www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bezanje od kuce
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~
::  
Autor Poruka
šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 07, 2009 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta može da dokaže.I kome? Roditeljima?Pa mnogo je pametnije da dokaže
roditeljima da ih voli i poštuje,i tako nešto.
A ne da im nanosi bol sa svojim bezobrazlukom.
I koje je to dijete pobjeglo od kuće i uspjelo u nečemu.
Ako je uspjeh postati beskućnik,ili završiti u nekakvom zatvoru ili tako nešto...
Sad možda djevojke,pa da se udaju za nekakve budale i to.
Ali ne znam za nikakav uspjeh,koji je postignut na ovaj način.

@Aleksa_ar moj ti je savet,da ne bježiš od kuće,budi siguran da te tu niko ne mrzi.
Ne može nikakda nikakvo društvo da ti bude preče,od tebe ili tvojih roditelja.
Pa dali je pretnja ili ne,neznam,ali znam kada bi ja rekao tako nešto da bih se držao toga sigurno.Mislim da te oni ne puštaju na takve "odmore" ne što te mrze,nego što se boje da ti se nešto ne desi.Jer ipak ako pogledaš svoje godine,kojih imaš 14.
Pa razmisli,malo,tek je pred tobom život,nemoj da žuriš,imaš ti vremena za sve.
Ali na takav način,sigurno nećeš pokazati roditeljima,da si sposoban da sam odeš na ljetovanje.Jer bježanjem od kuće nećeš ostvaiti nikakav pozitivan utisak na nikoga ko je normalan.Kažem ti još jednom razmisli,o svemu.Nemoj da slušaš pojedince
koji baljezgaju bezveze.Pitaj njih dali su oni ikada pobjegli od roditelja ili nešto slično.
Pa da mogu nekoga da savjetuju,neka bježi,možda i dokaže nešto.
Možeš samo da dokažeš da si nezreo za bilo šta.Tj da si dijete,ali ono pravo.
Sigurno ne želiš da te neko smatra balavcem.Ako to ne želiš nemoj da se ponašaš kao balavac.Nego neko ko može da razmišlja,šta je dobro za njega,a šta ne.

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja kad sam imala 10 godina rekla sam svojima da cu pobjeci od kuce Laughing rekli su mi slobodno Laughing i dan danas sam kod kuce Laughing

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema ko to nije pozeleo

e sad, pitanje je zbog cega, ako je hir onda kako doslo tako ce i otici

ako su u pitanju ozbiljne stvari, maltretiranje u porodici, alkoholizam, zlostavljanje

to bih i podrzala

" I know the way to fuck them all...."

Aleksa_ar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 10 Okt 2008
Mesto: Arandjelovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šamar je napisao/la sledeće:
Šta može da dokaže.I kome? Roditeljima?Pa mnogo je pametnije da dokaže
roditeljima da ih voli i poštuje,i tako nešto.
A ne da im nanosi bol sa svojim bezobrazlukom.
I koje je to dijete pobjeglo od kuće i uspjelo u nečemu.
Ako je uspjeh postati beskućnik,ili završiti u nekakvom zatvoru ili tako nešto...
Sad možda djevojke,pa da se udaju za nekakve budale i to.
Ali ne znam za nikakav uspjeh,koji je postignut na ovaj način.

@Aleksa_ar moj ti je savet,da ne bježiš od kuće,budi siguran da te tu niko ne mrzi.
Ne može nikakda nikakvo društvo da ti bude preče,od tebe ili tvojih roditelja.
Pa dali je pretnja ili ne,neznam,ali znam kada bi ja rekao tako nešto da bih se držao toga sigurno.Mislim da te oni ne puštaju na takve "odmore" ne što te mrze,nego što se boje da ti se nešto ne desi.Jer ipak ako pogledaš svoje godine,kojih imaš 14.
Pa razmisli,malo,tek je pred tobom život,nemoj da žuriš,imaš ti vremena za sve.
Ali na takav način,sigurno nećeš pokazati roditeljima,da si sposoban da sam odeš na ljetovanje.Jer bježanjem od kuće nećeš ostvaiti nikakav pozitivan utisak na nikoga ko je normalan.Kažem ti još jednom razmisli,o svemu.Nemoj da slušaš pojedince
koji baljezgaju bezveze.Pitaj njih dali su oni ikada pobjegli od roditelja ili nešto slično.
Pa da mogu nekoga da savjetuju,neka bježi,možda i dokaže nešto.
Možeš samo da dokažeš da si nezreo za bilo šta.Tj da si dijete,ali ono pravo.
Sigurno ne želiš da te neko smatra balavcem.Ako to ne želiš nemoj da se ponašaš kao balavac.Nego neko ko može da razmišlja,šta je dobro za njega,a šta ne.

Ne zelim da me smatraju balavcem. Ko me dobro zna, zna da sam zreliji od 80% mojih vrsnjaka. to je samo jedan odmor od 10 dana, i zelim da ga provedem sa mojim najboljim drugovima.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 11, 2009 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi smo pozeleli, mnogi od nas su se usudili al mnogi ipak ne.
Gde ces, kud ces i od cega bezis?! ako je to hir proci ce al ipak taj hir moze kostat.
Ako su u pitanju nesuglasnice, neka vrsta nasilja i sl. to bih podrzala jer se tako nesto ne trpi a i ako se moze izbeci zasto da ne.

Nisam bezala od kuce mada sam pomisljala na to, najbolje bese kad se glava oladi i razmislis dobro, dok gori bolje sedet mirno Mr. Green

Mecokite
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 16 Mar 2009

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 16, 2009 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam 22 godine i mozda zvuci smesno jer sam punoletna, ali bash trenutno razmisjlam da napustim kuci, jer moj tata zbog njegovi EGO ne moze mu oprostit gresku na moj momak s kim sam JA gradila vezu 4 godine. Ali preti mi da ce ga ubiti i svako vece psihicki me maltretira u pravom smislu rec - maltretira - jer on nije momak kako moj tata je sanjao. A normalan razgovor ne mogu imati, jer sve sto kazem je ironicno. U ocima mu gledam da hoce i da me udari, i strahujem svako vece ne za ljubav sta sam ostala nesrecna, vec zbog sebe! Borba je teska i bjezanje nece nista resiti, pa makar i pretnje bile istina...ali nekad to je jedino resenje sta nece nista resiti. Zato svi koju su se odelili u 18 godina ja im cestitam, zato sto se ne mora opravdivati pred roditeljima koji misle da prave SVE da dete zastite i bude srecno.

mmaallaadama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Maj 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 23, 2009 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pobjegla od kuce? to nije bas lijepo mala. sta su ti to roditelji skrivili pa da si u takvim godinama pobjegla od kuce??? trebaju roditelji sa djecom da razgovaraju to je tacno sto si napisala ali trebas i ti sa njima da razgovaras da bi i oni sa tobom a ne tek tako pobjeci od kuce. ali otom potom svakom svoje, svako ima svoj zivot Razz Smile Surprised

nemanja446
unique and unrepeatable
unique and unrepeatable

Godine: 32

Datum registracije: 19 Apr 2009
Mesto: Trebinje, Republika Srpska

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 28, 2009 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih, pa to nije ništa strašno, sve se smiri i kao da nije ni bilo.

Kriss3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 66

Datum registracije: 25 Maj 2009
Mesto: Pariz

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 29, 2009 3:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy KO Bega , ne bega od kuce , nego od samog sebe! New Spiral

cheda88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 30, 2009 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cesto mi je to padalo na pamet,ali nikad se nisam usudio to da uradim

Kriss3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 66

Datum registracije: 25 Maj 2009
Mesto: Pariz

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 30, 2009 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mecokite je napisao/la sledeće:
Ja imam 22 godine i mozda zvuci smesno jer sam punoletna, ali bash trenutno razmisjlam da napustim kuci, jer moj tata zbog njegovi EGO ne moze mu oprostit gresku na moj momak s kim sam JA gradila vezu 4 godine. Ali preti mi da ce ga ubiti i svako vece psihicki me maltretira u pravom smislu rec - maltretira - jer on nije momak kako moj tata je sanjao. A normalan razgovor ne mogu imati, jer sve sto kazem je ironicno. U ocima mu gledam da hoce i da me udari, i strahujem svako vece ne za ljubav sta sam ostala nesrecna, vec zbog sebe! Borba je teska i bjezanje nece nista resiti, pa makar i pretnje bile istina...ali nekad to je jedino resenje sta nece nista resiti. Zato svi koju su se odelili u 18 godina ja im cestitam, zato sto se ne mora opravdivati pred roditeljima koji misle da prave SVE da dete zastite i bude srecno.

22 godine pa ti si velika devojka, i normalno je razmisljati da pocnes svoj stil zivota, a sto se tati ne svidja to je njegov problem, i ti ako zelis osnovati nesto s'kim mislis da je OK, to je onda tvoj problem , i za to se bori... Niko nema pravo da utice na tvoje opredeljenje, jer ti si sama pred svojoim putem, ti ga gradis,"to potvrdjuje da tu nema nesto sto je vec unapred reseno", naprotiv, ti pripremas tvoj put i ti se odlucujes hoces li ici njime, jer tim putem, niko drugi nece ici sem tebe i onoga s'kim si odlucila pratiti, dakle na tebi je da odlucis, a tata tu ima samo pravo da te podrzava i voli.
Pozdrav i svako dobro

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 08, 2009 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi to nikad uradila al sigurno je u porodici nepodnošljivo stanje kada se deca odlučuju na to Rolling Eyes Rolling Eyes
Ali time se ne rešava ništa..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~ -> Bezanje od kuce Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon