:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
tu na odjelu u bolnici gdje trenutno radim,kao pripravnik,cesto se liftovi zaglave..imala sam srece pa jos nisam niti jednom..neznam kako bi reagirala..veliki sam paničar sto se toga tiče...općenito ne volim liftove..al nije bas lako skroz gore-dolje stepenicama s 4 kata
|
|
 |
maaraa Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438

|
|
Hehe jesam, bili je ludo i mracno, visiš u zraku, nista nevidiš, nikoga nečuješ i neznaš di bi sa sobom od dosade!
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
vise puta, ali nekako uvek u muskom drustvu.......na zalost...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Jesam ali mi nije bilo nista strasno kao sto svi pricaju.
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Nisam nikada... Nazalost... Ali kada se zaglavim, volela bih da to bude sa nekom zanimljivom osobom...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
GrimStone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109

|
|
Nisam nikada i ne bih ni voleo. Imam strah od liftova. Vise volim rekreaciju i trcanje uz/niz stepenice :)
|
|
|
|
|
 |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
Nisam nikad se zaglavila, ali mi je decko nedavno predlagao da bi mogli obaviti "ono" u nekom liftu. Da ga stopirami, i da se prepustimo...jako zanimljiva ideja. Ali neznam sta bi napravila da se stvarno zaglavi....mislim da bi mi u glavi prosli filmovi strabe, ono kad se zaglavi lift, pa padne pa poginu.
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
nisam, a inače sam malko klaustrofobična i ne volim tako male zatvorene prostore, pa mi je sama pomisao na to noćna mora, poludila bi u liftu da stane, a i izbjegavam ih što je više moguće
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ne bih imao ništa protiv da se zaglavim u liftu s Britney Spears ovih dana (pošto je ona ovih dana jako dobro raspoložena), inače nisam još.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...

|
|
Nisam nikada...ali ako bi već negdje zaglavila, nek bar bude neki hot frajer pored mene...da malo zaboravim na situaciju i strah
|
|
|
|
|
 |
slatka_sejtanka Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520

|
|
ne ali bih voljela s nekim
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|