www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stallone u Hrvatskoj snima film o Titu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sekula_au je napisao/la sledeće:
ne ljutim se rujni jel mi se svasta desilo u logoru ako nastavim moze da se zavadimo a to ne zelim

nisi imao sreće,
hoće li te utješit ako ti kažem da i ja nosim rane???

mislim da neće- pa zato niti ja neću nastaviti
ja znam gdje sam bio kad je bilo najteže.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[Ja mislim da će Rujni da nam se pridruži, smontiraćemo i njega, ima da bude
lep ki upisan, pravi četnik a ne početnik, pa kad se do'vatimo fljaške,
imada leti perje onim ribama po Zagorju....

Hogare,
Rujni ne ide pod tu zastavu, i ti to dobro znaš.
ali popit piće možemo, to nije u pitanju-
i prekidam rapravu na ovu temu-
ja znam s koje sam strane velike rijeke , neka tako za vijeke vjekova i ostane. Amen

daljina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 06 Sep 2003
Mesto: USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 11, 2004 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidim ja da ce ovde biti velika jagma oko 'negativaca' i sa jedne i sa druge strane Rolling Eyes
Posto ne volim da stojim u redovima, prihvatam ulogu onih 'drugih' (tekst ne moram da ucim, sve pesmice sam jos davno uvezbala 8) )!!!

P.S. Rujni, zar se nismo dogovorili da gradimo most preko te VELIKE reke!!!??? Nista od sena i rumenih seljancica!!!? Ccccc
:55: ???
Zar jos jedna promasena investicija Shocked

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 11, 2004 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aha, evo i trećih negativaca?
Elem, kod daljine se skupljaju statisti za partizane?
Lepo, Lepo... Ponesite onu usnu harmoniku za "Internacionalu" i vežbajte
"Uz maršala Tita, junačkoga sina, smelo smo pošli u boj.......!"

Very Happy Very Happy Very Happy

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 11, 2004 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:27c7b43466]AMERIKA I ENGLESKA BICE ZEMLJA PROLETERSKA !!![/glow:27c7b43466]

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 11, 2004 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daljina je napisao/la sledeće:
Vidim ja da ce ovde biti velika jagma oko 'negativaca' i sa jedne i sa druge strane Rolling Eyes
Posto ne volim da stojim u redovima, prihvatam ulogu onih 'drugih' (tekst ne moram da ucim, sve pesmice sam jos davno uvezbala 8) )!!!

P.S. Rujni, zar se nismo dogovorili da gradimo most preko te VELIKE reke!!!??? Nista od sena i rumenih seljancica!!!? Ccccc
:55: ???
Zar jos jedna promasena investicija Shocked

ma ne boj se, nije rujni takav,
ja gradim mostove jer druge ljude gledam sebi ravne.
niti manje niti više,
hm, seljančice, otkud ti znaš za seljančice,
da ti nisi možda jedna od njih...

daljina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 06 Sep 2003
Mesto: USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2004 4:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

He, Hogi, ne verujem da je Rambo ljubitelj novokomponovane, on je 'nas' covek-samo KLASIKU fura! Mr. Green
P.S. Rujni, hrabra sam ti ja a i pogled mi je 'bistar'(ruzicaste naocaLe cuvam za posebne prilike)....
A seljancica....mogla bih i da budem; pod uslovom da ne moram da kolutam okicama i stidljivo se smesim Razz

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2004 6:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehehehe samo vi i dalje komentarisite-samo vas posmatram-sunce vam bozije Mr. Green Mr. Green Mr. Green

samo se nadam da u tom filmu opet nece nas napraviti zlikovcima mada su velike sanse...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2004 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daljina je napisao/la sledeće:
He, Hogi, ne verujem da je Rambo ljubitelj novokomponovane, on je 'nas' covek-samo KLASIKU fura! Mr. Green
P.S. Rujni, hrabra sam ti ja a i pogled mi je 'bistar'(ruzicaste naocaLe cuvam za posebne prilike)....
A seljancica....mogla bih i da budem; pod uslovom da ne moram da kolutam okicama i stidljivo se smesim Razz

gledaj, prava seljančica nema obzir niti postavlja uvjete,
ne trebaš se ponižavat ali niti biti ona koja određuje pravila
svaka žena u nutrini traži samo nježnost i poštovanje
isto kao i muškarac
ja tebi ne postavljam uvjete

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2004 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisi imao sreće,
hoće li te utješit ako ti kažem da i ja nosim rane???

mislim da neće- pa zato niti ja neću nastaviti
ja znam gdje sam bio kad je bilo najteže.

ja znam rujni oni koji su meni i srbima u duvnu radili zasluzila kazna i to me tjezi da od bozije pravde niko ne moze da pobijegne i ja sam bio kad je bilo najgore i ponosim se tim prijateljski pozdrav

honolulu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 12, 2004 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobar je tito bio jer da njega nije bilo nebi bilo ni rata a i ja se nikad u inostranstvu nebi nasao.
BiiiiP mu pas mater

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 13, 2004 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobar je tito bio jer da njega nije bilo nebi bilo ni rata a i ja se nikad u inostranstvu nebi nasao.
BiiiiP mu pas mater

honolulu dobar je tito sto je pobio preko 80 hiljada ljudi koji se nisu sa njim slagali dobar je tito sto nisi mogao raditi ako nisi clan zloglasnog kpj i mnogo toga jos hvala bogu da je sa njim zavrsilo a nama kako je moramo da se borimo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Stallone u Hrvatskoj snima film o Titu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon