www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljudi dobio sam sina-dado_zg28
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ComiX je napisao/la sledeće:
E pa Dado nek ti je sincic ziv i zdrav i da bude na tatu mangup, a na mamu lep. Wink
Sve najbolje zelim tebi i tvojoj porodici.

comi biče mangup na tatu vjeruj mi.....hvala ComiX,veliko hvala mojoj jedinoj Cute Blondie i avon tebi isto puno hvala

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Najlepse zene, neka ga prate, da bude bolji, bolji od tate..." Mr. Green Cestitam i zelim tebi i sincicu i naravno ostatku porodice sve najbolje, pre svega zdravlja, ljubavi...srece... Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

presladak je Laughing

sve cestitke tatici i sve najlepse vam zelim u zivotu

" I know the way to fuck them all...."

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 09, 2006 8:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ludica,Dameski puno vam hvala......

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oooooo, pa cestitam, nek je ziv i zdrav.
I ja sam se rodila na taj dan, tacno pre 26. god.

Pozdrav i mami i tati. Cmok Very Happy Wink Embarassed

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jooooj volim bebice...nek je ziva i zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maja i pinki puno vam hvala,pinki i ja volim bebice....jel da su nešto najbolje što postoji u životu?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 10:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nego sta su!!!!!!!!!Za njih jedino i vredi ziveti i sve zrtvovati! Ona malena stvorenja, one sicusne rucice i piskavi glasic i plac, i smeh..i sve..ma jednom recju obozavam ih..Neka je ziva i zdrava bebica jos jednom, i neka ne bude predugo sama Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
Nego sta su!!!!!!!!!Za njih jedino i vredi ziveti i sve zrtvovati! Ona malena stvorenja, one sicusne rucice i piskavi glasic i plac, i smeh..i sve..ma jednom recju obozavam ih..Neka je ziva i zdrava bebica jos jednom, i neka ne bude predugo sama Wink
pinki......pa ja vec imam jednu cerku po imenu Stella......

jecamirkova
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo dado, chestitam

Re-Aleksa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 26 Maj 2006

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj kako je lepa beba....Cestitam Smile

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, neka je živ i zdrav

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ljudi dobio sam sina-dado_zg28 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon