www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Afro kikice!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
OliveraDBG90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jun 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 10, 2008 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li mozes Babily da mi kazes gde si ih radila i kolika je cena? Hvala Smile

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 16, 2008 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to mi je ok,ali naravno kome dobro stoji

bilo vezano za tu osobu ...

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 16, 2008 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OliveraDBG90 je napisao/la sledeće:
Da li mozes Babily da mi kazes gde si ih radila i kolika je cena? Hvala Smile

Da, i koliko dugo ti traju? I koliko dugo treba dok ih naprave..

Cura sa bazena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 15 Jun 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 17, 2008 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Traje verovatno mnoooogo dugo Very Happy Ja bih to htela, ali nit mi se daje da sedim n sati, nit da radim nadogradnju... Mislim da cu jednom kad budem zaludna da nateram neku drugaricu da mi isplete tako sitne kikice Laughing

studioelit
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2008
Mesto: Beograd - Nova Pazova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 19, 2008 12:24 am    Naslov poruke: kikice za 4 sata Na vrh strane Na dno strane

postoji nacin da se kikice odrade i za nepuna cetiri sata!!! Posto mi je zabranjeno da ostavim link sajta na kome je sve detaljno objasnjeno (a sto nije slucaj i sa afrikakikice.com na 3. stranici ove teme - nije im zabranjeno da ostave link) ostavicu vam samo ime a to je Studio Elite - afro kikice!

Ponavljam samo 4 sata!!!

J_A_C_Abgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 19 Nov 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

afro kikice upste nisu nista strasno...ne ostecuju bas toliko kosu kako se prica!tacno je da nadogradnja traje relativno dugo.ali normalno je da vam u toku jednog dana otpadne 100 dlaka.a nadogradnja noze da se nosi od 3 do 5 meseci zavisi ko kako vodi racuna o njima,tako da je normalno da posle skidanja imate pune sake vase kose,na neki nacin su teske za odrzavanje.ja sam ih imala i nosila ih 2 meseca...morala sam da ih skinem zato sto me je glava uzasno bolela.a cena im je 100 eura.one su odlicne za more.ne morate svaki dan da se fenirate,peglate ili kovrdzati kosu....ko zeli i ima para nek izvoli...jedina mana je to sto se kosa ukovrdja i treba vam nedelju da ispravite...to je to...

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maja S. je napisao/la sledeće:
Meni se one licno ne svidjaju...zato sto mi izgledaju nekako neuredno i prljavo. Verujte mi da kada vidim nekog sa tim kikama prosto se pitam kako ih odrzava.

Slažem se s ovim gore... To mi je skroz odbojno - i na curama i na dečkima... Rolling Eyes

lokie0505
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 4:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikakvo nosenje od 3-5 meseci da je nekome palo na pamet!Kikice se nose do tri meseca maksimum,jer nakon toga kosi prete ostecenja,pa cak i da se uceba.A ovo kikice za 4 sata....to bolje da ne komentarisem,sem ako vam ne radi jedno troje -cetvoro ljudi ......ili ako zelite da vam budu retke(ni crnkinje u americi ih ne rade za 4 sata...pricam o lepim bujnim kikicima...ove retke ne priznajem).Sto se tice prljavog izgleda...to samo govori nesto o osobama koje nose te kikice (ponekad i vise od 5 meseci),kikice mogu da izgledaju veoma elegantno,a ako mislite da ove obicne izgledaju jeftino ili sta vec,probajte nesto drugo,npr. twists,okrugle,talasaste,spiralne,micro.....

mala_princeza91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 30 Okt 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 2:15 am    Naslov poruke: neee Na vrh strane Na dno strane

ja to uopshte ne wolim...
nekako mi je bzw...
gotiwim nadogradjenu kosu,i imala sam je...
a kikice su mio wishe nekako za owe shto igraju po kavezima...
sorry ako sam nekog uwredila...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Afro kikice! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon