:: |
Autor |
Poruka |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Procitala sam skoro jedan citat koji je dao odlicnu definiciju poljubca: "Sta je poljubac, ako ne mali pokasaj da udahnemo deo voljenog bica u sebe?" i nekako mi se ucinio potpuno tacnim, potpuno adekvatnim i cini mi se da se ja bas tako osecam kada se sa svojim deckom ljubim.
Naravno nije svaki poljubac isti i nije svaki poljubac takav o kakvom ja govorim. Nekada se ljubi onako iz dosade, nekada iz trenutne strasti, nekada...ima mnogo razloga, uglavnom nije to uvek taj pravi poljubac pa se ipak uziva u tim trenucima. Ali kada se ljudi zaista vole, kada je u pitanju prava ljubav, osecanja, emocije...kada ne mogu jedno bez drugog, onda je definitivno taj poljubac izmedju dvoje ljudi poljubac nesto mnogo vise od fizickog...nesto sto je gore navedeni citat potpuno opisao...bar se ja tako osecam. Meni je licno poljubac nesto jako vazno, tada se osecam najblize s njim, npr mnogo blize nego za vreme samog sexa...Poljubac mi je (mozda ce cudno da zvuci) najintimniji i najlicniji cin, i po tome kako se poljubim s nekim moze i da se oseti koliko mi je do te osobe stalo.
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
obozavam se ljubiti
to mi je nesto intimno ali ne prosto
mogao bi se svaki dan ljubiti
svuda i sa svakim;-))
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Izvinite, ali ja nisam siguran da li postoji ista ljepse od poljupca sa voljenom osobom? Hehe Volim da se ljubim, vise nego da jedem kruh
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
pa jako se volin ljubit, normalno...jednostavno obožavan radit to sa svojin dragim
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
volem da se ljubim uvek i svuda
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | poljupci su osnovni u predigri...
a ponekad potpomognu kada partner ne zeli sex da ga navedes na to... |
Apsolutno tacno...ja nisam sreo ni jednu osobu koja posle strasnih poljubaca ostane hladna..
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Sad bas razmisljam, i kontam da su mi najlepsi i najstrastveniji poljupci oni u "prolazu"... kad nam dodju gosti (a to je bukvalno svaki drugi dan ), pa se on i ja zadesimo na putu ka kuhinji ili kupatilu
|
|
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Ja licno obozavam da se ljubi inace ai i za vreme sex-a!
|
|
|
|
|
|
ermin225 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 2
|
|
rosel je napisao/la sledeće: | Kad mi od poljupca uzdrhti telo, pojaca puls i zaboravim na svet oko sebe...mmmm to je poljubac koji volim. :forcefeed: |
sta ide nakon toga haha
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
jaaaao, nas dvoje se stalno cmacemo i vec svima idemo na zivce, jer svake dve minute, mi moramo da se kisnemo
ali, ni on ni ja, ne volimo beskonacno duge poljubce "u prazno" a i nema sanse da nam se to desi, jer cim to potraje duze od 20 sekundi zna se u sta to prelazi
Tako da: cesto DAAAAAAAAAAAAA, dugo-NE!
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
-Pa u pocetku veze se jos i ljubimo mnogo...Traje dugo i lepo je-Uvod u nesto jos lepse...
-ALi kako vreme prolazi sve manje i manje se zadrzavamo oko toga,ali ne znam zasto je to tako
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | ALi kako vreme prolazi sve manje i manje se zadrzavamo oko toga,ali ne znam zasto je to tako |
mozda zato sto je tada poljubac prevazidjen a nesto drugo izbija u prvi plan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|