:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
sa onima sa kojima se druzis,ostaces u kontaktu,ako je to pravo drugarstvo
|
|
|
|
|
|
Celtic Warrior Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 8
|
|
Pravo prijateljstvo ne poznaje fizicke granice i prepreke... Pravo prijateljstvo je iznad toga...
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
srednu skolu sam zavrsio pre 4 godine i vidjam se sa dva ortaka redovno i jos se ponekad cujem i vidim sa jos ponekim, zao mije sto se sa nekima ne vidjam ali sta da se radi
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
marko_18 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 45
|
|
bilo je lepo dok je trajalo a sad ajde zdravo
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
a ne morate se rastati ...ostanes sa ljudima u kontaktu,druzite se kad mozete,udju neki drugi ljudi u tvoj zivot,popune prazninu...
meni jako nedostaje drugarica koja se preselila u bg sa celom porodicom i tamo studira,ali ipak dva ,tri puta godisnje navrati u rodni grad da nas obidje sve,ispricamo se,a posle svako svojim obavezama..
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
Ne znam kako je to, jer jos nisam dozivjela, ali mi je rastanak drustva iz osnovne skole dovoljno tesko pao... Mada sam sigurna da cu se sa njima gledati i kroz skolu jer dosta nas ide u Gimn. Mislim da je rastajanje od drustva iz srednje teze bas zbog toga sto se mnogi sele...
|
|
|
|
|
|
djdulle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 4
|
|
U pocetku bude tesko, ali posle nekoliko godina zaboravis da ti ljudi uopste postoje
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Od pravih i dobrih prijatelja se i ne treba rastajati, a ako se i rastavimo onda možemo ostati u kontaktu, fala Bogu postoje mobilni, fixni telefoni i net... tako da se ne sjekiram oko toga.
|
|
|
|
|
|
Srednjoskolka Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA
|
|
e ovako,ja sam maturant,tj sad vec bivsi,dosla sam u Njemackoj na studije,gimnazija mi je bila naljljepse doba u zivotu,i sada kada smo svi na 300 strna sve je drugacije,cujemo se ali nije isto i nikad nece biti,ono cosanje n´sa casova,fore,kafe,gluposti,zivot samo za sjutra,ne vraca se jednostavno nikad vise.I mogu da kazem da mi je nekako non stop u glavi sve ono sto sam prosla sa svima njima,ali proslo je,kontakt ce ostati sa pojedinima ali,ali,ali...
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
ja sam ove godine zavrsio srednju skolu, prije 3 mjeseca, da budem tacniji... i od onog dana kad smo svjedocanstvo dobili, svi smo se razbacali, i malo koga da sam vidio, i malo s kim da sam sjedio... sa jednom djevojkom sam bio najbolji u cijeloj srednjoj, i bas smo se volili (naravno drugarski), ali kako je zavrsila skola, cujemo se skroz rijetko, vidjeli smo se 2-3 puta... to me razocaralo najvise... stvarno ruzan osjecaj kad nema vise srednje skole
|
|
|
|
|
|
lela_scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 191 Mesto: Kragujevac
|
|
Ja nazalost nemam srednju ali sam iz osnovne ostala sa svima u kontaktu.I sa drugarima i sa nastavnicima i super se druzimo.
|
_________________ M A N U E L A |
|
|
|
|
vuxon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Okt 2007 Poruke: 8
|
|
Nema tu mnogo da se priča ljudi,zna se kako to sve ide. Zaborave oni tebe i ti njih. To je potpuno priro
dno.
|
_________________ niente |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|