www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se dovoljno ljubimo?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 16, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam skoro jedan citat koji je dao odlicnu definiciju poljubca: "Sta je poljubac, ako ne mali pokasaj da udahnemo deo voljenog bica u sebe?" i nekako mi se ucinio potpuno tacnim, potpuno adekvatnim i cini mi se da se ja bas tako osecam kada se sa svojim deckom ljubim.
Naravno nije svaki poljubac isti i nije svaki poljubac takav o kakvom ja govorim. Nekada se ljubi onako iz dosade, nekada iz trenutne strasti, nekada...ima mnogo razloga, uglavnom nije to uvek taj pravi poljubac pa se ipak uziva u tim trenucima. Ali kada se ljudi zaista vole, kada je u pitanju prava ljubav, osecanja, emocije...kada ne mogu jedno bez drugog, onda je definitivno taj poljubac izmedju dvoje ljudi poljubac nesto mnogo vise od fizickog...nesto sto je gore navedeni citat potpuno opisao...bar se ja tako osecam. Meni je licno poljubac nesto jako vazno, tada se osecam najblize s njim, npr mnogo blize nego za vreme samog sexa...Poljubac mi je (mozda ce cudno da zvuci) najintimniji i najlicniji cin, i po tome kako se poljubim s nekim moze i da se oseti koliko mi je do te osobe stalo.

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam se ljubiti
to mi je nesto intimno ali ne prosto
mogao bi se svaki dan ljubiti
svuda i sa svakim;-))

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvinite, ali ja nisam siguran da li postoji ista ljepse od poljupca sa voljenom osobom? Smile Hehe Volim da se ljubim, vise nego da jedem kruh Very Happy Wink Razz

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 20, 2006 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa jako se volin ljubit, normalno...jednostavno obožavan radit to sa svojin dragim

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volem da se ljubim uvek i svuda

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
poljupci su osnovni u predigri...
a ponekad potpomognu kada partner ne zeli sex da ga navedes na to...

Apsolutno tacno...ja nisam sreo ni jednu osobu koja posle strasnih poljubaca ostane hladna..

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad bas razmisljam, i kontam da su mi najlepsi i najstrastveniji poljupci oni u "prolazu"... kad nam dodju gosti (a to je bukvalno svaki drugi dan Rolling Eyes ), pa se on i ja zadesimo na putu ka kuhinji ili kupatilu Twisted Evil Mr. Green

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja licno obozavam da se ljubi inace ai i za vreme sex-a!

ermin225
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rosel je napisao/la sledeće:
Kad mi od poljupca uzdrhti telo, pojaca puls i zaboravim na svet oko sebe...mmmm to je poljubac koji volim. :forcefeed:

sta ide nakon toga haha Laughing

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jaaaao, nas dvoje se stalno cmacemo i vec svima idemo na zivce, jer svake dve minute, mi moramo da se kisnemo Very Happy
ali, ni on ni ja, ne volimo beskonacno duge poljubce "u prazno" Very Happy a i nema sanse da nam se to desi, jer cim to potraje duze od 20 sekundi Very Happy zna se u sta to prelazi Very Happy Embarassed
Tako da: cesto DAAAAAAAAAAAAA, Very Happy dugo-NE! Wink

Tommy021
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-Pa u pocetku veze se jos i ljubimo mnogo...Traje dugo i lepo je-Uvod u nesto jos lepse...
-ALi kako vreme prolazi sve manje i manje se zadrzavamo oko toga,ali ne znam zasto je to tako

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ALi kako vreme prolazi sve manje i manje se zadrzavamo oko toga,ali ne znam zasto je to tako

mozda zato sto je tada poljubac prevazidjen a nesto drugo izbija u prvi plan

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li se dovoljno ljubimo? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon