:: |
Da li je vasa najbolja veza zapoceta bas iz lepog prijateljstva? |
Da |
|
52% |
[ 20 ] |
Ne |
|
47% |
[ 18 ] |
|
Ukupno glasova : 38 |
|
Autor |
Poruka |
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa lepo joj reci da osim prijateljstva osecas nesto vise :dvasrca:
|
|
|
Shit_HappenS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Bila sam u slicnoj situaciji. Meni se svidjao drug i ,naravno, rekla sam mu sta osecam, zato sto nisam mogla to vise da krijem. Iako osecanja nsu bila obostrana, presla sam preko toga... Ne mogu da kazem da je sve kao pre, da se normalno druzimo i to, ali nije lose.
Ali zato svaki put kad sam pored njega ja
Vredi rizikovati, ne mozes mnogo toga izgubiti, ako, ne daj boze, reakcija bude negativna, i ako vi zelite da se i dalje druzite, sve ce biti Ok.
Trust me
|
|
|
|
|
|
demmm Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
e trebas se boriti za svoju ljubav!!!!!!!ma ko ona bila!!!ako ti se zaista svidja najbolje joj odmah reci.....onda ce ona znati sta osecas,a ako nije tako i s njene strane,mislim da je najbolje lepo da popricate,upravo zbog tog dobrog prijateljstva....ona ima prava da zna tvoja osecanja,kao i ti njena!!lako ces naci jos drugarica...dakle ako ti se stvarno svidja,reci joj....
|
|
|
|
|
|
Shit_HappenS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
demmm je napisao/la sledeće: | ako ti se zaista svidja najbolje joj odmah reci.....onda ce ona znati sta osecas,a ako nije tako i s njene strane,mislim da je najbolje lepo da popricate,upravo zbog tog dobrog prijateljstva....ona ima prava da zna tvoja osecanja,kao i ti njena!!lako ces naci jos drugarica...dakle ako ti se stvarno svidja,reci joj.... |
Slazem se u potpunosti 8)
Vredi li rizikovati dugogodisnje prijateljstvo?
Priznati ili kriti osecanja u nadi da je sve to samo prolazno?
Da li bi vi mogli da, kada vam prijatelj/prijateljica prizna tako nesto, nastavite druzenje s njim/njom?
I'm waiting for some answers
[Edit by knknpnkn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
pa ovako, dešavalo se mi to. dosta toga zavisi od osobe nasuprot tebe. mada je najbolje te osječanja "progutati", bolje je da se nikad ne saznaju. za sebe znam, da bi mogao nastaviti prijateljstvo, ali je fakat da se prijateljstvo promjeni, možda i ne vlastitom krivnjom, ali jednostavno to tako bude.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zavisi od osobe.....ako je zaista pravi prijatelj, nece ti okrenuti ledja pri takvoj izjavi...
mada uvek treba biti iskren i reci sve, kada se jave osecanja , tesko ih je kriti, a bar ovako treba znati na cemu si...nekad moze da uspe, nekad ne....mozda vredi rizikovati
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
Kako vam se cini ova situacija:
Decko se lozi na najbolju drugaricu iz odeljenja. Provodi sa njom puno vremena, prica o svacemu, priznao joj je ono sto nikom nikada nije.... Ali ne sme da joj kaze da mu se svidja da ne bi pokvario prijateljstvo.... Da li bi bilo pamtenije da joj kaze pa sta bude? Ili da cuva to u sebi i da pati, i kasnije da se kaje kada mu ona bude pricala o svom decku kad ga bude imala...???
|
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Pa ako misli da postoji i najmanja sansa da se i on njoj dopada kao decko,a ne samo kao drug,trebao bi da pokusa,ali ako nije siguran da bi to sa njih dvoje islo,onda nek precuti i saceka bolji momenat,ali neka se malo drugacije postavi prema njoj,neka joj da mali nagovestaj a ako se ona slicno oseca sigurno ce shvatiti o cemu je rec
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Neka joj kaze pa sta bude nema sta da izgubi, s vremenom nece moci biti ni prijatelji kada nadje decka jer on to nece moci podnijeti.
|
|
|
milosbojic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
to se meni dogodilo. Najbolje je da kaze sta oseca i da malo "zacini", ulepsa. Verovatno ce biti necega, ali ako ne uspe onda je problem jer tu osobu mora gledati dugo, dugo vremena.
|
|
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
Stvar je u tome sto se on plasi da joj kaze. Kao kako ce reagovati, da li ce ga drugacije gledati ako nista ne bude, bla bla... Najveci problem je u tome sto idu u isto odeljenje... On misli da bi njoj sam to predstavljalo problem jer ona nece da mesa ljubav i skolu...
|
_________________ "Mudar čovek ne kaže sve što misli, ali misli sve što kaže" |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Moja veza je tako pocela i mislim da je to dobro jer kad dodjes u vezu vec poznajes dovoljno tu osobu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|