:: |
Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
goga20 je napisao/la sledeće: | Jel znate da Kemal zajedno sa Mile Kitic, Semsa Suljakovic, Sinan Sakic i Dragana Mirkovic gostuju u emisiji BN Koktel na BN Televiziji 19.06.2006 u 21:00 to su sastavili Juzni Vetar, mislim da ce biti jako dobra emisija. Ako je to tacna informacija koju ja imam! |
Nisam za ovo znao, ako je istina, jedva cekam!!!!
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
iskreno da kazem da ga nevolim neslusam njegove pesme
|
|
|
|
|
|
elenaelena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Apr 2006 Poruke: 22
|
|
Ej Super je... pogotovo pesma TEK.TEK..
|
|
|
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
Legenda!!!
Kao sto su svi koji su bili u Juznom Vetru!!!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Mozda ce ispadne glupo pitati ovo,ali sta on uopste i peva???koje su mu poznate pesme i hitove posto njega ne slusam???
|
|
|
|
|
|
jovanavg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 4
|
|
kemal je uvijek bio i ostao odlican!
|
|
|
|
|
|
Sonata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 114 Mesto: Holland
|
|
Ja licno ga ne volim slusat niti sam ga ikad slusala....
Kad pjeva previse mi zavija,kako ja kazem ''place'' dok pjeva...
Nema mi prijatan glas za slusat,sreca nisam primorana da moram jer je njega slusat prava kazna
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Kemal Malovčić... nemam šta ružno reći za njega, osim da ima malo čudan glas... Obožavam njegovu pesmu "Cvetaju lipe"... Ima još dobrih pesama, za ljubitelje narodne muzike.
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
bayern20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 22
|
|
volim dosta pjesama od kemala. Cvetaju lipe, ti ne zivis u mom domu, gdje si sada lepterice moja, itd.
|
Poslednja prepravka: bayern20 datum Čet Feb 08, 2007 5:31 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
bayern20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 22
|
|
jel iko zna gdje se moze naci informacija o kemalu? covjek prao popularan, ali nema stranice..kako da znamo kad ima koncerte i to tako?
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Ja znam za jednu gdje ima nekih informacija o njemu to je forum juznog vetra.
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
Pa baš ne znam ništa o njemu, niti mogu da se sjetim neke njegove pjesme.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|