:: |
Autor |
Poruka |
anex80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112

|
|
NE
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
 |
laza7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Beograd

|
|
Ja bih,ima mnogo dobrih i iskusnih zena za sex.Mature is the best!!
|
_________________ They killed Kenny...U basterds |
|
|
|
 |
dosadno_mi_pa_sta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 84 Mesto: tu preko bare

|
|
pa ne znam sve zavisi ako me bas privuce zasto da ne mada mi je to malo trulo ne znam oseco bi se posle ko zigolo!! hahahhah
|
_________________ ja ja u zivotu imam sve!! |
|
|
|
 |
NeJoCu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 72

|
|
sto da ne
|
|
|
|
|
 |
sloba18 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway

|
|
ma samo kolji... sve sto padne pod noze... he he he
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
sloba18 je napisao/la sledeće: | ma samo kolji... sve sto padne pod noze... he he he |
da znas! hahaha
|
|
 |
balavi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 32

|
|
Jel znas kako kazu
Gde decija glava prodje tu K.... srece nema
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
balavi je napisao/la sledeće: | Jel znas kako kazu
Gde decija glava prodje tu K.... srece nema |
Pa znash shta...(izvinite momci ali morala sam jednom da dodjem ovde samo citam ali ovo sam morala da iskomentarishem)......Balavi tebi se ocigledno misljenja preplicu...da li je to zbog toga sto se josh nisi formirao kao mushkarac ili pishesh postove uvek kad si rastrojen ne znam ali postoji tema kao mlada riba sa decom i tu si kao napisao da je to OK ...E a sada mi kazi koja je razlika izmedju te sa detetom i ove matore koja se davno obnovila od porodjaja...sem u godinama? I jednoj i drugoj je prosla glava deteta kroz isto mesto pa ne znam zaista sta ocekujesh od one sto ima oko 30? Jedno 15 plasticnih intervencija? Plus krpljenje (nesto poput auspuha)...
Deca su u svakom slucaju najmanji problem ako neka od tih starijih hoce da se posveti mladjem mushkarcu koji treba da je iznad svega shmeker..jer treba cuvati stariju (shvati iskusnu/iskusniju) zenu....
A vi svi predhodno razmislite pre nego sto stupite u bilo kakvu vezu pogotovu sa starijim ribama jer za razliku od mladjih one znaju sta hoce i to uvek dobiju a sa mladjima vi manipulishete...Pa sad shta volite.....i shta nudite.....
|
|
 |
merjadok Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 72

|
|
Samo da je žensko...
|
|
|
|
|
 |
balavi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 32

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | balavi je napisao/la sledeće: | Jel znas kako kazu
Pa znash shta...(izvinite momci ali morala sam jednom da dodjem ovde samo citam ali ovo sam morala da iskomentarishem)......Balavi tebi se ocigledno misljenja preplicu...da li je to zbog toga sto se josh nisi formirao kao mushkarac ili pishesh postove uvek kad si rastrojen ne znam ali postoji tema kao mlada riba sa decom i tu si kao napisao da je to OK ...E a sada mi kazi koja je razlika izmedju te sa detetom i ove matore koja se davno obnovila od porodjaja...sem u godinama? I jednoj i drugoj je prosla glava deteta kroz isto mesto pa ne znam zaista sta ocekujesh od one sto ima oko 30? Jedno 15 plasticnih intervencija? Plus krpljenje (nesto poput auspuha)...
Deca su u svakom slucaju najmanji problem ako neka od tih starijih hoce da se posveti mladjem mushkarcu koji treba da je iznad svega shmeker..jer treba cuvati stariju (shvati iskusnu/iskusniju) zenu....
A vi svi predhodno razmislite pre nego sto stupite u bilo kakvu vezu pogotovu sa starijim ribama jer za razliku od mladjih one znaju sta hoce i to uvek dobiju a sa mladjima vi manipulishete...Pa sad shta volite.....i shta nudite.....  |
Prvo Dixi 24 moram da ti zahvalim sto si mi otvorila oci.Od ovog trenutka sam počeo da razmisljam kao muškarac tj. kako bi ti rekla nisam formiran muskarac a.Druga stvar Matur nespada u kategorigu 30 god kao sto si navela vec 40-50.A sto se tiče mladih mama sad dobiješ jos dve tri kopce gratis od Doktora pri porođaju .A ovaj moj post je čista narodna doskočica pa sam hteo malo da nasmejem ljude.Samo me zanima jedna stvar de si baš našla da se smaraš sa mojim rastrojenim postovima ?
U pravu si da sam naveo ove odgovore u te dve teme al sam ti već rekao zašto.Ti vidi posto te ovo mnogo pogodilo pregazi me kolima kad me negde vidis u gradu.
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
balavi je napisao/la sledeće: | Dixy_24 je napisao/la sledeće: | balavi je napisao/la sledeće: | Jel znas kako kazu
A vi svi predhodno razmislite pre nego sto stupite u bilo kakvu vezu pogotovu sa starijim ribama jer za razliku od mladjih one znaju sta hoce i to uvek dobiju a sa mladjima vi manipulishete...Pa sad shta volite.....i shta nudite.....  |
Prvo Dixi 24 moram da ti zahvalim sto si mi otvorila oci.Od ovog trenutka sam počeo da razmisljam kao muškarac tj. kako bi ti rekla nisam formiran muskarac a.Druga stvar Matur nespada u kategorigu 30 god kao sto si navela vec 40-50.A sto se tiče mladih mama sad dobiješ jos dve tri kopce gratis od Doktora pri porođaju .A ovaj moj post je čista narodna doskočica pa sam hteo malo da nasmejem ljude.Samo me zanima jedna stvar de si baš našla da se smaraš sa mojim rastrojenim postovima ?
U pravu si da sam naveo ove odgovore u te dve teme al sam ti već rekao zašto.Ti vidi posto te ovo mnogo pogodilo pregazi me kolima kad me negde vidis u gradu.
 |
Pa vidi druze ovako matorke ili ne ja sam rekla da su i jedne i druge prosle kroz desavanje zvano-porodjaj...(ne kazem da mora da ti bude poznato i da razumesh ali eto...)...Kao drugo...ne trudi se da mi objasnjavas jer mi tvoj nick sve vec objasnio sam po sebi....
A trece i najvaznije....posto me mnogo pogadjaju tvoji postovi...necu cekati da te pregazim negde u gradu vec cu slucajno proci tvojom ulicom...i kao slucajno cu imati iscurelo ulje kocnica.....
|
|
 |
rwieser@htnet-dsl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 46

|
|
ako je kvalitetno ocuvana sigurno da bit bez razmisljanja
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|