:: |
Autor |
Poruka |
zmajchic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Sep 2007 Poruke: 18

|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Brate kakvo pitanje, ne zelim ni da razmisljam o tome ali verovatno bih poceo da povracam......
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
TASKE89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd

|
|
Zao mi je takvih ljudi, koji ne vole sami sebe.
Moga bih da ostanem prijatelj.
Ali vise od toga nikako
|
|
|
|
|
 |
Ivan015 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac

|
|
ubio bih boga u njemu od batina jer mi to odmah nije rekao... a mozda bih se onda ubio jer ne bih mogao da prezivim to da sam bio sa trandzom... a mislim brate rodjeni ako niste deca da se to primeti
a ono... ne bih mirno podneo to je sigurno...bilo bi teskih telesnih povreda
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Gospode, nikad ne bih mogla bit sa nekim ko je promjenio pol...
Zalosno je sto sebe neko ne moze prihvatit takvog kakav se rodio, neg se transformira u nesto sto nije...
|
|
 |
Eternity Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ

|
|
Meni je iskreno žao takve ljude ne zato što to rade (mada ni to ne razumem toliko ali ajde) već upravo zbog toga što moraju da smišljaju i lažu na početku bilo kakve veze iz straha da ne budu odbačeni. Mislim, cmon zamislite kako je njima jadnima?!
Znam znam... svi bi rekli- pa ko im je kriv, pa ono pa ovo. Pa i jeste tako, niko im nije kriv a nisu ni oni...ne može se protiv sebe ma šta god bilo.
...i opet, mislim se...bolje da su, ako su mogli, ostali kakvi su bili nego da se muče i pate... time bi druge poštedeli, a možda i sebe.
Stvarno mi je žao ali što dalje od mene
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Najžalosnije kod transseksualaca je to što je operacija promene pola samo "kozmetička". Tip koja promeni pol neće rasti brada, ali organizam nastavlja onako kako je programiran, pa npr. neće moći da rađa i ima menstruaciju.
Ko je gledao onu epizodu "South Parc-a" kad mr. Garison menja pol - zna o čemu pričam.
|
|
 |
salepfk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Okt 2007 Poruke: 19 Mesto: Zrenjanin

|
|
pa kako promenula pol ???
pa oterao bih ga u BiiiP, itd...
Mada takvi pacijenti su sumnjivi,ne verujem da bi se desilo da se neko smuva sa takvim hermafroditom i onda posle duzeg vremena da sazna....
EDIT:
to nije normalno...necu ni da mislim o tome...kako ti to uopste pade na pamet ???
[Edit by Coco Bill: Bez psovanja, moliću. I dame ovo čitaju ]
|
_________________ Volim Partizan ! |
|
|
|
 |
Dexmusic Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303

|
|
Bolesnici bre... kakva veza, oni treba da idu u ludaru...
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Veza sa devojkom koja je promenila pol??? Cekaj to znaci da je bila zensko pa je sada musko ili je u pitanju ona "Kleopatra" transformacija?
Ju znaci kakvih sve pitanja nece biti... Naravno da ne bi bio nisacim sto je menjalo pol.
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Sta bih radio... pffffff... oterao bi je u pm, nikad to sebi ne bi oprostio, nema sanse.... aaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
|
 |
Villy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|