:: |
Autor |
Poruka |
gargamelko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac
|
|
To nije tacno,sta fali i muskarcu da uradi neki "zenski posao",madanajbolje je ne mesati se
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
|
KZS Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin
|
|
zato sto je apsolutno navika da zene kuvaju,ali kuvao bi i ja da moram...
Samo sto ne znam nista!
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Ja volim da spremam klopu, pogotovo oko 4-5 ujutru
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
zato sto su muskarci najbolji kuvari
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
markoP_BG je napisao/la sledeće: | zato sto su muskarci najbolji kuvari |
da znas da si u pravu
velika imena kuhinje su uvek muskarci
(zato sto im se zene bave oko dece i ostalog
pa oni mogu furati karijeru)
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Nije tacno da samo zena mora da bude kuvarica... Naravno da i muskarac moze da kuva, ispece.... Pa makar zna da ispece i jedno jaje, ali ako to ne zna, onda stvarno nema pojma o zivotu... Mislim da kad muskarac hoce da kuva nesto, to cak uradi bolje i od zene!
|
|
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
ne mora, ali u mom slućaju ja radim a ona ne pa onda posprema i kuha, ali mogu joj pomoći usisati staviti zavjese...
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
zena treba da zna da se snadje u kuhinji ali ne i da bude njen rob... Isto tako sto se tice spremanja kuce velikog ja sam za varijantu kucne spremacice ,a ovako sitnice i odrzavanje mogu da povedem racuna
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja bih volio da moja zna kuhati, mada i zna, a ja bih učio, nemam ništa protiv, ali trenutno sam slab kuhar, ali spreman učiti, ako Bog da!!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nekad dodjem umorna s posla...i jednostavno nije mi do spremanja rucka...sve bih dala samo da me ceka miris skuvane hrane....a nesto bas ne mirise..hehehehehe..onda pravac s posla idem u kupatilo na pranje ruku, u kuhinju za sporet..i eto.....ne volim ni ja da se mesa dok ja kuvam, da mi popuje, da me proverava dok stavljam zaprsku..ali barem ponekad moze da se dohvati serpe i poklopca..ne ujeda ali muskarci su vecinom navikli na to da je zena u kuhinji sa keceljom oko struka, a oni napolju kobajagi rade na njivi sala na stranu u nasem je mentalitetu tako "usadjeno " da je zena kuvarica u kuci..i dzaba
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa šta hoćete nekad se i ja zadesim zavisi od posla i vremena
|
|
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
Ma stereotip...poznato je da su muskarci najbolji kulinari...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|