:: |
Autor |
Poruka |
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
uh, ja imam jednog bivsheg u crnoj gori, blizu moje vikendice...
i tako kad prolazi pored moje kutje...redovno zaviri ili ako sam dole pochne da me shmeka kao neki jebach moz misliti!
ja ga odjebem...a onda kao me pravi ludom..
debil.
|
|
|
|
|
|
kileman2906 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Okt 2006 Poruke: 4 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne znam sta se devojkama zbija u glavi.Tamaaaaan nadjes neku koja ti se pricini normalna kad ono medjutim... Stalno mi se desava kad dam srce na dlanu da izgube zainteresovanost za mene.Prosto ne znam sta da radim jer ja drugacije da volim ne mogu
|
_________________ pisci prestanite da pisete i ovo sto ste do sad napisali nismo stigli da procitamo |
|
|
|
|
Dijanaaa100 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 129
|
|
kad pokusava da me pravi ljubomornom..jaoooo.glupost
|
_________________ srce je moje violina...sto je diras...kad neznas da sviras..
nemoj da kvaris najljepse zvuke..mjesto pjesme...zacuces jauke!!!!
this is for YOU!!! |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ja neke bivse izbjegavam dok sam sa nekima u dobrim odnosima (sve zavisi zbog cega smo prekinuli) a samo jednog pravim ljubomornog svaki put kad mi se nadje u blizini...mozda zato sto ga jos nisam preboljela.
najgora scena mi je bila kada je jedan moj bivsi dosao sa svojom djevojkom u jedan lokal i sjeo za moj sto sa njom. obje smo se osjecale grozno dok je on pijano gledao cas u jednu cas u drugu i smijao se. nikada se nisam losije osjecala u zivotu
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ma skroz su seronje.. ja sam se vec i zabavljala i je.... sa njegovim najboljim drugom... cak sam i zatrudnela sa njim.. samo dete nikako da i izadje..
|
|
|
milosbojic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
To sto su joj uvek drugarice bile vaznije od mene i 100 puta me "ubila" zbog toga.
[Edit by thorn: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
najglupllja fora mi je bila kad je dosao kod mene na kafu sa svojom novom devojkom...koji seljak :led:
|
|
|
demmm Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
ma ocajno!!!!narocito muskarci se tako glupo ponasaju.......meni licno se to isto desilo.....decko sa kojim sam bila 100x.s kojim sam pre svega bila najbolji prijatelj...u sali cak i zena....da on promeni ponasanje prema meni...nije da me ne poznaje,ali to nije onaj kog sam ja nekad volela...na leto sam bila s njegovim dobrim drugom...mozda zato..ali ja ga i dalje volim....i mi smo uvek zajedno kada ja odem tamo kod njega...ali svaki put je sve gore....
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
sikaa2007 je napisao/la sledeće: | ja cu samo reci da je meni moja bivsa stavila krumpir u auspuh od auta |
Xaxaxaxaxa,nista bolje nijesam cula:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
meni smeta to sto se moj bivsi ponasa ponekad kao da mi nismo raskinuli.. a sto me mnoooooogo vise nervira je to da on uvek sazna ako sam bila sama sa nekim deckom negde.. ne znam kako, alli me uvek neko od njegovih ortaka vidi i prenese mu, i onda mi on postavlja nebulozna pitanja.. do skoro mi je bilo zao da budem gruba, ali mi je pukao film vise, i od sad nisam toliko fina prema njemu.. stvarno sam izgubila strpljenje, a imala sam ga baaas puno..
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
malo je stara tema ali nisam htjela otvarat baš novu. jes, da dam tu čast bivšima oprostite unaprijed ( skužit ćete na kraju zašto ) ja ovakve stvari podnosim čudno, takav mi je odbrambeni mehanizam...
hmm, ja imam..imala sam jednog bivšeg koji mi je redovito slao poruke do prije godinu dana . prvo su to bile ljutite kako se ja to isuse kriste ne znam javiti na mobitel. daj zamisli, molim te, u 3h ujutru ja se ne javljam?? ju, shame on me
a onda su to postale poruke pune nježnih riječi i pjesmi. i to ne u konceptu da se pomirimo nego tak. poslije 3 godine imao je sve moje poruke u mobitelu, sjećao me se kak se ljubim, tak sam mu mirisala i dalje na bugenvilije ( ha?! ) kad me sretne u klubu i taaaaaak..
ja sve dapače fina, naopako fina, što da radim, prošlo vrijeme stari, nije išlo. kažem jednom, drugi put, treći. lijepo. od srca sam na kraju htjela da frajer bude sretan i berićetan. zbog njega, ne zbog mene.
i na kraju se obesio.
ne zbog mene, samo da bude jasno. nego zbog drugih problema iz kvarta.
čuvajte se svi.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ma ponasao se glupo, cimao me u pola noci na fixni, govorio da sam ku*va jer imam novog decka, da nikad necu da ga zaboravim, da cu da ga nosim na dusi jer me kao voli (a eno ga sad sa dve ). Pokusao je i da se javi mom decku, moj decko ga je ispalio...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|