www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prostitutke???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 16, 2006 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
e o tome pricam.. nije zena kriva sto mora iz nekih razloga da se bavim tim poslom...

Radije sednem negde na ulicu i po cele dane molim za lovu, kad bi več tako bilo.

Al kad smo več kod te teme...baš me zanima kako muškarci razmišljate o tome? Biste li pošli sa prostitutkom?

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prosila bi?? pa neznam... obicno te onda svi teraju,tuku... a i nije sigurno da bi nesto i isprosila... a kada bi dobila nesto to bi bilo dinar-dva... a sta ces od toga? nemozes ni mleko kupiti...
a prostitucija ima cenu i od toga ne kazem da bi mogla da kupis bog zna sta,ali za opstanak je dovoljno...

ne kazem da je dobro da neko bude prostitutka ali shvacam te zene koje su primorane na taj posao... ne zato sto to zele raditi vec zato sto su iz nekih razloga primorani...

rvydo.dabar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 27 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
naravno da moze da bude verna zena.. p anijedna zena ne bi pocela da se bavi prostitucijom da nije na neki nacin,najcesce finansijski nacin naterana da radi takav posao...

Veoma se slazem sa tobom...

_MaNjA_ je napisao/la sledeće:
Slažem se totalno sa tim, da je to najniže šta žena može da uradi od sebe. Od toliko poslova u sadašnjem vremenu, što baš to? U Sloveniju dovode cure najviše iz Ukrajine, da kod nas u night klubovima zabave muškarce. I trebam da priznam: kad čuješ njihove priče stvarno je tužno. Žena ovde sa tim dobije toliko para, da može sebe i celu familiju u rodnom kraju da preživi. I tako je njih sve više kod nas. Al to nikako ne znači, da to podržavam i da se slažem s tim. Mislim, da svaka žena ima mogučnost, da od sebe napravi nešto bolje.

A što se tiče vjerne žene....možda ta žena nekad bude vjerna. Al pitam se: koji muškarac oženi takvu ženu? To su stvari, koje za moje pojme nikako ne mogu ostati tajne i sazna se to. I da sam ja muškarac - nikad u životu ne bih ni pomislila na nešto tako. Kako da ja sad spavam s tom ženom, koja je imala toliko i toliko muškarca pre mene? Koja provodila svoje dane samo u muškim rukama i nikad nije cjenila svoje telo i sebe? Jest istina, da nikad ne znaš koga češ dobiti, pa i za svoje cure/dečake, ne znaš sa koliko njih su spavali (što nije ni toliko bitno), al to za mene nije isto kao to, da znaš da je tvoja cura bila prostitutka. Tako nikako ne bih volela, nit mogla da živim sa tim.

A zanima mene,sta je sa onim delom,neke kres varijante,izadjesh napijesh se i neka kres varijanta ??? jer onda i za sebe devojka pomisli da je prostitutka??? Ne zelim nikoga ovde da uvredim,ali jednostavno,sex je uzivanje za oba partnera...Pa mozda one razmisljaju ovako nekako--->Bicu prostitutka,imacu sex redovno,mozda i vise puta dnevno,a jos cu dobijati pare za to...A sponzoruse ??? One su isto danas sto i prostitutke...Vataju momke pune para,odma se daju, ne bi li se momak vezao,i poceo da trosi pare na njih...

Ludica_S je napisao/la sledeće:
Ja Question He, he...hm...za njih niko nece reci da su biiip nego...samo da se podsetimo imena za te momke: Faca, Mačo, Zavodnik, Don Zuan Razz , Macan Razz ...itd... Wink

Ja ipak mislim da je strucno ime za njih --> Zigolo
S tim sto niste culi za njih jer se oni obicno ne hvale,jer vrlo retko koja mladja osoba a posebno da dobro ili "solidno" izgleda trazi zigola!!!To su obicno zene od 50tak godina a mozda i starije-da ih nazovem "babe" koje su jos uvek zeljne sexualnih odnosa...

_MaNjA_ je napisao/la sledeće:
zeljka7 je napisao/la sledeće:
neke zene jednostavno svoj kruh moraju tako zaraditi pa onda bolje i tako nego da budu gladne i bose. mozda nije bas neki poso al tu se da fino zaraditi!!

Nikako se ne slažem, da moraju. Te žene moraju svoj život srediti i ne moraju da pruže zadovoljstvo muškima. To neke žene ko što je bilo več napisano rade jer se lako dođe do velike love. A u sadašnje vreme baš ne verujem da koja žena to mora da radi.

Pa i potpuno se slažem sa svim što je napisala Ludica_S Laughing

Kao Sto su rekli konkurencija je velika,moj ortak ima zavrsen ekonomski fakultet a radi na ebenoj trafici za 14000 ???????? Covek jednostavno mora da prezivi.Neki naucnici tvrde da je kod ljudi i kod zivotinja borba za opstanak jaca od Majcinske ljubavi...
Mislite o tome

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rvydo.dabar: Pa kako možeš ženu koja spava sa dečkom kad se napije il ako joj je volja jednačiti sa prostitutkom? Jel ona uzela nešto tom dečku? Jer ga možda naterala da spava sa njom il to bila i njegova volja? Kako si sam več rekao....sex je uživanje za oba partnera. I ne znam ako tako misliš, kako možeš onda u isto vreme da napišeš kako nema ništa loše u prostituciji? Pa sigurno žena koja to radi za lovu ni ne bira sa kim če da ide, ni ne bira sa koliko njih če da spava. Ona tako zarađuje lovu. To je isto kao drugi ljudi, koji ujutro ustanu i idu na posao. Jesu teška vremena i to što si napisao, da tvoj ortak sa završenim ekonomskim fakultetom radi na trafici za male pare: jest tužno i nije OK. Al on radi normalan posao od kojeg živi i ne prlja ruke nekim mutnim poslovima. I svaka mu čast. Kako onda žena ne može da nađe takav posao? Ko što je več andrejica napisala...ako cura dobro izgleda mogla bi lahko naći posao u nekom butiku ili negde ako bi htela. Jer ako pogledamo tako: kako bi bilo, kad bi sve žene na ovom svetu, koje nemajo posao postale prostituke? Znaš koliko bi ih bilo? Toliko, da ni one ne bi sa tim poslom mogle više da žive, jer bi zaradile puno, puno manje love, jer ne bi više jedna il dve stajale na nekom uglu, več bi bilo desetoro njih na svakom.

andrejica: jest teraju ljude koji traže lovu na ulici. Al reći ču ti jedan primjer iz Maribora, pre nekoliko godina. U centru grada imamo jedno pet il šest starijih žena, koje redovno stoje na uglima, sa lutkicama od beba i mole za pare. Onda negde u pet dobiju se pred jednim kafičom u MB, gde sedneju, popiju kaficu i zbrojijo te pare zajedno. Znaš ti koliko one na dan love dobiju? Tako da na kraju mjeseca imaju više para, nego ja, koja svaki dan redovno idem na posao i radim. A to znam, jer sam pre četiri godina radila u tom kafiču. Tako da tako loše nije ni to, i ja bi u svakom primeru radije to uradila, nego postala prostitutka, ako bi več imala taku krizu.

Ja prostituciju ne podržavam in nikako mi se ne čini ok...al to je samo moje osobno mišljenje.

zmaster1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: Cape Town

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 8:28 pm    Naslov poruke: Re: hm Na vrh strane Na dno strane

lelayyy je napisao/la sledeće:
...a one druge su mi odvratne kao postene cure koje lezu sa svakim u krevet ali to ne naplacuju i ona one nisu BiiiiP :shock:

Nego, kako li se zovu muskarci koji spavaju sa svakom... :!: :?: 8)

.

Player?

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skoro sam gledala na TV-u da su u nekoj zemlji postavili znakove koji pokazuju zonu u kojima se nalaze prostitutke...Isidora Bjelica je bila u toj emisiji i rekla da ce zanat prostituki konacno dobiti time dostojanstvo... Rolling Eyes
Ja se delimicno i slazem s njom... Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehehe Daco, zanimljivo pitanje. Prvo da se u potpunosti slozim, da apsolutno ne osudjujem prostitutke. To je njihova odluka da sa svojim telom rade sta njima volja, pa ko smo mi tu onda, da im sudimo. Mozda smo i mi njima glupi, sto zavrsavamo skole, dolazimo kuci iscrpljeni, radimo ko mazge-a one rade kad im volja, sa kim im volja (sad pricam o onim "ekskluzivnim prostitutkama" kojih je sve vise), rade nesto u cemu svi uzivamo i jos uzmu nekad i 10 puta vise para od nas. Prema tome-dabome.
E sad, ko je "posteniji". Pa po mom misljenju prostitutka. Elem, ona prodaje telo-sponzoruse i telo i dusu. Sponzorusa mora da bude manja od makovog zrna i zarad para ponekad trpi i 24 sata dnevno necije izzivljavanje, a prostitutka ne mora. Imam primer jedne nase guske ovde na Kipru, koja je bila sa likom zato sto ima mnogo para. Jedini razlog i to su svi znali, a mislim da je i on sam znao da su pare, pokloni, putovanja, auto (naravno na njegovo ime, ali ona nije imala mozga da shvati da to i nije najbolji potez u zivotu), nije radila, imala kucnu pomocnicu, isla svakodnevno u kupovine........Ma ideala za nju. Elem, posle 4 godine zajednickog zivota, kad je njemu dosadila jedna takva guska, koju je tukao bukvalno kad god mu se hoce, koja mu je samo klimala glavom, koja nije smela da izadje iz kuce, dok je on svrljao non-stop, koja nije smela cak ni drugarice da ima, vec samo kad on dozvoli, smela je-ali ne bi imala nista od toga za sta je ona zivela, covek je samo dosao kuci jedan dan sa posla, rucao i rekao joj da hoce razvod i da moze iz kuce da iznese, samo garderobu koju je od njega dobila. Nista vise! Ni nakit, ni kola, ni visa karticu...nista! Sa 32 godine, ona je 4 godine prodavala i telo i dusu i mozak-a ostala sa garderobom i slikama sa putovanja. Posle 4 godine rada, prave profi prostituke-kupuju stanove i kuce, od svog novca, svoje su u svom zivotu, niko im ne zapoveda i mogu kad zele da prekinu sa poslom i pocnu da rade normalne poslove. Znam i jedan takav primer, devojka je radila kao eskort devojka (samo bogati klijenti) 6 godina, sada ima 30, svoj stan, auto, ozbiljnu vezu i svoj butik. Tako da-postenije i pametnije mi je prostitucija, nego jadne kokakolicarke, koje idu sa dekicama zbog jedne torbe! Ili nekih lepih cipela. Wink

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Uto Maj 02, 2006 3:10 pm; ukupno izmenjena 1 put

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 02, 2006 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je meni jako tuzno i nisko.nikada ne bih mogla da spavam s nekim ko mi se ne svidja i koga ne volim.ne osudjujem ih,jer verujem da samo zestoka muka moze da natera na tako nesto...
a da li bi mogla da imam prijateljicu prostitutku...ne znam...verovatno bi je smorila s pricom o tome kako ne treba to da radi ..tako da prijateljstvo ne bi dugo trajalo.

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Re: hm Na vrh strane Na dno strane

zmaster1911 je napisao/la sledeće:
lelayyy je napisao/la sledeće:
...a one druge su mi odvratne kao postene cure koje lezu sa svakim u krevet ali to ne naplacuju i ona one nisu BiiiiP Shocked

Nego, kako li se zovu muskarci koji spavaju sa svakom... Exclamation Question 8)

.

Player?

Playboy??? Razz

Jos neka ideja...?

@rvydo.dabar...da ponovim...nisam govorila o tzv. "muskim prostitutkama", ja sam mislila na obicne muskarce i momke, htela sam da naglasim da neki ljudi imaju pogresnu sliku o tome sta je "prostitutka"...

rvydo.dabar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 27 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa neki i imaju pogresnu sliku o prostitutkama.Kao sto rekoh ja nemam nista protiv njih...Zaj**ano je to ...Ne znam vise sta bih rekao na tu temu Very Happy

Edit by Cute Blondie...malo kulture please.. nije na odmet da pazimo malo na izrazavanje na javnom forumu Wink

Poslednja prepravka: rvydo.dabar datum Sub Maj 13, 2006 8:46 pm; ukupno izmenjena 1 put

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 09, 2006 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

La'Magia je napisao/la sledeće:

Momak koji je imao ( spavao ) sa vise devojaka je FACA.
Cura koja je imala ( spavala ) sa vise momaka je BiiiP Exclamation Question

A da li si ikada videla da tom momku kasnije ne veruje ni jedna!!! Ma koliko iskren bio??? Da li si cula da nekada te momke zovu muska drolja???

Pa i muskarac moze biti prostitutka!! Ali se onda zove zigolo!!

Bas naprotiv, videla sam da im kasnije veruju...zasto i ne bi ako su OK momci...a za one patoloske lazove nema spasa hi, hi...i da se cure lepe za takve...I jos nesto, ako se za nekoga kaze da je kao Faca, to ne znaci nuzno da je taj muskarac losa osoba, da laze cure i slicno...Jednostavno je imao vise devojaka i za njega se nikada nece reci " Jao sa koliko je devojaka on spaaaavao, strasno..." Jednostavno neka veza ne uspe i ide se dalje, u potrazi za ljubavlju...

Drugo, uopste nisam mislila na tu vrstu muskaraca koji uzimaju pare za pruzanje ljubavno~sexualnih usluga vec na obicne momke...I nikada ne cuh da za nekoga kazu "muska drolja"! Cak sam primetila da se cak i taj izraz zigolo neretko spominje u "pozitivnom smislu", obicno kada gledam neku emisiju na TV o nekom poznatom muskarcu npr. i slicno...

Ja prostituciju ne odobravam, jedino mi se ne svidja sto se za obicne cure ponekada koristi isti taj naziv, meni je to primitivan nacin razmisljanja, niko nije bas cvecka i nema pravo da osudjuje drugog, pogotovo ako nema pojma o njegovom zivotu...Takvo je moje licno misljenje. Wink

Slazem se donekle.U pravu si za vecinu stvari.

P.S. Znam neke koji imaju "muska drolja" etiketu.

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogla bi da imam prijateljicu prostitutku,samo bi mi bilo krivo sto se bavi tim poslom... verovatno bi imala razlog zbog kojeg se bavi takvim poslom... mislim da svaka zena koja se bavi tim poslom ima jak razlog zasto i zbog cega.... :wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Prostitutke??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon