sloj, recimo, tako što ćete na telo i veš naneti mirisno ulje ili kremu koja će duže stajati. Nakon toga, poprskajte se lakšom sprej verzijom tog istog mirisa. Tako dobijate lepu laganu letnju varijantu.
Kad smo kod leta, sasvim je izvodljivo da bajno mirišete i na plaži. Ipak, nemojte za to upotrebljavati parfeme, jer alkohol iz parfema može na suncu izazvati probleme s pigmentacijom, pa da izgledate, blago rečeno, čudno. Većina ne-baš-najjeftinijih krema za sunčanje ima prijatan miris, ali ako se potrudite, možete naći i neku baš mirišljavu. Namažete se - i uživate!
Kada se radi o specijalnim večernjim prilikama, možete upotrebiti svetlucavi i mirišljavi gel ili ulje za telo - tako će vaša koža i blistati (i imati nežan, baršunast izgled) i mirisati. Još jedan trik: pre upotrebe taj gel ili ulje držite u frižideru, tako ćete dobiti instant osveženje.
Koristite gel, ulje ili penu za kosu? Iskoristite to da bi vam kosa lepše mirisala! Gel, ulje ili penu pomešajte s malo parfema pre nanošenja i svaki put kad zamahnete glavom, miris će se emitovati.
Nadam se da ce ovo da pomogne.
|
|
|
|
|
|
sweety2809 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 70 Mesto: Zagreb
|
|
hugo boss - dark blue (meni najdraži)
armani - mania (također jedan od boljih)
ja se jednostavno palim na ta dva parfema, jednostavno su mi neodoljivi!!
|
_________________ Uvijek će se dogoditi ono najgore od čega strahuješ. |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Dior Addict, on je jedan od mojih omiljenih jacih parfema.
Ove godine ga i nisam nesto mnogo koristila, jer zima nije bila mnogo jaka, a nije bas za toplo vreme.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Babily je napisao/la sledeće: |
Kada se radi o specijalnim večernjim prilikama, možete upotrebiti svetlucavi i mirišljavi gel ili ulje za telo - tako će vaša koža i blistati (i imati nežan, baršunast izgled) i mirisati. Još jedan trik: pre upotrebe taj gel ili ulje držite u frižideru, tako ćete dobiti instant osveženje.
|
Ovako leti i volim da se mirišem, parfem također koristim ali ne mogu ga natrpati, više volim da se namackam nekom kremicom svuda po tijelu, tako cijelu noć mirišem.
Od parfema obavezno moram da izdvojim Givenchy - Ange ou demon , prekrasan je za djevojke!!
|
|
|
|
|
|
Kiki07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
Ja koristim jedino Lancomove parfeme. Licno mislim da su naj od naj.
|
_________________ Break |
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
volim brunu bannia.armania i versace parfeme...a a zadovoljna sam i sa gucci russhom
|
|
|
|
|
|
bracuca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 37
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|