:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
ja to radim na fin način,kažem mu da imam dečka,da ne želim njegovo društvo i zamolim ga da se makne od mene.... do sada je uvijek palilo
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Kazes mu "Izvini ali ja izlazim samo sa ljudima sa ove planete"  |
Haha baš sam se nasmejala . . .
isprobaću to , ,
|
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Ako me nervira, kazem mu svasta i ne kajem se.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
samo se okrenem i odem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
*kissy* je napisao/la sledeće: | kažem mu da imam dečka |
Da,ali kako bi se ponašala u situaciji kad bi ti taj ''dosadnjaković'' na tvoju opasku da imaš dečka,rekao:''Šta me,bre,briga za tvog dečka,nije mi on interesantan nego ti.''
P.S.:Joj,što sam pokvaren!
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
jovana_88_nis Iskusni član

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913

|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: |
Da,ali kako bi se ponašala u situaciji kad bi ti taj ''dosadnjaković'' na tvoju opasku da imaš dečka,rekao:''Šta me,bre,briga za tvog dečka,nije mi on interesantan nego ti.''
P.S.:Joj,što sam pokvaren!  |
Hehehe,jeste i to problem.Ja sam jednom prilikom tako rekla da imam dečka- a on će meni:"Pa kakve to veze ima,imam i ja biciklu pa je ne vozim" Samo se okrenuh i nestadoh
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
jovana_88_nis je napisao/la sledeće: | Johnny-Delija je napisao/la sledeće: |
P.S.:Joj,što sam pokvaren!  |
Hehehe,jeste i to problem.Ja sam jednom prilikom tako rekla da imam dečka- a on će meni:"Pa kakve to veze ima,imam i ja biciklu pa je ne vozim" Samo se okrenuh i nestadoh  |
Pazite,nije da ja ''razvijam'' neke teorije ovde,ali često mi se dešavalo da ''javnim skupovima''(rodjendanske žurke,kafići,diskoteke,folkoteke,...) kojima sam prisustvovao vidim kako lik,koji pripada onom tipu momaka koje jednostavno devojke ''moraju da vole'' i koji ''moraju da se dopadnu'' devojkama,ne samo da smara,nego i ''ubija u pojam'' devojku koju je spopao.Nisu to oni brbljivi ''dosadnjakovići'' koji smaraju šta ''do'vate'' ,pa kad vide da ne ide kod jedne,oni predju na drugu,već oni koji ''guraju k'o svinje''.'Ajde oni,al' što uvek imaju pored sebe po nekoliko ortaka koji ''navijaju'' za njega i po potrebi ''ubedjuju'' dotičnu ''smorenu damu'' da je baš taj ''dopadljivi'' pravi dečko za nju.I devojka,sva zbunjena,na kraju se smuva s tim ''neodoljivim''.A dečko ili ''dečko''?Ma,srediće ga ortaci.
Ne,bez zezanja,ovakve situacije nisu retke.I ja sam bio u prilici da budem ''navijač'' jednog svog druga.I dotična ''ubedjena'',tj. ''ubedjivana'' je već skoro dve godine u vezi s tim mojim drugom.Nije čovek mogao je sastavi sa njim,a kad ih ''sastavismo''(moje društvo i ja s njima),ne mož' da ih odvojiš.Doduše,taj moj drug je jako stidljiv i nije ''gnjavator'' pa smo morali da se malo više ''angažujemo'' .A,dečko(od ''ubedjivane'' )?Ma koji dečko?
'Ajd' sad da vas vidim!Kako ovo komentarišete?
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Sre Jan 16, 2008 8:06 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
U takvim situacijama... okrenes se i odes.
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
samo ga iskuliras
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Marija... AnGeL_oF_LoVe

|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549

|
|
Pa lepo - na finjaka.
Prvo ga ne primećuješ, iliti kuliraš, a ako proba nešto više, direktnije, onda mu staviš do znanja da nisi zainteresovana. Ali uvek to zavisi od toga o kome se radi, kakav je taj lik ..itd..
|
|
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
... jednostavno počnem plesati ... i otplešem od njega ...
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Johnny Delija, točno znam o čemu pričaš ( priča o tvom ortaku je drugačija nego ona iz prvoga pasusa iz razloga kojeg si i sam naveo, frend vam je stidljiv i što sad, pokušao je etc ).
Uopće mi nije jasno za kaj postoji toliki broj muškaraca koji su ubedjeni da su interesantni?? A zapravo su imali dvije cure u životu koje su ih možda povrijedile i oni su puni nekih predrasuda, očajni, sve smo mi iste, i smatraju da mi cure moramo imati o njima prekrasno mišljenje pa makar nas istukao od batine? Ne samo to, svatko je na svoj način interesantan pa i mi cure nismo sve zanimljive - ali čemu to potenciranje da je on najjači, najbolji plus kaj ga frendovi onda time više cijene? Aman dokle više tako, kao čopor pasa kad pari jednu kuju na ulici To više nije smor, to je smješno, kao i cura koja se napinje dok pleše ne bi li se svidjela nekom dotičnom?
Gdje je spontanost, pogledi?
Pa ja sam danas dobila ćusku usred bijela dana jer nisam htjela razgovarati sa nepoznatim frajerom iz auta kojeg su frendovi gurali da me muva . Aloo? Izašao lik i uvrijedio se. Kaj, zar je doista toliko cura koje padaju na to pa je mislio da budem i ja ?? Zar uopće ima takvih cura koje uopće ne žele eliminisati takve fra.. životinje?
Izmedju ostalog, kaj je on uopće u 18h popodne i htio? Mislim, gdje su druge aktivnosti kao na primjer - posao, sjedenje u kafeu, šetnja, sex? Zar je i to sve postalo smor pa ajde da gnjavimo sve do jedne? Mamica i tatica kupili auto pa da se hvalimo? Otkad je to izašlo iz mode, please!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|