www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gradovi/mjesta najljepsih zena na svijetu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 46

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Sapcu kraj save zna se nisu dzabe pesme pevane!!!! Arrow Ja hvalim konja svoga,he he Mr. Green

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma što pričate?!
Poznato je da su najljepše đevojke iz Crne Gore!
Very Happy Very Happy 8)

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma Splićanke Razz Razz Razz Razz

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 20, 2007 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam u Parizu, grad preljep, ali djevojke nikakve. U Italiji, mogu na prste jedne ruke da prebrojim koliko "dobrih" sam vidio. Ovdje u LJubljani, bome, ovdje ima šta da se vidi, a nikako neću da izostavim Sarajke, po mome najljepše djevojke koje su moje oči do sada vidjele.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:
Bio sam u Parizu, grad preljep, ali djevojke nikakve. U Italiji, mogu na prste jedne ruke da prebrojim koliko "dobrih" sam vidio. Ovdje u LJubljani, bome, ovdje ima šta da se vidi, a nikako neću da izostavim Sarajke, po mome najljepše djevojke koje su moje oči do sada vidjele.
Potpuno se slažem s tobom konjaniče u vezi ovog o Italiji. Talijanke su stvarno koma, očaj, užas, ako hoćeš vidit zgodnu Talijanku moraš upalit RAI (TV).

U Amsterdamu ima lijepih cura.

milan111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 14 Jun 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 25, 2007 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugarica mi je otisla u Nemacku i javila da nema lepih nemica da su novosadjanke lepse. Tako da dajem glas Novom Sadu. Very Happy

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.mesto = Beogradjanke i Novosadjanke, pa sve ostale.

Slavonke i Banjalu;anke su takodje lepe devojke.

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a bokte u italiji su zene svemirske Mr. Green

GroundZero
Mister Domaći.de 2008
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 38

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Divlje cure s balkana, Portugalke, Brazilke iz Rio de Janeira

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

beograd Cool

--_make love not war_--

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni u novom sadu su cure extra, sređene... to je i moj stil pa sam zato odabrala taj grad

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 14, 2008 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako su u pitanju devojke iz inostranstva onda su devojke slovenske krvi najlepse.
Cehinje, Ruskinje, Slovakinje, Ukrajinke... Meni su one x puta lepse od Italijanki.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Gradovi/mjesta najljepsih zena na svijetu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon