www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pisete li?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
beba2006
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikada nisam

NekiLudi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Nov 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja pisem pjesmice..uglavnom za zenskice i njihove usamljene duse:)
Mnoge cure su pale na moje stihove Smile
samo me ne zadovoljava to kako lako padaju..
ni jedna me jos nije natjerala da napisem nesto opasno Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 03, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam razne ideje u glavi.....i napisacu jednog dana knjigu

s tim sto sam trenutno lenja da sednem i da pocnem Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ranije sam pisala pjesme, i bivala nagrađivana...sada sam se nekako ulijenjila Neutral

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavrsio neki dan zbirku prica za djecu.
Na engleskom.
A sve pocelo od pisanja prica za moju kcer...

mali_carobnjak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 01 Nov 2007
Mesto: Subotica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 04, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, pisem za svoju dusu, mada bih zelela da se neke moje pesme ili kratke price(kad ih usavrsim) izdaju. To mi je hobi, vec dosta dugo i to je ono sto volim i cemu rado posvecujem vreme...

kiki1988cro
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Jun 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2007 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja neke svoje pjesme stavljam na blog, pa ima par stilova koje obožavam, možda si nađeš neki savijet sama u njima... Pozdrav ostavljam.
http://mojeljubavnepjesmice.blog.hr

Mjesecarka
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmh... Smile
Da, pisem jos uvek, iako me nadahnuce ponekad izbegava u sirokom luku... Lazem, ustvari, inspiracije retko fali, ali Ono Nesto sto mi treba da se nateram i sednem za komp ili papir, to ume da zafali... Nedavno sam napisala nesto najlepse dosad, i bas sam cvetala... Skiciram jos neke scene u glavi, moja masta se definitivno nikad ne dosadjuje... Very Happy

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja pishem pesme odavno. prvu pesmu sam napisala u drugom razredu osnovne i tada sam pochela bash, bash da pishem. do chetvrtog sam ispisala jednu sveshchicu i onda sam prestala da pishem. posle sam ponovo pochela da pishem u shestom i sedmom, pa u prvoj godini. i sada je uvek tako, pishem mesec, dva kao luda, a onda tri meseca ne napishem nishta. pa, onda, ponovo =)
pre manje od godinu dana sam pochela da pishem roman. nisam daleko stigla, polako, ali tje ispasti dobro na kraju...
ne mogu da zamsilim dan bez olovke i papira. pa, kamoli pisala stihove omiljene pesme..moram neshto da pishem

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 10:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmm... da.. pišem... volim da čitam... u zadnje vrijeme me to jedino ispunjuje i čini sretnom... počela sam iz čiste dosade.... al su mi počeli govorit da full dobro pišem pa sam nastavila.. imam puno inspiracije pa sve svoje misli jednostavno složim na papir.. NASTASENJKA je rekla da je dugo trebalo da skupi hrabrost za napiše nešto.. zašto se bojati? nema te se razloga bojati napisati nešto... vi to napišete i zadržite za sebe... nemorate vi to pokazivat drugima... vi se ne bojite napisati nešto nego se bojite reakcije čitatelja.... Wink

*Fairy bitch*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: zemlja snova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo sedi i počni da pišeš... veruj, samo će izaći sve što je trebalo da izađe. pretpostavljam da ćeš biti začuđena onim što možeš... ja sam bila kad sam prvi put pokušala pre nekih 10-tak godina... samo ništa ne bacaj

uživaj i ne stidi se da počneš

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam hrpu svojih pjesama,iako u zadnje vrijeme slabo pišem...od kako sam zavrsila skolu sve manje...mogla bi početi opet,volim pjesme i čitati i pisati

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> pisete li? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon