www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada bih ja bio/la profesor....?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
aglej
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebih voljela da budem profesorica, zasto da mi tudja djeca grizu zivce kad ni moja to ne rade.....ali lako bi se moglo to misljenje promjenti jer imaju povoljnu platu...

vebija
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 07 Okt 2005
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebi volio bit nikad profesor i radit u skoli

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 5:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako bi se vec nasla u takvoj situaciji, bili bi strasno rigorozna.
Ne bi smeli da pisnu, a kamoli da se ponasaju kako im padne na pamet.
Bila bih i pravicna i jedino u sta sam sigurna da niko ne bi dobio ocenu na vezu.
Cak bih posle jos vise mucila Twisted Evil

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

milenaaaa_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo bih trazila od ucenika i bila bih malo stroga ali bi tako isto bilo dobro zezanje,kada sam raspolozena

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi htjela bit profesor u osnovnoj i srednjoj školi, na fakultetu možda. A tamo me ne nervira nijedan profesor, svi su mi super

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne zato sto je to nekorektno. Ako je neko takav ne moras i ti da budes. Ja bi se opet potrudio da mu predam najbolje sto mogu znanje i da uticem na nekoga kako bih ga koliko toliko pravilno vaspitao!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne bih se izivljavala.. ali bi se ponasala prema njimaonako kako se oni ponasaju prema meni..

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 18, 2008 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne znam,mislim da bih se na kraju smilovala jer ne umem nikoga da mrzim,a da se svadjam trenutno sa njom,svadjam se brate miliiii....uh.
I uvek moja bude poslednja Smile

harleyy1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 24 Apr 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anabela je napisao/la sledeće:
Ne bi htjela bit profesor u osnovnoj i srednjoj školi, na fakultetu možda. A tamo me ne nervira nijedan profesor, svi su mi super

ma sa klincima je mozda najlakse

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 3:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada bih bila profesorka nikada ne bih mucila decu kao sto su nas nasi profesori...Ja bih bila dobra! Razz

kalaver
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 07, 2008 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad bi ja bio profesor??? pa nema pojma..verovatno bi bio popustljiv...

aibbff
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 19 Sep 2008
Mesto: Arilje

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno...............ozbiljno razmisljam da profesorka...npr.tehnickog Smile ali mislim da je to izuzetno velika odgovornost tako da nisam sigurna da cu moci to da budem!!!Razumem kada nastavnici koji predaju nevazne predmete traze puno od nas,jer svaki nastavnik svoj predmet smatraju vaznim;i kada bi ja bila nastavnica verovatno bi trazila od dece da znaju dosta!!!!!!!!!!Nadam se da me razumete........ Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kada bih ja bio/la profesor....? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon