:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ako probam nekog dovoljno starijeg da budem kompetentna odgovorit na ovo pitanje, javim vam, u protivnom, vraćam se za nekih 20ak godina kad ću vjerojatno već sigurno znat odgovor.
Ali ako smijem dodat... ima nešto privlačno u starijim muškarcima...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
Samo zato sto imaju vise samopouzdanja i ne vidi im se u ocima da hoce samo sex...
|
|
|
|
|
|
pussycatvk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci
|
|
Vako, ljuta sam... i to jako!! Na onaj komentar gore da samo sponzoruše tvrde da su stariji bolji! Koliko ti imaš godina? 13?? Nije istina ni pod kojim stavkom! Ja volim starije, i je... mi se šta ima i šta vozi, i dali uopće išta ima! Markantni su, samouvjereni, ne baljezgaju gluposti kao većina mlađih!! I seks je itekako kvalitetniji! Pih... uzruja me lik totalno!!!
|
_________________ Relax... take it easy... |
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Ne bih se bas slozio da su stariji bolji u krevetu, jer nisu svi osto iskusni,mozda je neki mladji muskarac imo mnogo vise iskustva od nekog starijeg muskarca!!!!
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Bez starca nema udarca!zato ja necu imati sex dok ne napunim 65 !
|
|
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
moguce je da je tako:wink:
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58
|
|
qzma1981 je napisao/la sledeće: | Bez starca nema udarca!zato ja necu imati sex dok ne napunim 65 ! |
Poznato je da muškarci imaju najveću spolnu moć prije 20-te. Što se tiče ljubavnih umjeća, mislim da je to u 30-ima.
|
|
|
|
|
|
Def Leppard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away
|
|
pa ja ne znam.....nisam se interesovao za sex sa muskarcem.....ali cu komentarisati za zene....Sto starija zena to bolje(ne mislim na babu!!!!).Nije li bolje da te nauci neko stariji i iskusniji)
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
|
turki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75
|
|
brate mladje je uvijek i sladje a vise ima i kondicije pa ja curama preporucujem mladje
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Muskarac je kao vino sto stariji to bolji!!
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
cipiripi78 je napisao/la sledeće: | Muskarac je kao vino sto stariji to bolji!! |
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
To neznaci da su mladji losiji jednostavno prvenstvo imaju starji zato sto su iskusniji i znaju sta zena hoce!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|