:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
LudacaFL je napisao/la sledeće: | okkkk...JK je previse kao barbika, ali ne na dobar nacin, neznam sta je zena sa sobom pokusavala da uradi ali nije uspelo...Seka na drugu stranu, je vise prirodna, ima je, i to je seksi na "noramalan" nacin. Ali obe se oblace kao male fufice, i jako mi je zao sto moraju da se oblace na taj nacin da bih dobile "attention", obe super pevaju i njihov glas bih trebao da bude dovoljno da prodaju albume, a ne njihov izgled. Mislim lepo se oblaciti je super i naravno da nebi trebale da idu na Grand show ili tako nesto u trenerci, ali kad idu na show u grudnjaku i gacicama, onda samo MALO VISE pretjeravaju...tako ja bar razmisljam...mozda nisam u pravu mozda jesam, ali to je to |
Prvo one se tako oblace zbog posla a Seki karijera ide najvise zbog glasa dok je JK prica za sebe.
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ni jedno ni drugo,ali ako bih baš morao da biram znam da o JK ne bi' ''ni ora' iz ruke da joj uzmem'',a za drugo da ne pričam.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Meni je Karleusa bezveze.Jadno se oblaci,isto kao na pijaci,a osim toga uzasna mi je izgledom.Da nema silikone,ne bi imala nista zenstveno.
|
|
|
|
|
|
silent hill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 88 Mesto: Novi Sad
|
|
JK je bolja
|
_________________ AAAAAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOHHHHHHHAAAA |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|