www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

glupava ponasanja bivsih momaka/devojaka
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh, ja imam jednog bivsheg u crnoj gori, blizu moje vikendice...
i tako kad prolazi pored moje kutje...redovno zaviri ili ako sam dole pochne da me shmeka kao neki jebach moz misliti!
ja ga odjebem...a onda kao me pravi ludom..

debil.

kileman2906
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 27 Okt 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 4:02 am    Naslov poruke: Dosta mi je svega Na vrh strane Na dno strane

Ne znam sta se devojkama zbija u glavi.Tamaaaaan nadjes neku koja ti se pricini normalna kad ono medjutim... Stalno mi se desava kad dam srce na dlanu da izgube zainteresovanost za mene.Prosto ne znam sta da radim jer ja drugacije da volim ne mogu

Dijanaaa100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Okt 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad pokusava da me pravi ljubomornom..jaoooo.glupost

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja neke bivse izbjegavam dok sam sa nekima u dobrim odnosima (sve zavisi zbog cega smo prekinuli) a samo jednog pravim ljubomornog svaki put kad mi se nadje u blizini...mozda zato sto ga jos nisam preboljela.
najgora scena mi je bila kada je jedan moj bivsi dosao sa svojom djevojkom u jedan lokal i sjeo za moj sto sa njom. obje smo se osjecale grozno dok je on pijano gledao cas u jednu cas u drugu i smijao se. nikada se nisam losije osjecala u zivotu

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma skroz su seronje.. ja sam se vec i zabavljala i je.... sa njegovim najboljim drugom... cak sam i zatrudnela sa njim.. samo dete nikako da i izadje.. Laughing

milosbojic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To sto su joj uvek drugarice bile vaznije od mene i 100 puta me "ubila" zbog toga.

[Edit by thorn: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najglupllja fora mi je bila kad je dosao kod mene na kafu sa svojom novom devojkom...koji seljak :led:

demmm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ocajno!!!!narocito muskarci se tako glupo ponasaju.......meni licno se to isto desilo.....decko sa kojim sam bila 100x.s kojim sam pre svega bila najbolji prijatelj...u sali cak i zena....da on promeni ponasanje prema meni...nije da me ne poznaje,ali to nije onaj kog sam ja nekad volela...na leto sam bila s njegovim dobrim drugom...mozda zato..ali ja ga i dalje volim....i mi smo uvek zajedno kada ja odem tamo kod njega...ali svaki put je sve gore.... Crying or Very sad

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sikaa2007 je napisao/la sledeće:
ja cu samo reci da je meni moja bivsa stavila krumpir u auspuh od auta

Xaxaxaxaxa,nista bolje nijesam cula:)

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni smeta to sto se moj bivsi ponasa ponekad kao da mi nismo raskinuli.. a sto me mnoooooogo vise nervira je to da on uvek sazna ako sam bila sama sa nekim deckom negde.. ne znam kako, alli me uvek neko od njegovih ortaka vidi i prenese mu, i onda mi on postavlja nebulozna pitanja.. do skoro mi je bilo zao da budem gruba, ali mi je pukao film vise, i od sad nisam toliko fina prema njemu.. stvarno sam izgubila strpljenje, a imala sam ga baaas puno.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 25, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malo je stara tema ali nisam htjela otvarat baš novu. jes, da dam tu čast bivšima Laughing oprostite unaprijed ( skužit ćete na kraju zašto ) ja ovakve stvari podnosim čudno, takav mi je odbrambeni mehanizam...

hmm, ja imam..imala sam jednog bivšeg koji mi je redovito slao poruke do prije godinu dana . prvo su to bile ljutite kako se ja to isuse kriste ne znam javiti na mobitel. daj zamisli, molim te, u 3h ujutru ja se ne javljam?? ju, shame on me Shocked Laughing

a onda su to postale poruke pune nježnih riječi i pjesmi. i to ne u konceptu da se pomirimo nego tak. poslije 3 godine imao je sve moje poruke u mobitelu, sjećao me se kak se ljubim, tak sam mu mirisala i dalje na bugenvilije ( ha?! Shocked ) kad me sretne u klubu i taaaaaak..

ja sve dapače fina, naopako fina, što da radim, prošlo vrijeme stari, nije išlo. kažem jednom, drugi put, treći. lijepo. od srca sam na kraju htjela da frajer bude sretan i berićetan. zbog njega, ne zbog mene.

i na kraju se obesio.
ne zbog mene, samo da bude jasno. nego zbog drugih problema iz kvarta.
čuvajte se svi.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 04, 2010 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ponasao se glupo, cimao me u pola noci na fixni, govorio da sam ku*va jer imam novog decka, da nikad necu da ga zaboravim, da cu da ga nosim na dusi jer me kao voli (a eno ga sad sa dve Very Happy). Pokusao je i da se javi mom decku, moj decko ga je ispalio...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> glupava ponasanja bivsih momaka/devojaka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon