:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja kapiram da od viska glava ne boli...sto da razmisljam o tome hocu li nesto zapatiti ili ne...lepo sam uzela AV i vise ne mislim o tome
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
ponekad treba antivirusni program ali istina je da samo usporava kompjuter i to uzasno.
|
|
|
|
|
|
brano20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Okt 2006 Poruke: 6
|
|
antivirusni program je definitivno potreban, moraš ga koristiti jer je masa tih virusa na internetu.
|
|
|
|
|
|
CaCaDoo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 74 Mesto: Beograd
|
|
Naravno Da je potreban Da Se Branis Sakojakih Napasti Sa Neta
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Potreban je,virusa ima na svakom koraku
|
|
|
|
|
|
SANJAR72 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 18 Mesto: NIŠ
|
|
da maknem antivirus...taman posla...samo ti surfuj bez antivirusa a ja bogme nigde ne mrdam bez noda
|
|
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
potreban ali uzasno usporava
|
|
|
|
|
|
Phoenix990 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 27 Mesto: Beograd - Paviljoni
|
|
Realno, bez AV, svako ko surfije netom 0-24 morao bi da radi Format C: na 3-4 dana, jos ako gura razne CD-ove i ostale memorije...think about it
A ako stavis AV i kao on ti uspori racunar ti mu iskljucis stalni nadzor i kada mislis da treba tj. na svaki drugi dan skeniras ga, i imas neki firewall ( moze ovaj u Win-u, vec postojeci ) i to je to...
Mada ako si vec surfer bas onako naprzeni i jos ako imas neki sumanuti protok, predjes na Linux, nebitno na distribuciju...
|
|
|
|
|
|
nikoljupco Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 29 Dec 2006 Poruke: 47
|
|
Nema ni teoretske sanse da ne zakacis nesto bez anti virus. Imas sigurno samo to ne primecujes.
|
|
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
E ovako sada da nešto i ja kažem.
Pod prvo znajte, da ako naučite instalirati windows, vama virusi uopšte neće predstavljati nikakav problem.
Drugo, ljudi koji koriste internet i komp samo za surfanje, se netrabaju bojati jer oni nemogu ništa izgubiti ako im padne sistem.
Ljudi koji drže dosta podataka na kompovima se boje toga jer ako im upadne virus i sruši sistem, ajmo Jovo nanovo.
Ali, ipak , svako treba imati AntiVirus i Firewall barem da se malo zaštiti. Ja sam koristio Kaspersky 6, pa sam prešao na NOD32,čisto onako...Da vidim kakav je. I mogu reći da je odličan AV. Uopšte mi nesmeta. Ja radim nešto svoje, on radi svoje ...
Sve u svemu...Treba imati AV, barem da znamo da nam nemogu smetati slabiji virusi.
Eto ukratko od mene. Pozzz
|
|
|
|
|
|
don miSho_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 4
|
|
naravno da moras da koristis stalno AV... Posto sam ja htio ponovo da istaliram windows trebam li da istaliram ponovo drajvere i ona cuda ...
|
_________________ hj gliuggj sfgt eg eg esg erg dsfgsd fb db
d bdfsbdfblkh iug jgh j |
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Mora....
Ali ja ne koristim
Samo kad odem negde pa mi komp ostane upaljen onda skeniram i to.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|