:: |
Da li je religija opium za narod? |
Jest, svakako! |
|
57% |
[ 16 ] |
Nije, nema sanse! |
|
17% |
[ 5 ] |
Moja religija nije, ostale jesu! |
|
7% |
[ 2 ] |
Moja jest, ostale nisu. |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne znam. |
|
17% |
[ 5 ] |
|
Ukupno glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Da, jeste za one koji se povode i koji su previše lakoumni i koji nemaju određen stav i argumente u životu. Religija kao religija nije opasna ako razmišljate malo i svojom glavom, a ne propovjednikovom, jer i on je samo čovjek koji želi što više sljedbenika i koji smatra da je njegovo jedino mišljenje i jedinio ispravno. Mogu vjerovati u nešto, ali nisam povodljiva toliko da idem za masom ljudi i kao opijena slušam nekoga ko ima cilj, a to je da ga slušaju slijepo kao ovce. Bezbožnik nisam, ponavljam, samo imam mali problem sa autoritetom i ljubljenjem ruku sveštenim licima, Doduše, to nikad nisam učinila niti mislim. |
Apsolutno, nemam što niti oduzeti niti dodati, sve je rečeno. A što se tiče priče:''Ući nevina u brak'', to je apsolutna glupost. Nisam čuvala nevinost za brak, ali sam svoju prvu ljubav u životu (mog muža) zavolela i predala mu se, prije braka, pa smo se venčali i eto nas u srećnom braku.
Religija ima toliko nekih nelogičnosti, a sve u cilju da ljudi ne razmišljaju svojom glavom već da slepo prihvaćaju što im drugi govore.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|